Končím, oznámil po vyřazení v Lize mistrů Mancini

12.03.2008, 08:48
Aktuality
Inter včera přišel o Ligu mistrů a po sezóně přijde také o svého trenéra. Bezprostředně po vyřazení od Liverpoolu oznámil Roberto Mancini, že na konci sezóny uvolní trenérskou lavičku. Jeho rozhodnutí však neúspěch v Lize mistrů nijak neovlivnil.

"Na konci sezóny ukončím svůj kontrakt a odejdu z Interu," prohlásil na tiskové konferenci Mancini, jehož smlouva vyprší až roce 2012. "Čekají mě poslední dva měsíce na lavičce Interu a doufám, že se rozloučím výhrou v italské lize a poháru. Své rozhodnutí už jsem v kabině po konci zápasu sdělil hráčům."

Mancini však odmítl, že odejde kvůli neúspěchu v Lize mistrů. "Toto rozhodnutí bych udělal, i kdybychom vyhráli. Nezáleží na dnešní porážce," uvedl.

Slyšel jsem "pravděpodobně"

Svého kouče by hráči Internu ztratili neradi, záložník Esteban Cambiasso věří, že si Mancini ještě všechno rozmyslí. "Pokud jsem slyšel dobře, řekl pravděpodobně. A když je tam pravděpodobně, tak nemůžete nic říct najisto," řekl.

"Rád bych věděl,co se děje v trenérově v hlavě, ale to nezjistím, takže na jeho odchod můžu zatím těžko něco říct," pokračoval Cambiasso. "Ale máme silný tým, což jsme už dokázali, takže myslím, že nás jeho rozhodnutí v cestě za titulem nijak neovlivní."

V samotném utkání se Inter snažil, na Liverpool to však bylo málo a prohrál 0:1. Navíc, stejně jako na Anfield Road, dohrával o deseti – v padesáté minutě byl po dvou žlutých kartách vyloučen Burdisso.

"Nemůžeme se vymlouvat na rozhodčí," mínil Cambiasso. "My jsme první, kteří by to neměli dělat. Je to nerozumné a stejně to nic nezmění. Teď se musíme soustředit na ligu a pohár a obě soutěže vyhrát."

"První utkání bylo hodně ovlivněno červenou karto Marka Materazziho a něco podobného se bohužel stalo i dnes. Dali jsme do zápasu všechno, ale v prvním poločase předvedl jejich brankář tři skvělé zákroky," dodal Cambiasso.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak a teď se začne spekulovat, že by ho mohl nahradit Mourinho

Reagovat
Devil

jj

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Však Mourinha bych chtěl ze všech trenéru na lavičku INTERU nejvíc!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je myslím logické. Mourinho chce trénovat v Itálii (velkoklub) a teď k tomu má vhodnou příležitost, když se na lavičce Interu uvolnilo místo. Navíc si nemyslím, že by Moratti Mourinhem pohrdl a neoslovil ho jako prvního. Teď budou mít dost prostoru pro jednání a já tipuju, že od nové sezony bude Mourinho na San Siru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já už o tom spekuluju asi měsíc a teď bych řek že je to skoro jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

No, překvápko, no, ale asi je v tom nějaký další angažmá, takže kdo? AC? Asi ne, to by mu fandové neodpustili. Barca? No, je to možnost ... Real? Jen další z možností. Sevilla? Asi ne. Valincie? To by ze sebe Soler udělal kreténa, takže těžko. Liverpool? Těžko, ikdyž výsledky v lize Mancini má a v Liverpoolu je liga největší cíl. Newcastle? Asi ne, to by šel se svou kůží na hodně trnitej trh. To by mu museli dát fakt velkej plat. Nejpravděpodobnější angažmá mě asi přijde Chelsea, kde Grant dlouhodobě asi nemá šanci ustát ten tlak. Zlepšenej herní projev nepřinesl, prakticky jen pokračuje tam, kde Murinho skončil ... Myslím, že to bude Chelsea

Reagovat
Devil

Myslim ze zustane . (pokud vyhraje Inter ligu)

Reagovat
smazaný uživatel

jirik: provokuje me jak pišeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby šel do chelsea, tak by určitě chelsea svůj projev nezlepšila, zůstala by při starym, protože Mancini taky nepraktikuje zrovna útočnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo je to první krysa

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo, že by do Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak, že se nemusí jednat o další angažmá, víš přece co se říká o krysách...

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, ale mám dojem, že Inter není potápějící se loď. aj potenciál na to, aby bojovali v Serii A o titul ještě pár let

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ho do chelsea ai bral

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč myslíš že by měl hned začít trénovat? já myslím že tak 1 rok možná 2 roky si dá pauzu,a pak se do toho vrhne,a netroufám si říct do jakého týmu pujde, může to být kdokoli, komu se nebude v té době dařit - Bayern,United - když třeba odejde Fergie... nechal bych to otevřené

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nepotěší toho vola Morattiho. Ještě nedávno říkal, že Mancini zůstane v Interu tak dlouho, jak bude chtít. Ale asi fakt nečekal, že odejde už po týhle sezoně. A ani ta skromná předpověď, že Inter může dát v odvetě klidně 15 gólů, mu nevyšla...

Reagovat
smazaný uživatel

vůl jseš jedině ty, pokud bezdůvodně urážíš lidi, které vůbec osobně neznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí když ho viděl na vlastníí oči a slyšel na vlastní uši v televizi_neuvěřitelně arogantní kretén_Moratti!!

Reagovat
Josifek

Tak myslím, že takovýho Míru Topolánku (alias Ogara s gulami), mohu úrážet aniž bych ho znal a to mi je jeho strana programově nebližší, lépe řečeno nejméně vzdálená...to co ten vůl, bez sebenší úrovně vystupovaní, kultivovanosti a s absencí jakékoliv rozumné argumentace na jakékoliv téma, předvádí, je ostudou cele naší republiky (samozřejmě nejen on)...omlouvám se, že to píšu tady, ale tohle prostě musí ven

Reagovat
Josifek

* aniž bych ho znal !osobně!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Manciniho mám rád,ale v Interu mu to prostě nejde,jen ta liga a to ještě s odřenejma..nebýt rozhodčích..no víme jak..ale podle mě je chyba hlavně v managmentu a strategii Interu,těch jihoameričanů je fakt moc,chtělo by to taky domácí talentovaný hráče,hlavně obránce...jinak Josefa Mourinha bych tam dal ihned,o tom žádná,ten by to tam srovnal do latě a tom jsem přesvědčenej.Tak doufám že ten blb Moratti(i když osobně ho taky neznám:)) konečně začne přemýšlet a vezme ho tam..jinak newim..Lippiho asi nee..Jose Mourinho je správná volba

Reagovat
Kapřík

Pravda, už to chvilkama začíná počtem cizinců připomínat Arsenal...jen ani ta hra není moc pohledná, spíš taková...no, strojovitá. A včera se ukázalo, že když chybí na stoperu Marco, je to docela špatný. Už tu při jeho přestupu někdo říkal, že Nelson Rivas je strašnej dřevák - a to se včera opět potvrdilo. Na Inter prostě nemá. Podle mě by se tam mnohem lépe uplatnil Andrea Barzagli, o kterého se prý taky zajímali...ale nakonec zvítězila asi cena a alergie na Italy . A Burdissa včera viděli všichni . Úplně se nabízí otázka, proč je Inter doma od jisté doby suveréní a v LM dlouhodobě neúspěšný...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, jak to myslíš s tou "jistou" dobou?

Reagovat
Kapřík

Můžeš. Od té doby, kdy Juve udělalo první lize sbohem a šlo zvyšovat ukazatele návštěvnosti do Serie B.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to nesmysl rict po utkani LM a v rozjete sezone dopredu, ze konci jo a to ho neznam

Reagovat
Antijuve

Konečně ho to napadlo a doufám, že to udělá.Ještě stařík Moratti by mohl klub prodat a jít do důchodu užívat chechtáky.............Jeho papá se musí otáčet, když vidí co dělá ve vedení.

Reagovat
M11

Reagovat
M11

pristi sezonu uz snad bude zase italska ctyrka kompletni... Inter AS Juve AC... tesim se na to

Reagovat
smazaný uživatel

možná i pětka, pokud bude hrát dobře i Viola

Reagovat
M11

do LM postupuji 4... 3. a 4. myslim hraji dokonce predkolo.. samozrejme je sance ze Fiore vysoupne bud Juve nebo AC ale verim ze to dopadne jak jsem to napsal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl by ještě zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nám to prospěje. A nástupce? U mě je to jasné, koho bych si přál. Mourinha. Jen jsem zvědavý, kam povedou další Manciniho kroky. Barca to nebude, to bych se možná i vsadil. Možná ta Chelsea..No, uvidíme..

Reagovat
Kapřík

No, takže u Mourinha se zatím zdá, že přísloví "Kdo si počká, ten se dočká" dovedl až k dokonalosti. Inter ho teď bude takřka s jistotou uhánět a navíc jestli po sezóně bude prázdná i lavička Barcy, tak to bude veskrze zajímavý výběr... .

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je moc chytrý na to, aby vzal Inter, ten půjde po něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Po čem myslíš, jestli se můžu zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca, Real, možná i AC (v tomto pořadí). Tady jde o to, že Inter má nesmyslně složený kádr a navíc bude nejspíš mít dva ligové tituly v řadě. On je dost chytrý na to, aby v takové situaci do Interu nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Berlusconi s Gallianim podle mě Ancelottiho podrží. Že by Real opět vyhodil trenéra jen po jedné sezóně? To už snad ne ( ikdyž u Realu nikdy nevíš..). Takže mi zůstáva Barca. Nevím, mě se tam nehodí. Snad podepíše nám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele