Modrič pod Redknappem ožil, teď jde proti kamarádům

06.11.2008, 10:15
Aktuality
Chorvatského mladíka Luku Modriče čeká dnes večer emotivní zápas. V Poháru UEFA narazí s Tottenhamem na Dinamo Záhřeb, které ho v létě do Anglie za 16 a půl milionu liber prodalo. Modrič se však netrápí zbytečnou nervozitou a na zápas s kamarády se těší. Pod novým koučem Redknappem ožil a pomalu nachází ztracené sebevědomí.

Fanoušci si od jeho příchodu hodně slibovali. Pod koučem Ramosem však křehký mladík zůstával daleko za očekáváním. Po příchodu trenéra Redknappa však ožil a doufá, že se brzy vyrovná takovým velikánům, za jaké mezi fanoušky Spurs platí Paul Gascoigne, Glenn Hoddle, Chris Waddle nebo David Ginola.

Právě jako mix těchto čtyř legend vidí Modriče nový kouč Spurs Harry Redknapp. Chorvatskému mladíkovi dal důvěru a hodlá na něm postavit hru svého mužstva. Za jeho předchůdce Ramose měl Modrič spoustu defenzivních úkolů a pro prý jeho nesporný talent nemohl plně vyniknout.

Redknapp vrátil Modriče za útočníky, kde je jeho přirozený životní prostor a mladý Chorvat pomalu získává zpátky pošramocené sebevědomí. "Pod útočníky se cítím nejlépe," přiznal sám fotbalista. "Musíme náš tým postavit na něm. Je to hráč, který má moc rozvrátit každou obranu. Má veliký talent a už to prokázal na mezinárodní scéně," pěje chválu na svého svěřence Harry Redknapp.

Ve čtvrtek se Modrič postaví bývalým spoluhráčům z Dinama Záhřeb, které v prvním kole přešlo přes pražskou Spartu. Přehnanou nervozitou však chorvatský talent netrpí. "Těším se, jak se zase potkám se svými kamarády. Stále jim fandím, ale jsem profesionál a samozřejmě udělám všechno proto, abychom vyhráli," uvedl Modrič.

Autor: Jiří Fišara / dailymail.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Luka se mi celkem líbil, ale ve Spurs se zatím neukázal. A myslím, že se nezvedne ani dneska, bude přemotivovanej, neunese tlak. A teď si mě kamenujte

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

v dinamu jak zářil... no, proi arsenaluto nebylo vůbec špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Kamenovat nebudeme, jen je vidět, co byl předešlej trenér Spurs za debila!!! Viděl jsem Modriče mnohokrát naživo a ten kluk má ohromný potenciál a do 3 měsíců na něm budou opravdu stát celý Spurs!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak s tím souhlasím. On se zvedne, s tím počítám téměř na 100%, jen si myslím, že to ještě nebude dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak on se už začíná pomalu zvedat......a začalo to přesně v okamžiku, kdy z WHL odešla Škodná

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt no.. Za dob Spanela nehral vubec nic a hned proti Boltonu odehral velice solidni zapas...

Reagovat
stas87

chytat bude kelava?ak ano tak dam 1

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Juan de Pitchusa by sa mal zapisat do historie klubu ako jeden z najdolezitejsich okamzikov, a tento den v roku by sa mal medzi fandami kazdorocne oslavovat pretoze to bol den ktory zachranil taky skvely klub ako je Tottenham pred destrukciou

To ze prisiel Harry je iba vitane plus, podstatny pre zlepsenie (alebo skor zacatie) hry bol hlavne Žuandeho odchod

Reagovat
smazaný uživatel

Odle me je Luka Modric velkou nadeji pro tottenham a kdyby k nemu do zalohy Tottenham koupil Nika Kranjacara tak by to byla uzasna dvojce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele