Myslel jsem na konec kariéry, přiznal Bouma

11.09.2008, 17:54
Aktuality
Hodně nepříjemný zážitek za sebou má Wilfred Bouma. Nizozemský obránce si v utkání Poháru Intertoto proti Odense vykloubil kotník a noha mu zůstala trčet v nepřirozeném úhlu. Bouma si v letošním kalendářním roce již nezahraje, jeho myšlenky ale byly ještě černější...

"Nejprve jsem myslel, že fotbal již nikdy hrát nebudu, takže jsem velmi šťastný, že to dopadlo takhle. Můj kotník byl vykloubený a doktor mi hned říkal, že se nejedná o zranění, které by mělo ukončit kariéru. Jsem rád, že mohu znovu chodit a hrát si se svými dětmi, v posledních šesti týdnech jsem totiž jenom ležel na zádech a nemohl nic dělat," prohlásil Bouma v rozhovoru pro Birmingham Mail.

Aston Villa na svého hráče nezanevřela a ukázala, že s ním počítá i nadále. Nizozemský reprezentant bude i nadále působit ve Villa Parku, před několika dny totiž podepsal nový dvouletý kontrakt.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fuuuuj me natahlo jak mel tu nohu otocenou doprava

Reagovat
smazaný uživatel

, preji co nejdrivejsi navrat

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky, kdyby se mi stalo neco takoveho tak se asi pobliju a pak omdlim

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý hráč želám skoré uzdravenie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele