MONTELLA NA HOSTOVÁNÍ DO FULHAMU

04.01.2007, 13:28
Aktuality
Vincenzo Montella po necelých osmi letech opouští AS Řím a odchází zkusit štěstí jinam. 32letý útočník má namířeno do Fulhamu, s nímž se dnes dohodl na podmínkách šestiměsíčního hostování...

"Aeroplanino" přichází na Craven Cottage s úkolem probudit někdy trochu spící ofenzívu týmu Chrise Colemana. Fulham má v letošní sezóně průměr jednu vstřelenou branku na zápas, jeho nejlepším střelcem je se šesti zásahy stárnoucí Američan Brian McBride, za nímž je v týmové tabulce střelců čtyřgólová propast.

Montella sice v prvních chvílích odmítal angažmá ve Fulhamu, nakonec se však nechal přesvědčit a odchází z AS Řím, kde v posledních měsících nedostával příliš příležitostí ukázat se na hřišti. Přesto i nadále zůstane na výplatnici italského klubu, který by i nadále měl hradit jednu třetinu hráčova ročního platu (1,2 milionu liber).

32letý forvard mění působiště poprvé od roku 1999, kdy do "Věčného města" přišel za 25 milionů dolarů ze Sampdorie Janov. Ještě předtím působil v FC Janov a Empoli. V těchto čtyřech klubech nasázel v Serii A dohromady 137 branek a v roce 2001 se radoval ze zisku mistrovského Scudetta.

Montellova gólová bilance mohla být ještě bohatší nebýt častých problémů se zády a ramenem během posledních osmnácti měsíců. "Doufám, že v Anglii dá hodně branek a jednou se vrátí do Říma," popřál svému nyní již bývalému spoluhráči štěstí do další kariéry Philippe Mexes. Rovněž on nyní řeší problémy ohledně své budoucnosti, narozdíl od Montelly by však měl i nadále zůstat v Římě, podobně jako další obránce Christian Chivu.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by mohl byt pro nas tym prinos!

Reagovat
HOST*romanista

SHIT SHIT

Reagovat
HOST*

jaky dostal cislo nevite?

Reagovat
HOST*romanista

to jsem nechtěl.Ale on se vrátí ještě lepší.

Reagovat
HOST*Tavo

ale doufam, že se v Anglii rozehraje a ještě nám pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

nechceš přijít na www.forum.fcbarcelona.cz?

Reagovat
HOST*Tavo

Tak jsem se tam právě zaregistroval.

Reagovat
HOST*XxX3J3

jo myslim ze montella by mohl pomoct, ale chtelo by to konecne, aby nejakyho utocnika koupila pac tam maj uz utocniky kteri dlouho hrat nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufam, že se tam chytne protože kdyby ne tak druhé angažma za sebou co nevychází by pro něj byla rana... Držim ti palce Vincenzo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele