Moratti popřel odchod Manciniho

07.05.2008, 14:55
Aktuality
Na lavičce milánského Interu v létě k žádné změně nedojde. Italská média hodně často spekulují o odchodu trenéra Roberta Manciniho, jehož by mohl nahradit Jose Mourinho, něco podobného ovšem odmítá prezident Nerazzurri Massimo Moratti...

Inter v posledních týdnech hledá svou formu z první poloviny sezony a dvě kola před koncem Serie A stále nemá jistou obhajobu titulu. Klub opět neprorazil na evropské scéně, v osmifinále Ligy mistrů nestačil na Liverpool a po domácí odvetě Mancini oznámil svůj úmysl v létě odstoupit, od čehož ho následně odradil sám Moratti.

Olej do ohně měl Mancini přidat po utkání s AC Milán, po němž si dovolil vyjádřit svůj nesouhlas s názorem Morattiho. Ten po prohře v derby s AC kritizoval tým pro nedostatek odvahy, Mancini se však ohradil. "Není to vůbec pravda, o nedostatku odvahy nemůže být řeč. Moratti to tak možná viděl, na to má právo, ale já s tím nesouhlasím," prohlásil Mancini.

Moratti si ovšem ze slov svého podřízeného nic nedělá a i nadále mu věří. "Nejsme v rozporu. Někdy je třeba odpovědět, aby člověk objasnil svůj názor a vypadá to jako nesouhlas, ale realita je taková, že jsme všichni na stejné lodi. Jestli bude naším trenérem i v příští sezoně? Ano, je to velice pravděpodobné," řekl Moratti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
božský John

Mancini se mi tam stejnak libi vic nez kdyby tam trenoval Mourinho..ten by tu hru uplne zkazil

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je coach na správném místě podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak jak říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini moze ist kazit hru niekde inde.

Reagovat
Slejdy

ta fotka oleeee my looooove

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

, hlavně z toho vpravo mívám mokré sny...

Reagovat
smazaný uživatel

inter by te nemel vzrusovat, ti se ti do postele dostanou jen jednou

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele