Na trávníku musí zodpovědnost převzít hráči, nabádá obránce Koundé

19.01., 14:50
Aktuality

Obránce Barcelony Jules Koundé (25) po pohárovém utkání proti třetiligovému týmu Unionistas prohlásil, že hráči Barcelony musí nést odpovědnost za neuspokojivé výkony klubu v této sezoně minimálně stejnou měrou jako jejich trenér Xavi Hernández (43). Koneckonců jsou to podle něj oni, kdo na hřišti rozhoduje o výsledku.

Barcelona minulý víkend utrpěla ve finále španělského Superpoháru těžkou porážku s odvěkým rivalem Realem Madrid, kterému podlehla 1:4. Katalánský celek se navíc ve španělské nejvyšší soutěži nachází až na čtvrtém místě za překvapením letošního ročníku Gironou, Realem a Atléticem.

V situaci, kdy tlak na tým narůstá, bylo čtvrteční vítězství 3:1 nad Unionistas v osmifinále Královského poháru pro Xaviho tým vítanou vzpruhou. "Koneckonců můžete mluvit o trenérovi, ale na hřišti jsme to my hráči, kdo musí převzít zodpovědnost," řekl po zápase střelec jednoho gólu Koundé pro Movistar.

"Když jsou špatné výsledky, je to samozřejmě i naše chyba. Museli jsme zareagovat. Tento pohárový duel byl důležitý. Musíme přidat na bojovnosti, což je to, co nám podle mě v této sezoně zatím chybělo," řekl 25letý Francouz.

"Vyhrát Copu del Rey je jedním z cílů a po těžké nedělní porážce jsme potřebovali zareagovat. Podali jsme solidní výkon," těšilo Koundého. Znovu se Barcelona představí v neděli, kdy zavítá na hřiště Realu Betis.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (17)

Přidat komentář
Pablos

Barcelona je prostě v koundé

Reagovat
rominhoFCB

A preto je na rozdiel od Realu este v boji o tri hlavne trofeje.

Reagovat
letitfly

Nalijme si čistého mlieka...věří tomu reálně někdo z nás?

Reagovat
rominhoFCB

Nie, ale tak modlim sa.

Reagovat
Seydou Doumbia

zas když do finále lm došel inter tak proč by nemohla barshalona...pří dobrém losu

Reagovat
blaugrana

Inter mal trenera, herny styl a nejaku uroven.

Reagovat
Gazdo

Pretoze nas vydrbe uz Neapol

Reagovat
celeb

Pochybujem. Jedina mala iskricka tlie v CdR a aj tam tipujem, ze v Bilbau koncime. Ved uz proti 3ligistom to bola hroza v takmer najsilnejsej zostave (po 61. minute v najsilnejsej). Nemame sebavedomie, Laporta riesil v kabine problemy s nejednotnostou hracov (kedze nie je Puig v time, tak nie su zname detaily) a za mna aj Koundeho vyhlasenie bolo jasne.

- i naše chyba - za mna jasne vyjadrenie, ze okrem samotnych hracov je chyba aj niekde inde. A tu predtym jasne pomenoval.

Ja sa obavam, ze ak s tym Laporta nebude schopny nieco s tym spravit, tak zacnu prichadzat ziadosti o prestup od hracov. Nehrame na CN, nedari sa nam herne ani vysledkovo, navyse nad nami visi hrozba 3 rokov bez LM. A nas vecne usmiaty prezident sa zmoze maximalne len k naznakom ohladom buduceho trenera (Marqueza) ak by sa Xavi rozhodol sam odist aj s bratcekom...

Reagovat
blaugrana

Nehra na CN jedna vec a navstevnost na Montujic je mizerna a myslim si, ze bude este horsia. Cital som nieco o tom, ze je dost zle situovany a k tomu este takyto futbal? Ja si myslim, ze obyvatel Barcelony si rozmysli, ci to za tie peniaze stoji. Jedina nadej su turisti, ale oni sami to z biedy nevytrhnu. Lapo a Xavi navarili silny vývar na stravenie. Som zvedavy, kde sa bude nachadzať Barca o 2 ci 3 roky. Jedina zachrana asi bude odpredaj podielu klubu sukromnikovi.

Reagovat
LAM

Klasická panika. Jen připomenu, že před půl rokem se vyhrála liga, konečně se postoupilo do playoff LM a už za 10 měsíců máme být zpět na novém CN.

Zatím máme hodně daleko k nějakému většímu útlumu a máme hodně mladých talentů v týmu.

Může být letošní sezóna neúspěšná? Určité, ale pojede se dál.

Reagovat
blaugrana

K väcsiemu utlmu je teda sakra blizko

Reagovat
Visca el barca

Aspoň někdo. Souhlas

Reagovat
Jordi Alba

Máme Bilbao? To se na to můžeme vysrat rovnou, oni CdR hrajou na 120% pokaždý. Až teda na finále.

Reagovat
Mönchengladbach

Real už jednu má.

Reagovat
CHONG

Smích přes slzy

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
-R2D2-

Obvykle stačí zadat: ::CHONG::

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele