Možná se zbavíme Zazy nebo Gabbiadiniho, připouští Marotta

16.11.2014, 16:02
Aktuality
Juventus má formou hostování či spoluvlastnictví po ostatních italských klubech rozmístěno několik zajímavých fotbalistů a dvěma z nich jsou i Simone Zaza a Manolo Gabbiadini. Turínský klub se ale jednoho z reprezentačních útočníků v blízké budoucnosti možná zbaví...

Třiadvacetiletý Zaza od minulé sezóny hraje za Sassuolo, které vlastní padesát procent jeho práv, a stejně je na tom o rok mladší Gabbiadini, jenž střílí branky za Sampdorii.

"Víme, že jde o drahé záležitosti a budeme muset udělat několik rozhodnutí. Například bychom mohli uvolnit jednoho z dvojice Zaza, Gabbiadini," uvedl pro Tuttosport generální ředitel Giuseppe Marotta.

Dalšími dvěma fotbalisty, kteří by mohli Juventus opustit, jsou Sebastian Giovinco a Stephan Lichtsteiner. "Sešli jsme se s Giovincovým agentem, abychom zjistili, zda je možné prodloužit spolupráci. Pokud se tak stane, bude to dobré, pokud ne... Sám Giovinco nám musí říct, co chce. To samé platí pro Lichtsteinera, protože jednáme, ale nechceme jít mimo naše možnosti," uvedl Marotta.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (26)

Přidat komentář
Furia Ceca

Hmm... Aby přišel alespoň jeden. To je ten příchod Moraty. Nic proti němu, je to hroznej sympaťák a poslední dobou mu to i jde, ale to snad Moratta mohl vědět, že zabere v útoku jedno místo, na který mohl přijít někdo z těch talentovaných mlaďochů. Jinak Marotta vůbec nezmiňuje Berardiho: to znamená, že s ním na beton počítá, nebo naopak vůbec...?

Reagovat
Furia Ceca

* Samozřejmě "Marotta mohl vědět!"

Reagovat
Pinturicchio

S Beradim se podle všeho z těch mladíků počítá nejvíc.

Reagovat
Furia Ceca

Tak aspoň že s někým.

Reagovat
Pettirosso

Doprdele proč nedáme tomu Gabbimu šanci?! Po sezóně ho koupí buď BVB nebo Simeone a udělají z něho top hráče

Reagovat
stas87

to dost pochybujem ze Klopp bude chciet znovu siahnut do Talianska..co zac je nejaky Maronne?

Reagovat
Furia Ceca

Marrone je skvělý hráč, může hrát defenzivního záložníka i stopera a obojí zvládá s přehledem. Byl to obrovský talent, kapitán italský jednadvacítky. Bohužel, jeho vývoj se dost zasekl, protože v Juventusu moc nehrál a loni při hostování v Sassuolu se těžce zranil... A teď je zraněný zase. Každopádně, pokud by byl zdravý, tak bych jednoznačně chtěl, aby v Juve pokračoval dál.

Reagovat
HonzaKoller

Proč m ito přijde jako stejnej provar s Caldirolou?

Reagovat
Furia Ceca

To mi nepřijde jako vhodný přirovnání... Marrone měl v první sezoně pod Contem potenciál plně se prosadit. Bohužel pro něj, na jeho pozici hraje Vidal a pak ještě přišli Pogba s Asamoahem... To bylo na něj moc, ale do obrany by nám se nám stále hodil. A Caldirola? Ten v Interu, který ho vychoval, nedostal v Áčku jedinou minutu a hrál maximálně v druholigových klubech, kde se navíc prosadil jenom tak na půl... Vůbec nevím, proč ho Werder kupoval. Takže to přirovnání není přesný, Marrone je mnohem výš.

Reagovat
smazaný uživatel

No BVB urcite, po zkusenosti s Immobilem

Reagovat
salaminoo
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece..no, má koule chlapec..sice to nejsou reálné zápasy, ale i tak to musí být masakr..

Reagovat
Kepy_FCB

zajíc Zaza

Reagovat
The Krupy

Lichti musí ostať, Gio nech si ide...škoda že sme ho nepredali už v minulosti, dostali by sme viac než takto...

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbiadini je můj oblíbenec.. chtěl jsem ho místo Cira do BVB..

Reagovat
andycek1

Gabbiadini a Berrardi oni proste músa do Juve a najlepší keby sa hrálo 4-3-3 na krídli s Tevezem a Berrardim a kde by byli na strídačke Coman a Gabbiadini který by mohel skúsit hrot spolu s Moratu a Llorenteho predať lebo sa mi vôbec nepáči Stred zálohy jasný Vidal-Pirlo-Pogba prípadne Marchisio, Asamoah namiesto Pogbu či Vidala a kúpiť Verratiho namiesto Maestra Pirla nie že by Il Principe bol zlý ale nemá takú rozohrávku ako tí dvaja, obrana Evra(Asamoah)-Barzagli(Rugani)-Chiellini(Bonucci)-Lichsteiner(Caceres), a ešte odkúpiť Danielle Ruganiho to je mega stopér budúca hviezda takto by som si to predstavoval ja a prípadne aj systém 4-3-1-2 kde by na trequartistovi hrával Coman ktorý je mega dobrý a ani nebudeme potrebovať Shaqiriho síce sa mi páči FORZA JUVE!!!

Reagovat
eLJay.91

Gabbiho nesmíme pustit!!! To by byla do nebe volající hloupost! ... GABBI

Reagovat
DelPiero137

Bude to skoda, ale realne kto z tych mladikov by teraz dostal u nas sancu aku potrebuju? Je tam pretlak utocnikov ktori cakaju na svoju sancu. A aby zahrievali lavicku ako prcek to nema zmysel.

Idealne do Violy ktora tych utocnikov potrebuje ako sol, EL by im len prospela.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA 15 - pro club Czechoslovakian (PC) hledá útočníka se zabijáckým instinktem. Najdeš nás v sekci Western Europe nebo mne kontaktuj na origin:hack008

Reagovat
DelPiero137

Chod uz volakam ty spam!!!

Reagovat
M11

Marotta: "Když Buffon naposledy prodlužoval s námi smlouvu, odmítl nabídku zahraničního klubu s platem €10m ročně. Snížil svůj plat a podepsal znovu s Juventusem."

Reagovat
Pinturicchio

Srdcař Gigi.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele