Montanier: Náskok je poměrně velký, ale ne rozhodující

29.04.2013, 17:56
Aktuality
Real Sociedad včera večer hodně posílil naděje, že si v příští sezoně po deseti letech znovu vyzkouší Ligu mistrů. Baskický celek doma hostil Valencii a po dobrém výkonu vyhrál 4:2, ze čtvrtého místa má nyní na své pronásledovatele k dobru už pět bodů...

"Čeká nás závěrečný sprint a máme dobrou výhodu. Musíme i nadále pokračovat v nastoleném tempu. V dalších dvou dnech si užijeme tuto výhru a pak se vrátíme k rozdělané práci, a to se stejným zápalem a přístupem. Náskok je poměrně velký, ale ne rozhodující," uvědomuje si trenér Philippe Montanier.

Jeho týmu se včera povedlo rychle smazat jednobrankové manko a po gólech Iñiga Martíneze, Castra a Agirretxeho vedl v 86. minutě už 3:1. O chvíli později ještě zadělal na drama Jonas, poslední slovo ovšem patřilo domácím, když jejich výhru pečetil Agirretxe.

"Byl to hodně kvalitní zápas proti vynikajícímu soupeři. S výkonem jsme spokojeni, a samozřejmě také s výsledkem. Je to báječný večer, hráči bojovali a sladká je tato výhra rovněž pro fanoušky," řekl dále francouzský kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
aurelio

Joooj, ja im to na jednej strane veľmi prajem, želal by som si v La Lige viac takýchto sympatických tímov (a hráčov a trénerov), no obávam sa, že tá Liga majstrov im môže veľmi ublížiť, nemajú tak široký káder a keď hrali LM naposledy, tak to dopadlo zle-nedobre. Oveľa horší dopad by to malo na moju obľúbenú Valenciu, ktorá si jednoducho nemôže dovoliť ostať bez Ligy majstrov. Dúfam, že ešte zabojujú a postúpia tam, pričom pre Real Sociedad by bolo obrovskou výhrou aj to piate miesto.

Reagovat
RS

Taky jim to přejem!

Ale s tou šíří kádru máš pravdu, navíc nikdo z nich nemá větší zkušenosti s Evropu.

Na druhou stranu, někde ty zkušenosti získat musí, máme dost talentovaných hráčů, třeba se to povede. Hlavně aby z toho nevznikly problémy v La Lize.

Třeba přijde sponzor a posílíme, do každý řady by to chtělo někoho zkušenýho!

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš neskutočné sračky, chlape. To je to isté akokeby som napísal (ako fanúšik Chelsea), že bude lepšie keď sa do LM dostane Chelsea, než Tottenham, pretože máme viac skúseností a potrebujeme hrať LM

Reagovat
H.N.T.

I Athleticu ublížila EL... v každém případě je pěkné sledovat jak mužstva co využívají služeb hráčů ze svého kraje a odchovanců dokážou prorazit v době kdy úspěch zaručí prachobyčejné nakupování

Reagovat
stas87

bilbao polozil odchod javimara,po jeho odchode chceli odist aj iny hraci a vedenie ich nemohlo pustit kedze nemalo nahradu ani za martineza

Reagovat
H.N.T.

Javimar chybí hodně... bez Llorenteho nebo Amorebiety to zas takový problém příští sezonu nebude ale hold chybí tam ta defenzivní opora...

Reagovat
H.N.T.

jinak ta Evropská liga na tom má taky svou zásluhu jelikož Bielsovi něco jako rotace základní 11ky moc neříká (ikdyž zas nějakou velkou kvalitu k rotaci nemá)

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou parádně

Reagovat
Filip12

Jojo Xabi , Kovačevič Westerweld hm to byla parta

Reagovat
smazaný uživatel

Sosieda je prostě úžasný tým a to ještě když na něj Vale neumí. Včera super zápas. Sosieda

Reagovat
smazaný uživatel

Socky zase tam, kde ich pred pár rokmi doviedlo duo Nihat - Kovačevič. Myslím, že ten tým na to má + bude mať rozpočet na posilnenie. Dúfam, že to zvádnu a ukážu sa v LM.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele