Modrič má namířeno do Tottenhamu

26.04.2008, 11:36
Aktuality
Boj o Luku Modriče zná svého vítěze, velkou hvězdu chorvatské kopané získá Tottenham. K dotažení přestupu záložníka Dinama Záhřeb na White Hart Lane zbývá vyřešit poslední dvě formality...

22letého fotbalistu sledovali zástupci několika evropských klubů, mezi nimiž byli i ti z Barcelony, Arsenalu, Chelsea, Manchesteru City nebo Newcastlu. Všem konkurentům nakonec vypálil rybník londýnský Tottenham, který se s hráčem již dohodl na smlouvě a za jeho služby zaplatí 15,8 milionu liber. K přestupu stačí splnit poslední dvě podmínky. Tou první je úspěšná zdravotní prohlídka, druhou pak získání pracovního povolení, což by vzhledem k tomu, že Modrič je stálým členem chorvatského národního týmu, neměl být zase takový problém.

Modrič do Dinama Záhřeb přestoupil v roce 2005 z Interu Zaprešič a letos klubu výraznou měrou pomohl k zisku mistrovského titulu. Jeho výkonů si vedle zástupců špičkových klubů nemohl nevšimnout ani reprezentační trenér Slaven Bilič, 22letý fotbalista tak na svém kontě má již přes dvacet reprezentačních startů a byl i u obou kvalifikačních výher proti Anglii.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (33)

Přidat komentář
GEGE

v Tottenhamu mu to bude sedet

Reagovat
fantomas

to musí bejt bruce rád, když vystrnadí angličana Jenase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak horký to zas nebude....viděl bych to na zálohu Lennon - Modrič - Jenas(Huddlestone) - Mlabranque!!! Zokora bude podle mě pendlovat někde mezi lavičkou a tribunou a Jermaine prostor dostane!!!

Reagovat
fantomas

jooo jasny, já to tak nemyslel přesně takle bych tu sestavu videl taky

Reagovat
smazaný uživatel

záloha bez DM a s dvěma ofensivně laděnými středovými záložníky...to bude dobrej průchoďák...

Reagovat
fantomas

Jenas umí zahrát spolehlivě dozadu, popř ten Huddlestone

Reagovat
herbage

souhlasím s Frankiem, takouvdle zálohu, ať vypadá na papíře sebelíp neuvidíme i když Ramos má rád bláznivé sestavy.

Reagovat
fantomas

podle mě bude hrát ve středu Jenas se Zokorou, nalevo (Downing?) Malbranque a zprava Modrič

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič je typický playmaker,na straně by se podle mě utápěl...spíš to vidím,že se Jenas bude točit s Modričem

Reagovat
herbage

Jenas umí hrát ze strany, často tam hraje, když jde Lennon pryč

Reagovat
fantomas

podle mě tam ale nevyužije až tolik svuj potenciál, je to to samé jak řiká Frankie s Modričem

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, a tak jsem se těšil, že skončí u "nás" v Newcastlu

Reagovat
herbage

Hm, tak je to jistý. Jenase vystrnadit nemusí, občas hrává zprava, tudíž záloha Jenas, Huddlestone, Modric, Lennon je docela hodně zajímavá, určitě kvalitní posílení. Když Tottenham vyhodí nepotřebný hráče, jako Rocha, Kaboul, Lee, uzdraví se Bale, King a ještě příjde takovej Downing, tak určitě na 5-tý místo v PL má. Jak se ukazuje, jména ale nestačí a můžou dopadnout jak letos, ale neveřím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz budou hraci zdravi a pripadne jeste vhodne posili a hlavne zustane berbatov tak maj na prvni ctyrku

Reagovat
smazaný uživatel

to sme říkali i před touto sezonou a jak to dopadlo...myslím že na big4 nemá,ale to 5.místo snad jo, věřím v to

Reagovat
smazaný uživatel

5misto ma pristi sezonu NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak 6. pro NUFC je taky dobrý,zaručující Uefu,tak je to jedno ne

Reagovat
smazaný uživatel

na 5.-6. místo má ambice asi 6 týmů,uvidíme,jak to dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

líbilo by se mi, kdyby jeden z těhle týmů zaútočil na čelo .. nějakou štiku pro naruseni B4

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé Lennon nikam nejde ve vedení nejsou idioti kteří by si ho nechali utéct a za druhé ty si sleduješ fotbal tak od září.... Protože jestli sis nevšim tak 2x za sebou byl Tottenham skoro stejně(s bodama) jako 4. svěřenci Wankera(Blbeček )

Reagovat
smazaný uživatel

TO bylo na herbage reagoval jsem ale hodilo mě to až sem

Reagovat
herbage

Tak zaprvé, nikde nepíšu, že by měl Lennon jít, dkonce jsme ho dal do základu té zálohy, je to jeden z vašich nejlepších hráčů a netuším proč by měl odcházet, zadruhé fotbal sleduju hodně dlouho, vím kde byl Tottenham předchozí dvě sezóny, dkonce si pamatuju, kdy tam hrál ještě váš současný asistent Gustavo Poyet. Nicméně za několik posledních sezón se kvalita PL rapidně zvedla a dostat se mezi Big4 je rok od roku težší a těžší. A Tottnham mi přijde jako tým, který jednou dokáže roznést na kopytech i ManU a jednou prohrát z Birnighamem 4:1 tuším, šíleně nevyrovnaný výkony i pod Ramosem a možná se to přiští sezónu zlepší, chytíte třeba víteznou vlnu, ale setravt v takto dlouhé souteži tak dlouho nahoře je težké. Ale veřím vám, že právě vy máte tak silný tým, že jste schopný narušit Big4, protože třeba Newcastle má silný tým, ale jen papírově, kdežto vy i na hřisti. Příšte si ale prosím odpusť ten útočný tón, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Cituji: "Jenas umí hrát ze strany, často tam hraje, když jde Lennon pryč" - Asi jsem to blbě pochopil?

Letošní výkony jsou ovlivněné zraněnou obranou.....King odehrál pár zápásů a když hrál myslím že to bylo podstatně lepší pak zranil Bale hovado Samba(Rovers) Vždyt Tottenham hrál několik zápasů v obraně s 2 založníkama jednoum i s 3.Ještě Robo hodněkrát tým nepodržel....Měl by přijít McGregor z Rangers podle mě další skvělý brit ke Spurs......Na přístí sezonu se těšíme všici fanoušci Spurs jestli se to povede....

Reagovat
herbage

Lenno pryč jako ze hřiště, když střídá, třeba když ho nahrdí Huddlestone, tak že se tam napravo zasune Jenas, né že jde pryč z klubu

Reagovat
fantomas

zajímalo by mě, za koho se považuješ, když o Wengerovi (! - žádnej Wanker beztak nevíš co to znamená) řikíš, že je blbeček

Reagovat
matZz

myslim že Jenas může bejt ještě v klidu narozdíl od takovýho Taarabta(nevim jestli se to tak píše), sice se do hry dostal vždy (teda jestli se vubec dostal) na posledních pár minut, ale pokaždý když sem ho viděl tak mě zaujal dobrým výkonem i v těch pár minutách. Ten si asi může hledat nový místo. Jinak Spurs budou příští rok určitě útočit na ligu mistrů. Budou chtít napravit nepovedenou sezonu, s ramosem a s novejma posilama na to určitě mají

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše ostatní ten boj vypustili...

Reagovat
smazaný uživatel

to bude vydareny nakup ...mlady perspektivny hrac

Reagovat
Tomik111

moc dobře si nevybral

Reagovat
havrys99

nevím,nevím jestli zrovna Spurs je ten pravý tým protože ve středu pole mají kvalitní hráče jako Zokora,Jenas,Huddelstone,O´Hara nebo Boateng ale přesto se Luka okamžitě usadí a má na to stát se alespoň tahounem mužstva. Přeju mu parádní budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Zokora je fajn, Lennon také, Huddlestone hraje v repre, Jenas taktéž, tak nač Modriče?

Reagovat
One-Real

A já myslel že půjde do Barcy či Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat na lavo asi namiesto malbranqua

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele