Schalke: Těšíme se na další spolupráci s Naldem

08.12.2017, 21:12
Aktuality
Naldo patří mezi dlouholeté bundesligové stálice a na tom se minimálně pro nadcházející sezónu nic nezmění. Brazilský veterán se dohodl se Schalke na ročním prodloužení kontraktu...

Bývalý brazilský reprezentant se do Německa dostal již před více než dvanácti lety z Juventude a následně se během sedmi let nesmazatelně zapsal do historie Werderu Brémy.

Na skvělou pověst dokázal 35letý stoper navázat i ve Wolfsburgu, odkud se před minulou sezónou, když se automobilovému klubu přestalo dařit, přesunul do Gelsenkirchenu.

Se Schalke měl Naldo kontrakt do konce tohoto ročníku, ovšem jeho součástí byla klauzule, že se smlouva o rok automaticky prodlouží po odehrání dvaceti ligových utkání.

Nakonec se však obě strany dohodly ještě před aktivováním zmíněné klauzule a Naldo je s hornickým klubem spojený do roku 2019. "Od svého příchodu do Schalke se pro nás stal Naldo ve všech ohledech důležitým hráčem," pochválil svoji oporu sportovní ředitel Christian Heidel. "Jde svým příkladem na hřišti i mimo hřiště a jsme rádi, že zůstane hráčem S04," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Ahoj rád bych navštívil domácí zápas Bayernu Mnichov, ale nemám vůbec žádnou zkušenost s nákupem lístků. Prohlížel jsem ofociální web, ale tam jsem našel všechny zápasy vyprodané, což mně přijde zvláštní. Může mi prosím někdo poradit, jak na to? Jestli se vyplatí vzít lístek přes někoho odsud, kdo je např členem fanclubu nebo má permici a může lístky koupit na sebe? Chtěl bych zajít ještě s kolegou, takže by se jednalo o dva lístky. děkuji za reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dortmund je taky ausverkauft. Musíš vychytat nějakej zápas hodně dopředu. Nebo přes nějakýho znamyho v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak na Dortmund jasne, ale mne to tam prave zobrazovalo u vsech domacich utkani, coz mne prislo divne. Klidne nejaky mensi zapas to muze byt. Prave takto nikoho v nemecku neznam. Prave vim, ze treba v PL sekci je vitasrp, ktery porada zajezdy na chelsea, ma membership a dokaze listky sehnat. Tak jestli je zde nekdo takovy i pro bundesligu, kdyz to reknu takhle :)

Reagovat
smazaný uživatel

resp. i klidne primo pro Bayern, tim lepe asi

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern mívá vyprodané ještě před začátkem sezony. Teď máš šanci jedině přes sekundární trh typu viagogo nebo možná stubhub. Ale ty lístky teď budou o dost dražší než je běžná cena. Další šancí je cestovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Cau. Na Bayerne som bol celkom 4x. 2x sa to planovalo dlhsie, cca 2 mesiace dopredu, a cez viagogo kupovali listky, ale su dost drahe (cca 130-150 eur jeden). 1x sme boli tak, ze v utorok sme zo srandy pozreli listky na viagogo na stredu, na Pokal s Herthou. a boli za 30 eur, tak sme kupili a isli. Ale tak to je o nahode, ci ten listok den pred zapasom tam bude este. No a posledne sme boli teraz na Augsburgu, po radach od jedneho cloveka co bol na Bayerne uz zo 30x, sme listky nechali na kupenie pred Allianz arenou. Tam sme isli metrom, a hned ako sme vystupili,este na stanici metra sme mali moznost za 80 eur. To sme este nebrali isli dalej, a tam sme potom vyjednali za 55 eur listky. Keby sme este pockali, dalej by sme ich kupili za 40 eur. Boli sme 4 a v pohode sme zohnali. Cize ako aj vravel ten nas "zdroj", pred AA zozenies vzdy, za celkom vpohode sumu. On dokonca takto kupoval na Real v LM, ale to uz ze nebolo za v pohode sumu

Reagovat
andycek1

https://tickets.fcbayern.com/internetverkaufzweitmarkt/EventList.aspx

Neviem ako to majú ostatný nebol som na Bayerne bol som na Schalke nedávno a v pohode kúpiš na normálny match cez ich stránku napr https://tickets.fcbayern.com/internetverkaufzweitmarkt/SelectTicketMarketTickets.aspx Tu kúpiš na zápas s Kolínom čo sa bude hrať 13 Decembra a más tam vstupenky od 35 € po 70 €.

Takže pokiaľ to nebude niekto dobrý v LM ako Barca, Real, Juve alebo BVB tak to zoženieš v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Czechsporttravel.cz, nebo jiná cestovka a máš to bez starostí, jen trochu dražší, když vás jede víc, než autem

Reagovat
Spalovač šancí

Ten už má slušně zploštělé čelo z toho věčného hlavičkování

Reagovat
Kucka

Reagovat
fabec1222

Trošku kratší Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele