Musím dokázat svoji cenu, uvědomuje si Higuaín

29.07.2016, 21:56
Aktuality
Gonzalo Higuaín nedávno za astronomických 90 milionů eur přestoupil z Neapole do konkurenčního Juventusu Turín, se kterých chce být úspěšný. Argentinský reprezentant hodlá obhájit svoji cenovku...

Odchovanec River Plate na sebe výrazně upozornil během šestiletého angažmá v Realu Madrid, odkud se následně přestěhoval pod Vesuv, kde střílel jeden gól za druhým.

To ostatně nejlépe prokázal během minulého ročníku, kdy si na své konto připsal rekordních 36 ligových branek, čímž překonal 66letý rekord Gunnara Nordahla.

Ve stejných výkonech by nyní Higuaín rád pokračoval i v dresu "Staré dámy", kde by měl na hrotu nahradit Álvara Moratu. "Občas přijdou rozhodnutí, kdy přemýšlíte, co je pro vás nejlepší. Přesně to bylo při mém přestupu do Juventusu," vysvětlil Higuaín. "Samozřejmě to nebylo snadné rozhodnutí, ale Juventus patří mezi největší evropské kluby," doplnil.

Důležitou roli při rozhodování osmadvacetiletého kanonýra hrála také vítězná mentalita turínského velkoklubu, který během posledních let sbírá jeden úspěch za druhým. "Jeden z důvodů, proč jsem odešel do Juventusu, bylo i to, že tým má vítěznou mentalitu. Nyní musím ukázat svoji cenu a doufám, že společně zažijeme skvělou sezónu," přeje si Higuaín.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (365)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele