Na utkání Brna se Slavií přijedou skauti z jedenácti klubů

25.02.2008, 14:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Delaj kolem nej strasnej Cirkus.Pritom ho maj nechat v klidu hrat fotbal a vyvijet jeho potencial.A ne aby kazdej tyden rikali ze ho chchou ti a tamti.Toto vubec neprospiva jeho fotbalovemu vyvoji.Aby se z nej nestala dalsi zhasla hvezda ktera ani nestacila vyletet na olbohu :(

Reagovat
Kongo

Dělají z nšj strašnou hvězdu....nerikam ze neni dobrej ale je mu 22 let nebo kolik a takovejhle tlak od skautu medii a od toho vseho mu muze akorat uskodit....jeste bych ho nechal treba dva roky v Brne nebo v nejakem prumernem tymu at jeste dospeje....at se nevytrati jako napriklad Papadopulos

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 20 no a to je este dost relativne mlady vek nato utikal do zahranici.Za dva roky po pravidelnym hranim z nej muze bejt o 100% lepsi hrac nez ted.Zalezi estli ho brno pusti popripade kam prestoupi.Ae furt si myslim ze ma este dost casu na to jit do zahranici.

Reagovat
fantomas

je dost času na to jit do velkeho klubu (juve, chelsea), ale podobně jako feninovi by mu takový průměrný německý klub prospěl více než setrvání v brně. Pro CSKA ale nejsem už vubec, tam by vubec nebyl na očich a zakopal by se (viz jarošík, tehdá měl na to bejt v repre a bruckner ho furt opomíjel)

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za přiblblý názor: za prvé - jarošík se v cska nezekopal ba naopak dostal se do chelsea, a to že ho bruckner opomíjí není jeho chyba... za druhé pokud je hráč dobrý, ale nezvládne tlak okolí... to jsou = uplně dvě jiné věci a posílat ho někam do průměrného klubu když má navíc je zbytečné... jen si musí začít věřit a zvládat situaci v tlaku a nebrzdit svůj potenciál zbytečně třeba dvěmi lety trávenými týmu typu rostocku... dám příklad nechytne se v top klubu - zpočátku... bude mimo obraz ztratí ostych a bude z něj zase naděje.. dobře sice po dvou měsících vysedání na lavičce ,ale je pořád o 3 úrovně výš!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dvacetiletý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ja si spíš myslí že mu zahraničí přispěje jako Feninovi, ale měl by jit někam kde by měl šanci bý v základu

Reagovat
fantomas

tak tak

Reagovat
alegre

Měl by jít do Lyonu nebo někam do Německa. A to ještě před dnešním zápasem, zby Slavia vyhrála!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nevyhraje jako?

Reagovat
M11

Reagovat
Liquid

kua aby si neodvedli Suchého, to by byla škoda.....

Reagovat
smazaný uživatel

Na takovej Lyon nemá, otázka je, zda mu Brno ještě může něco výrazně dát. V tomhle chybí ten mezistupeň, kterým dřív bývala Slavia nebo Sparta, jenže ti na něj nemají $$$.

Reagovat
smazaný uživatel

Skauti Kodaně,Besiktase a Záhřebu ať tu raději nejezdí akorát tam budou kazit talenty

Reagovat
smazaný uživatel

určitě mu to neprospěje..když budou všichni se na něho dívat pod drobným microscopem..jestli sklame nebo nadchne..měli by ho nechát hrát..když tak běž do CSKA..určitě máš takhle šanci se dostat do Chelsea jako Jarošík

Reagovat
One-Real

Myslim že byl měl volit cestu Petra Čecha a jít do menšího klubu myslim že třeba Francie by mu seděla

Reagovat
smazaný uživatel

budou tam aj skauti manchesteru???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele