Musíme ukázat charakter, nabádá Stöger

10.03.2018, 13:13
Aktuality
Borussia Dortmund pod vedením Petera Stögera prožívá úspěšné období, naposledy však v osmifinále Evropské ligy překvapivě nestačila na Salzburg. Zkušený lodivod nyní chce od svého týmu reakci...

Vestfálský celek před vlastními fanoušky krátce po změně stran prohrával o dvě branky, které zaznamenal Valon Berisha, po hodině hry sice snížil Schürrle, ale to bylo všechno.

BVB tak půjde příští týden do odvety s mankem, ještě předtím však aktuálně třetí celek Bundesligy čeká utkání s Frankfurtem, který má zatím na kontě stejně bodů jako Borussen.

Pro černožlutou družinu půjde o hodně důležitý souboj, kouč Peter Stöger pak od svých hráčů chce ukázat charakter. "Nemohl jsem po porážce se Salzburgem spát," řekl Stöger. "Prohlédl jsem si zápas a následně si promluvil s nějakými hráči," vysvětlil kouč BVB.

"Do utkání s Frankfurtem nemáme moc času, budu však od svých hráčů požadovat, aby ukázali charakter," zdůraznil Stöger. "Čeká nás hodně bojovné střetnutí," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Setwo

nehrajú vôbec dobre... odchod Tuchela ma velmi mrzi...

Reagovat
OnderCZ

Proč pořád řešíte Tuchela? Vždyť s ním by to nikam nevedlo, to by prostě nedělalo dobrotu, vždyť ta poslední sezona nebyla vůbec dobrá a akorát se utápěl v té nesmyslné taktice. BVB potřebuje zapracovat na spoustě věcí, to ano, ale je dobře, že Tuchel je pryč.

Reagovat
checitto

Reagovat
vladino10

podľa mňa tá druhá sezóna bola hrozna aj cez zisk poháru, veď tam bvb dostalo gól z každého tretieho protiútoku..

Reagovat
Kincl

Dortmund se dostal do dobrýho průměru :D

Reagovat
Jardman

Tady to je pěknej německej skopčáckej ksicht Trochu mi připomíná Eddie Redmayne

Reagovat
smazaný uživatel

Je ošklivý Tak ošklivý, až bych ze strachu pod ním makal

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda co se stalo s BVB za posledni roky

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern ich zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

A kruci, přesně toto říkával Rodgers v Liverpoolu.

Začíná krize.(pořádná)

Reagovat
smazaný uživatel

Já z toho nespím už 2 noci Peťo Začni něco dělat, protože se na to nedá dívat. Toljan, Toprak, Dahoud, Nuri, Gotze, Castro poslat do prdele. Absolutně nemají na to hrát za BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Gotzemu tp alespoň není jedno a snaží se i když nemá formu. Toprak je teď úplně mimo psychicky poslední dobou, ale snad se probere jinak ty ostatní už na BVB asi opravdu nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Gotzemu to mozna neni jedno, ale svym vykonem na hristi to spis tymu kazí, než aby pomahal. Obavam se, že ten už se do formy nikdy nedostane...

Reagovat
Realita

Je to srdcař. I ty jeho zuby jsou v klubových barvách

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele