Mladou Boleslav povede Koubek

28.05.2011, 21:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No snad v Evropske lize nepredvede to co z Banikem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

idiote. Baník měl nehoráznou smůlu... Si najdi sestřih z toho zápasu. Koubek je pro MB to nejlepší, co je mohlo nejspíš (bohužel) potkat

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Mogilievem?

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže. S WTF Tbilisi to doma bylo na údržbu, když venku vyhráli 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

(největší výhra venku od Českého týmu za posledních pár let)

Reagovat
smazaný uživatel

Sice ne tak vysoká, ale nádherný zápas s atraktivnějším soupeřem http://www.youtube.com/watch?v=J_B_BqRG2eE

Reagovat
centos

Ta písnička to solidně kazí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel on to měl s Baníkem s Mogilevem těžké...Neuznal regulerní gol, nepískal fauly v šestnáctce...

Reagovat
AjaxFans

Dobrý tah

Reagovat
smazaný uživatel

no snad bude na hrac vetsi ras nezli Stanner. kluci meli moc velkou pohodu, nechapu ze u nas jsou hraci typu Taborsky, co pomalu nedokazou fyzicky odehrat 90min

Reagovat
centos

Táborského by měl posadit už jen proto, že nám gólem v nastavení vzal titul. A pak ještě provokoval ochozy, dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Táborský je jediný hráč,kterej se rve jak umí, to pak síly mizej rychle. Celkově měli v Boleslavi pohodu a fyzička nikoho nezajímala. Koubek je správná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, Táborák vám prohrál celej titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Mirku, chceme titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Titul mohl klidně být i tuto sezonu(berte to s rezervou).Jenže Boleslav nevyhrávala zápasy,kde byla favoritem.Zato Plzen na podzim porazila 4:3 a vyřadila ji i v poháru,ale k čemu to,když nedokázala vyhrávat s týmy s dolního patra tabulky,viz.venku Brno 3:1.Na 1.českou ligu mají hodně dobrý tým:jistý golman Miller,v defenzivě zkušení Johana a Rolko k nim ne naplno hrající(škoda...) Šírl a Procházka.Dimitrovski je naděje do budoucna.V záloze Fabián,Kúdela,Opiela a nevyzpitatelný Mendy a pokud uplatní opci tak i nadprůměrný Dimoutsos.Útok je asi nejsilnější řada:zkušenosti ve vypjatých zápasech dodává Kulič,mladý Chramosta zase střílí důležité goly,poslední dobou se rozstřílel Řezníček a muslimský turek reprezentující Austrálii Krem Bulut.Podle mě tito hráči společně s Koubkem mají na to,aby hráli tabulky EL a přidali slušný bodový příděl do koeficientu ČR.

Reagovat
milan78

přeju všem českým týmům evropu, při úspěších to pozvedne ligu, repre atd., ale prostě nevěřím.., ti hráči nemají dvoukolové vyřazovačky zažité, když se hraje dvojzápas mají v hlavě česko, kde se hrají poháry na 0:0 a následný penalty..., když už přeje los, tak to tým většinou pomr.....á

Reagovat
smazaný uživatel

tak tym mel rozhodne na vic, ale podle me tam pod stannerem panovala takova pohodicka, klidecek.. staci si vzit jenom Ondrasovku, tento rocnik 2x jsme presli pres 3. ligove tymy az na penalty a v predchozich letech nas v ondrasovce, v predchozich trech letech nas zase 2x vyradili 3. ligove tymy.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, ale viděl bych posilu do útoku. Tam tlačí bota: Kulič - už není moc rychlej, Chramosta - jedinej útočník schopnej odehrát 90 min., Řezníček - to je typickej střídající hráč, takovej žolík, Bulut - momentálně mimo formu, když nebude dělat kraviny, něco z něj bude.

Reagovat
smazaný uživatel

pochopitelně Kerem Bulut

Reagovat
Kepy_FCB

Paráda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele