Musíme se zlepšit, namítá po skvělém úvodu sezóny Guardiola

12.09.2016, 21:20
Aktuality
Manchester City má za sebou vydařený vstup do sezóny: Citizens získali ze čtyř ligových utkání plný bodový zisk a vyhřívají se na čele Premier League, manažer Pep Guardiola přesto vyžaduje zlepšení...

Španělský stratég přišel na lavičku Manchesteru City před startem letošního ročníku z Bayernu Mnichov a lepší úvod do nového angažmá si snad ani přát nemohl.

Ze zmíněných čtyř vítězství bylo pro City jistojistě nejcennější to poslední, kdy ambiciózní družina vykradla Old Trafford a ovládla tak očekávané městské derby.

Nový manažer přesto není se svým týmem spokojený a vyžaduje od hráčů zlepšení. "Samozřejmě jsme rádi, že jsme vyhráli derby, ale měli jsme tam dobré i špatné momenty. Musíme se zlepšit," nabádá Guardiola. "Musíme toho zlepšit hodně. Sice jsme v lize první, ale takovýto způsob hry by na vítězství v Premier League nestačil," upozorňuje. "Naše hra z dosavadních šesti utkání potom není taková, abychom mohli pomýšlet na triumf v Lize mistrů," dodal Guardiola.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (392)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele