Mönchengladbach si zavázal kouče Schuberta

27.09.2016, 14:06
Aktuality
André Schubert měl s Borussií Mönchengladbach kontrakt jen do konce letošní sezóny, to už však neplatí. Talentovaný kouč byl odměněn novým kontraktem s platností do roku 2019...

Pětačtyřicetiletý kormidelník zahájil svoji trenérskou dráhu v Paderbornu, kde se od rezervního mužstva dostal až na pozici kouče prvního týmu. Následně vedl ještě St. Pauli.

Také u "Hříbat" začínal Schubert jako trenér rezervy, po konci Luciena Favreho se však na podzim minulého roku přesunul na uvolněný post a výsledky Gladbachu se zlepšily.

Borussen se vcelku vydařil i vstup do letošního ročníku, když z pěti utkání získali deset bodů, za což byl talentovaný kouč odměněn novým kontraktem. "André odvádí skvělou práci. Vedl tým v Lize mistrů a pod jeho vedením jsme ve 34 ligových zápasech získali 65 bodů, což je vynikající bilance," prohlásil po prodloužení smlouvy sportovní ředitel Max Eberl.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vynikajúci krok od Maxa Eberla.. Je to výborný tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně! Třeba takový HSV by se mohl od Gladbachu učit.

A Eberl jednou skončí v Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

HSV sa môže učiť snáď od skoro každého na druhú stranu. Veď je to tragikomické, odvolať trénera po zápase s Bayernom, v ktorom prehrajete o gól a čaká sa že prehrajete min. o 3....

áno, Erbel mal ponuku s Bayernu,uvidíme že ako sa to vyvinie

Reagovat
andrew96

Gladbach je mi víc a víc sympatičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono tá ich práca je pomerne fajn, keby že nie som zaritý fanúšik Kolína tak by som nad nimi obmekčil srdce.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mönchengladbach

Celý Gladbášek

Reagovat
andrew96

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

pivko, cola, šampanské, minerálka, chudákovi ani džúsik nedoniesli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele