Milinković-Savić neodolal nabídce ze Saúdské Arábie a přestoupil do Al Hilalu

12.07.2023, 21:03
Aktuality

Saúdská Arábie láká fotbalisty na vysoké platy a zajímavému výdělku neodolal ani Sergej Milinković-Savić. Srbský záložník byl jednou z klíčových postav Lazia a zájem o něho měly přední týmy Evropy, úspěch ale nakonec slaví Al Hilal.

28letý srbský reprezentant prošel zdravotní prohlídkou a Lazio za něho dostane čtyřicet milionů eur. Záložník podepsal tříletý kontrakt a ročně si přijde na dvacet milionů eur, součástí dohody je opce na čtvrtou sezonu.

Milinković-Savić strávil v hlavním městě Itálie osm sezon a v té poslední Laziu pomohl k účasti v základní skupině Ligy mistrů. Celkem za římský celek sehrál 341 zápasů a nastřílel 69 branek, zájem o něho měly Juventus nebo Manchester United a středopolaři během kontrakt jen do června 2024.

Milinković-Savić není první zajímavou letní akvizicí Al Hilalu, společnost v kabině mu budou dělat portugalský záložník Rúben Neves a senegalský obránce Kalidou Koulibaly. To vše pod vedením zkušeného trenéra Jorgeho Jesúse. Bohatý klub navíc láká útočníka Fulhamu Aleksandara Mitroviće.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (207)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

Buhahaha, legenda

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Moshe Dajan

Má v noze raketu, takže logický výběr destinace

Reagovat
Manik...

Jak přišel, tak odešel.. Rádoby hvězda

Reagovat
Seydou Doumbia

Je v italské Serii A nějaký tým, který své hráče do té prdele nemusí prodávat? Nějak mi příjde že tuhle ligu můžou Saudové v poho vykoupit.

Reagovat
10

Můžou,logicky. Oni ale můžou vykoupit i ty ostatní, tady ani nejde o přestupový částky...

Reagovat
Sigma Olomouc

ach jo. Ty přestupy mě fakt štvou ale taky bych si šel kopnout za několikanásobnou výplatu.

Reagovat
Uwe háže buly

Kdyby jsi měl možnost hrát třeba 10 let sérii A za třeba 5 mega ročně? To nejde ani utratit

Reagovat
El Matador

De to utratit raz dva koupíš si nějakej supersport pro zábavu,dva meďoury pro rodinu, a nějaký prosche do města. Jeden dva byty, barák pro rodinu a pak to ještě všechno musíš udržovat v provozu

Reagovat
Uwe háže buly

To je třeba max 60 mega v korunách a bavíme se o třeba víc jak miliardě. Frajer nemusí nikdy na nic sáhnout, ani jeho děti a jde hrabat dál

Reagovat
Nichego01

60 bude v lepším případě stačit tak maximálně na ten barák.

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Kucka

Reagovat
misomy6

On to asi myslel ze byt v Prahe dom niekde na Vysočine a superšport Octaviu RS… tak by mo tu vyslo

Reagovat
El Matador

Jenže když vyděláváš miliony, tak ti asi nestačí bydlet v 2+1 někde v paneláku a sledovat letáky kde je co v akci. Takže určitě neodsuzuju hráče za to, že si jdou vydělat takový peníze, který jim nemabídne ani Real nebo City

Reagovat
Salfovic

Proboha, kolik jste mu platili, že musel bydlet v 2+1 v paneláku a sledovat letáky

Reagovat
kilobyte

Ve Slavii jeden hráč dokonce musel roznášet letáky, aby měl na jídlo.

Reagovat
Salfovic

Otrocká práce To byly časy

Reagovat
Mass

Dembelé měl 50k měsíčně. To že si nejspíš někde půjčil, aby se tady mohl zařidit a pak prý neměl na jídlo (psali v Blesku), byl jeho problém.

Reagovat
kilobyte

Kdyby mu je fakt dávali, tak by třeba ten problém neměl. Jenže vy máte ve zvyku něco slíbit, ale pak nezaplatit.

Reagovat
Spalovač šancí

No on to bral, že bude mít 50k týdně

Reagovat
ACSMan

Ale nejdříve do těch letáků nahlížel aby věděl kam po brigádce nakoupit

Reagovat
10adam

Reagovat
Manik...

Reagovat
Uwe háže buly

Ale tady se nebavíme o 2+1 v paneláku, ale o hráči co bral přes 3 mega euro čistého ročně

Reagovat
Csaplárova past

A proč tě to tak vzrušuje? Vydělají víc a tak mají vyšší nároky na život. Prostě jedou v jiných desetiných místech. Ty si koupíš barák za 5mio, oni si koupí čtyři baráky po 40mio. To stejné auto, šperky apod. Ruku na srdce - všichni si kupujeme věci, které chceme, moc jich nepotřebujeme. Něco vrazíš do podnikání, kterému nerozumíš a BUM! 80mio je v hajzlu. 80mio bych dokázal utratit za rok ve vší své skromnosti ...

Reagovat
Neutron

Vsak si za to nekupis ani riadny byt na Manhattane napriklad keby chces samozrejme. Utratit to ide velmi lahko pretoze, ked tie love mas tak uz ti nestacia veci, ktore ti museli stacit s nizsim rozpoctom, svet a ludia su z velkej miery materialisti proste.

Reagovat
Csaplárova past

Taky je nutné si uvědomit, že fotbalisti končí s výdělkem v 35 letech. Jenže kde vzít a nekrást zbylých 50 let života? Není to tak snadné, jak si každý myslí. Sečíst výdělek a vynásobit. Řekne ti to každý bývalý profesionální fotbalista, že fotbalem si nezajistíš peníze do konce života.

Reagovat
GjøvikFF

Zajistíš, když máš mozek a nekupuješ 8 naprosto zbytečných aut, ale peníze raději investuješ. Aby ses s platem 80 míčů ročně, kterej budeš pobírat třeba 6-8 let, zbytek kariéry třeba o něco méně, nezajistil do konce života, tak musíš být naprostej dement...což bohužel ti fotbalisti bývají.

Reagovat
eibe

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
tr1p

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neon

Reagovat
mistr129

Reagovat
Lech

Reagovat
Kucka

Reagovat
Beči

Reagovat
Nadržený šimpanz

A to nemluvím třeba o NBA, kde si vydělávají x krát víc, ale taky jsou to x krát větší černí dementi

Reagovat
Seydou Doumbia

když máš prachy tak musíš ukázat celému zkurvenému světu že je máš a že si vše můžeš dovolit...a pak to tak dopadá no

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Euphael

Reagovat
O.Giroud

Ak myslíš futbalistu napr. z našej alebo vašej ligy tak jo, ale bavíme sa asi o takých čo zarobia milióny ročne a to už fakt keď sa s tým nedokážeš zariadiť ani nie slušne ale kvalitne do konca života tak si bohužiaľ dement, ak nepočítam keď ťa niekto okradne alebo budeš mať niekoho z rodiny za koho musíš platiť nejaké dlhy resp. ho ťahať stále z nejakých sracek.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Talker

Tak ono záleží.

Ono se za 5 mega euro dá žít skvěle do konce života. Co si budeme povídat, on byl v 1% nejbohatších na světě už po prvním roce smlouvy. 99% lidí nevydělá za celý život 1 milion eur.

Na druhou stranu takový člověk má na výplatní pásce agenta pro fotbal, možná PR, finance, účetnictví... O půlku ho oškube při rozvodu manželka, kamarád z dětství po něm bude chtít hromadu prachů do skvělého podniku a investuje do akcií náhodně.

K tomu si pořídí byt, který bude stát klidně 5 mega eur, pořídí si vilu někde na pláži, rodičům barák, auta, která si bude obměňovat.

Pravděpodobně jenom šatník, boty a doplňky u takových hráčů půjdou klidně nad milion eur. Na dovolenou taky nepojedou do Chorvatska autem nebo do family friendly do Tuniska, ale ta dovolená bude stát klidně o řád či dva více, protože si vezmou soukromé letadlo.

Jak říkám, ono záleží, jak je ten člověk střídmý. Klidně mu ty peníze vystačí a ještě jeho vnoučata budou úplně v pohodě nebo taky to může rozházet ještě během své fotbalové kariéry.

Reagovat
Muffi

Ty jsi se zblaznil?

Lepsi radovy hrac jako Savic na vyplatni pasce zadne ucetni a podobne picoviny nema, vse za nej resi agentura, kde prestupy a viditelni lide jako Paska ci Raiola jsou jen spicka ledovce. Pod nimi je tym lidi, ktery ma na starost kazdodenni provoz vcetne treba upozorneni na nevhodne chovani ci prilisne utraceni.

Zive vidim, jak Sterling dava na web inzerat, ze potrbuje ucetni a chuvu pro svych 10 deti.

Ze na to hraci serou a po vzoru niggas z NBA si plati vlastni pseudogang z "kamaradu" je jejich blbost.

Kdyz mluvil Lacina o Bonym, mimojine zminoval i veci jako draha auta, obleceni a sperky a ze se to nema prehanet. Kdyz tam vsichni berou 100 000 tydne, kvadrem za 30 000 dojem neudelas.

Reagovat
Talker

Jasně, že ty lidi nehleda on, ale platí se z jeho peněz

Reagovat
Pepe1911

Myslím, že jenom nemàš dostatečnou představivost. Pro mě by to bylo pořád málo.

Reagovat
El Matador

Reagovat
Rudnevs

Málo to neni, ale pokiaľ človek prepadne pocitu, že sa zrazu nemusí pozerať na ceny a môže všetko, tak sa to môže minúť rýchlejšie než sa zdá. Pštros, kolotoč, Irénka,…

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
sound la

Reagovat
Manik...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Kucka

Reagovat
koudys2

Reagovat
exot12

Kde sa tieto keci berú?

Chceš mi povedať, že ak by si zarábal viac, tak stále piješ pivo z PET fľaše, jazdíš starou oktávkou či MHD, dovolenku tráviš na Lipne či v Chorvátsku v kempe s paštikou a pivom z domu a oblečenie chodíš nakupovať k Vietnamcom či do Pepca?

Reagovat
El Cid z City

V podstatě to tak mám, exotiku(USA,Mexico,JA) už ne, nabažím se v Rakousku a Polsku, zkusím k tomu ještě Rumunsko. Hadry kupuju ještě levnější než kdysi a teda skoro vůbec. Chlast už takřka nepiju. Mhd,pěšky,na kole, v rodině sdílené auto. Jasně že bych víc peněz využil, vo tom žádná, lesy pro radost mezinárodní školy pro děti atd..

Reagovat
exot12

OK tak by si viac peňazí presmeroval na niečo iné, ale to nemení nič na pointe, že ak by si mal viac peňazí, tak by si nežil rovnako a tvoje náklady by sa zvyšovali s tvojim platom. Je to celkom prirodzené a nie je na tom absolútne nič zlé.

Pičovina je tvrdiť, že 5M€ je veľa a stačí to do konca života.

Reagovat
Salfovic

Kolik % Srbů si podle tebe za život vydělá 5M€ ?

Ono to nebude ani to %.

Reagovat
Rudy

Tohle me taky napadlo, ze Srb to asi vidi trochu jinak, nez ja v CZ. Treba to bere zodpovedne vuci rodine na 200 let dopredu Manzelky u tohoto druhu lidi taky vetsinou nemaji vystudovanou ekonomii a uz to jede

Reagovat
exot12

A ako to súvisí s tým koľko Srbov zarobí 5M€?

Reagovat
O.Giroud

Prečo by to mala byť pičovina? Veď to je snáď mesačný plat okolo 10 tisíc ak pracuješ 40 rokov. My chceš povedať, že za 10 tisíc mesačne 40 rokov a nebude to stačiť na dosť kvalitný život?

Reagovat
JeséRodriguez

Ti lidi jsou zvyklí na určitej standart...to si takhle můžeme rozpočítat my, a přijde nám to iracionální, že je někdo schopnej tohle rozházet. Ale nikdo nechce jít dolů s životní úrovní, a proto to taky občas dopadne celkem blbě.

Reagovat
O.Giroud

Tak ja súhlasím s exotom v tom, že keď máš viac utrácaš viac, ale až teraz som si pozrel na čo s tými 5 mega reagoval lebo ten nový EF je fakt hrozný a neprehladny hladny a zle som to asi pochopil.

Reagovat
Igli

to asi ne, ale zase bych se kvůli několikanásobně vyššímu platu nepřestěhoval někam do pouště. To je individuální...

Reagovat
Talker

Tak do pouště. Vždyť budou bydlet v nějakém luxusním bytě v mrakodrapu nebo v nějaké vile s bazénem a palmami v Riyadhu, což není nějaká odporná díra.

Přičemž ber, že jeho kariéra za 5 let skončí, přičemž si dost možná za rok vydělá tolik, co za celou předchozí kariéru dohromady.

Reagovat
Igli

To už právě záleží. Je tam nechutné vedro a samej beton všude, což není nic pro mě

Tohle beru, ale myslím, že se teď zase tak špatně neměl a že měl i potenciál dostat někde v evropě i víc než bral teď. A jak se píše níže. Pokud není total vypatlanej, tak by měl vyjít úplně v pohodě do konce života

Reagovat
Seydou Doumbia

Slabých 45 stupnů tam je přes den což je hovno.

Reagovat
exot12

OK niekto to tak možno má, ale aj tak by som mal pochybnosti, ak by ti šéf v práci povedal, že má pre teba kontrakt, kde budeš mať 5x viac ako máš teraz, zaplatia ti ubytko, ak máš deti, zaplatia im medzinárodnú školu a škôlku, dostaneš auto a za 4 roky sa môžeš vrátiť na svoje miesto, ale tá ponuka je z Arábie, ako by si hovoril nie.

Reagovat
Rudy

Kazdy neni otrokem penez a mamonu. Pokud jich je relativne dostatek, prestavaji byt motivaci. Muj pripad min penez za vic volna by mi rozhodne nevadilo Ne, ze bych se citil preplacene ale zivot je v zasade kratky a napada me spousta prijemnejsich zpusobu jak ho travit. Rozhodne jim zavidim praci jako zabavu/konicek a jeste hezky placenou, win win. Taky chapu byt 1000 hracu jako CR7 a Messi, nikdo jim takovy plat neda ale jsou 2 na celou planetu.

Reagovat
exot12

Tu sa však bavíme, že za rovnakú prácu dostaneš podstatne viac peňazí.

Nebavíme sa tu o tom, že musíš viac pracovať a mať menej voľného času, ale o tom, že budeš pracovať na inom mieste.

Viac peňazí za rovnakú prácu znamená presne to čo popisuješ, viac voľna.

Môžeš viac investovať a byť skôr finančne slobodný a skončiť v práci skôr a užívať si voľno a nemusíš čakať na dôchodok.

Reagovat
Rudy

Z Italie do pouste? Kvuli prachum, ktere stejne nepotrebuji? Joo kdyby se ozval Real Madrid, to je jina, kdy se mam hlasit?

Reagovat
Manik...

To je zase druhý extrém. Tak takhle žiješ s platem 20 tis. Kč .. My se bavíme o milionech až třeba miliardě eur.

Kdyby ti hráči nebyli dementi, tak si koupí jeden krásný barák a dejme tomu třeba 1 barák někde u moře, k tomu do každýho 1 auto a dávali 1 mil. euro ročně jenom do dluhopisů, tak je to v podstatě řekněme po 5 letech bezproblémově nákladově uživí.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
exot12

Tak zas o miliardách € by som nehovoril, to je trošku prestrelené nemyslíš?

A investovať do dlhopisov? To snáď nemyslíš vážne?

Reagovat
Manik...

Proč? Ideálně všechno návrat do akcií nebo Bitcoinu ne? Dluhopisy jakožto zajištěná investice nejsou vůbec nic špatného. Zvlášť v takových částkách..

Miliarda € je nesmysl. Jsem chtěl dát v Kč a dal jsem €

Reagovat
Rezan

nemluví se spíš o rozdílu mít "našetřeno" na dovolenou 50k, ale o tom, zda máš 500M, jestli potřebuješ 2 miliardy nebo ti stačí dalších 500M?

Pro mě by byl sportovní cíl asi víc než nesmyslné finanční částky na účtě.

Reagovat
Uwe háže buly

přesně tak jsem to myslel.

Reagovat
exot12

Z vyšším príjmom ti prirodzene stúpajú aj náklady a to si akosi neuvedomuješ.

Už si nemusíš kúpiť najlacnejšie pivo v PETke, ale občas si dopraješ Plzeň, garsónku vymeníš za 1kk bližšie k práci,

ak ideš na dovolenku, tak nemusíš nutne pod stan, ale dopraješ si hostel alebo hotel.

Väčšina ľudí má nastavené výdaje podľa príjmu.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Seydou Doumbia

Zase se furt někam honit ve sportu nebo brát několikanasobně větší plat a moci si dovolit to mít trochu na párku je taky lákava výzva. Tenhle týpek se tak 24 let kurva snažil než se dostal až sem. Proč si ke konci kariéry ten fotbal trochu neužít a nepustit nohu z plynu.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Uwe háže buly

To ne, myslíš že on za 3.2 mega euro ročně čistého takhle žil?

Reagovat
exot12

Nie, ale princíp je rovnaký vyšší plat vyššie náklady, je to úplne prirodzené nie?

Reagovat
Gazdo

Ty vole daj mi tyzden

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Panini Calciatore

Neuveritelne co sa v poslednom case deje...

Toto je kastracia europskeho futbalu kde sa ukazuje v plnej nahote skazeny svet penazi.

Nenazratym a uz beztak tazko preplacanym hracom je to malo a kvoli prachom ktore aj tak za svoj zivot neminu zapredaju svoje vlastne ja.

Je mi z nich na blyti

Svet sa na cisto zblaznil

Zadrhnite sa s tymi spinavymi prachmi lebo truhla nema trezor

Reagovat
noustres

Tohle není problém fotbalu, to ti udělá každej v jakékoliv profesi. A kde ne, tam se rozjede klientelismus, byrokracie atd.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Bucky

Reagovat
tr1p

Reagovat
Manik...

Mně je zase nablití z toho, když vidím, že někdo napíše nablytí

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nesnesitelná lehkost blytí!

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Bucky

Je zajímavé, že se z toho všichni můžou zbláznit až teď. Ale že se děje to samé, jen na Evropské půdě, už roky, to nebyl problém peněz a morálky.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Lech

Reagovat
db18

Reagovat
oddy

Reagovat
kxpxc

Reagovat
raduinho

Reagovat
tr1p

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Čenda

Reagovat
Neutron

Tak spolocnost ta vyslovene nuti ist po peniazoch, a nikdy sa neda stanovit ciastka, ktora by uz proste bola moc, pretoze taka nie je.

Reagovat
exot12

Prosím ťa mohol by si mi dať kontakt na tvojho zamestnávateľa?

Chcem by som mu zavolať, aby ti najbližších 5 rokov nezvyšoval mzdu, lebo si ťažko preplatený a si bojovník proti skazenému svetu peňazí.

Reagovat
Bucky

Reagovat
monkej

OT: Kucka práve dostal redku za pohryznutie súpera

Reagovat
Spikous

Dúfam že dostane za toto exemplárny trest na niekoľko zápasov. On bol neraz mimo pri svojich zákrokoch a podobne

Reagovat
žrout

Jsem se smál. Slovan v předkolech LM nikdy nezklame

Reagovat
Salfovic

Hrdla ?

Reagovat
Salfovic
Reagovat
oli9

Bože to je kokot

Reagovat
Sigma Olomouc

Ze sebe nemohl udělat většího kokota.

Reagovat
bbbauch

Snad se nezakuckal

Reagovat
Mass

Zrovna měl chuť na čokoládu.

Reagovat
Greny

Zakousl s do soupere

Reagovat
Mass

To sem netušil, že to je takovej trouba.

Reagovat
LesyJePan

Čaute, vyzerá to tak, že budem 1.9. v Ríme. Práve vtedy hraje AS-AC. Ako by som mal podľa vás riešiť lístky? Aby som sa k ním vážne dostal.

Cez oficialnu stranku AS to bude realne?

Na domáce zápasy som riešil lístky cez fanklub. Vonku som ešte nebol. Ďakujem za rady

Reagovat
Martin9719

To samé jsem řešil na Neapol - Sampdoria před měsícem. Tam totiž nejde o to že by lístky nebyly, ale spíš o to znát "organizace" co je mají. A pak samozřejmě zaplatíš.

Reagovat
Alons0

Já vždy kupuju lístky jen přes stránky klubů. Většinou je nutná registrace (bezplatná), ale mám jistotu, že mě nikdo nepodvede. Celkem bez problémů jsem takhle byl nedávno na AS - Neapol.

Reagovat
fenixLFC

co som tak pozeral tak bud to niektore kluby nemaju aktualizovane alebo este nezacali predavat. a oproti inym krajinam na mna teda posobi hrozne zmatocne to ze sa to ma predavat v nejakych "stankoch" alebo v com v tom danom mieste (alebo nejake viagogo ci kto). tka uvidime ci ako sa bude blizit sezona tak sa budu uvolnovat aj liskty+ predpokladam ze na dany zapas budu tak dva tyzdne vopred az?

Reagovat
Alons0

Přesně tak, většinou jsou lístky v prodeji 2-3 týdny před zápasem. Ale stačí to průběžně sledovat, nenechávat to na poslední chvíli, a neměl by to být problém. A kluby lístky většinou posílají na mail, takže žádné stánky a jiná místa se nemusí řešit.

Reagovat
Alberto Aquilani

Cez oficiálnu stránku AS to bude reálne, pravda, ak nechceš ísť do hosťujúceho sektora. Ak sa tam zaregistruješ, je tam aj možnosť že ti pošlú na mail, kedy sa spúšťa predaj - ale ako písal kolega nižšie, cca 2-3 týždne pred zápasom. Nenechával by som si to ale na úplne poslednú chvíľu, lístky sa v tomto mourinhovskom období rýchlo vypredávajú.

BTW, a ak si ho už zoženieš, vytlačil by som si ho... bol som tam len dvakrát, a vždy som to najprv skúšal cez mobil, a zachránila ma papierová verzia. Aj posledne na to ľudia pindali, že mobilné lístky cez turnikety moc neprechádzajú.

Reagovat
LesyJePan

Ďakujem všetkým, pomohli ste mi

Reagovat
Largo

Přes ofiko stránky AS, určitě.

Reagovat
ACSeRw!n

normalne na miste koupis listek..

Reagovat
10

Při těch spekulacích už jsem jeho příchod vlastně ani nechtěl, přestože to byl dlouho sen. V Laziu dlouho přetahoval, o jeho motivaci a hladu jsem měl pochybnosti, což teď vlastně jenom potvrdil... fotbal je každopádně v prdeli, pokud už teď ta limitovaná kvalita byla roztříštěná, tak tohle to posune ještě na úplně jinou úroveň, navíc to je jen začátek

(*hodnotím to čistě ze sportovního hlediska, asi bych se zachoval stejně)

Reagovat
Pipo123

Uz tuto sezonu hral bez motivácie, necakal som ze u nas tak dlho zostane. Nakoniec Lotito dosiahol co chcel a tych 42 mega o ktorych sa pise je fajn. Som zvedavy na nahradu,

Reagovat
10

Pro Lotita a Lazio je tohle samozřejmě dar z nebes, protože tohle by za něj už nikdo nedal. To je další případ toho, kdy jsou Italové rádi za Arabáče, oni jim budou ještě lézt do prdele, protože budou lepit jejich neschopnost. Prostě takovej levnej bordel...

Reagovat
Pipo123

Tie kluby to môžu využiť, ak tie peniaze lepšie investujú. To očakávam aj u nás, u Sarriho je výhoda že dokáže individuálne hráčov dostať na vyššiu úroveň, Cataldi pod ním minulú sezónu vyzeral výborne, docela verím tomu že bude chcieť získať nejakého pracovitého záložníka a viac voľnosti dostane Alberto. Prišlo mi že pod Sarrim si Alberto a SMS trošku prekážali a ich defenzívne nedostatky musel zachranovať práve Cataldi

Reagovat
10

Ale to právě nebude případ Itálie, která tím jen zalepí to špatný hospodaření, špatný koncepce a přešlapy v přestupech a smlouvách hráčů.

Reagovat
Kucka

Reagovat
I*M

Reagovat
Largo

Zielinski?

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Greny

Pro nás jenom dobře... Tam at se zakopou a bude míč víc v Evropě pro Čechy ...

Reagovat
juveforever

ten dopadol

Reagovat
Kluivert9

...jak chtěl...

Reagovat
Pepe1911

Ten plat je stejně neuvěřitelný v poměru k přestupové částce je to až trochu úchylný

Reagovat
El Matador

Nejlepší záložník, co v Laziu hrál za posledních 20 let díky za všechno

Reagovat
Pipo123

Mňa o trošku viac bavil Alberto, toho by som možno dal trošku vyššie

Reagovat
SpecialOne

A v za ty United už hrál?

Reagovat
Elliasson

Trochu mimo téma, ale turnaj se týká i Al-Hilal.

Mistrovství světa klubů - od roku 2025 s 32 účastníky. Někteří jsou již potvrzení, Evropa má 12 míst, budou tam i 2 týmy z Mexika a dva týmy z Brazílie. Turnaj bude hostit USA.

https://en.wikipedia.org/wiki/2025_FIFA_Club_World_Cup

Názory?

Reagovat
Benfica

Ja som na to velmi zvedavy.. aj v kontexte toho, ze tam okrem Al Hilal moze byt este niekto dalsi z SA.. + zatial sa pocita aj s Benficou

Reagovat
Elliasson

Myslím, že Benfica víceméně tam bude, protože koeficient má úžasný.

Reagovat
Benfica

Tak nikdy nevieš čo sa môže posr....

Reagovat
fenixLFC

som si myslel ze to obmedzenie na dva timy za sutaz sa tyka tych timov medzi ktore sa bude rozdelovat tych 8 miest. ale ked do tych dvoch timov spadaju aj vitazi, tak potom to je pomerne vtipne. ale ako fanusik liverpoolu budem rad ze tam nebudeme ale ked budu MS klubov tvorene okrem tych troch vitazov bayernom, psg a potom roznymi divnymi timami (vychadzajuc zo sucasneho 4 rocneho koeficientu) ako inter s AS, Lipsko, sevilla, benfica, ajax a porto, tak to moc ako MS neposobi

Reagovat
Talker

Pokud si dobře pamatuju, tak tam jsou sloty pro posledních 5 vítězů LM.

Reagovat
fenixLFC

nie, pre 4 plus 8 podla koeficientu. ta posledna sezona pred MS klubo uz do toho nespada

Reagovat
Salfovic

Nezájem.

Reagovat
kilobyte

Logické vyústění. Všichni si stěžují na náročný program, tak proč nedat hráčům víc zápasů.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
fenixLFC

najhorsi turnaj aj v FM

Reagovat
risk je zisk

že ta FIFA už neví, jak ty prachy víc dojit.

Neuvěřitelný.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se to bude hrát v rámci předsezóny, tak s tím nemám problém.

Reagovat
Salfovic

Vedení Neapole vyřešilo otázku nového sportovního ředitele, do křesla usedne Mauro Meluso.

To je ten, o kterém prohlásil Moggi, že stál za jejich nákupy ?

Reagovat
10

Ne, to byl šéf scoutingu Micheli. Meluso byl sportovní ředitel ve Spezii a předtím v Lecce.

Reagovat
Smreky

nemám slov...

Reagovat
AlevsakNevadi

10 hráčov odíde do Arábie a futbalový svet sa ide zblázniť, btw do Číny išlo viac hráčov a nejako to nikoho netrápilo. Dvojitý meter ako prasa.

Reagovat
eibe

Netrápilo, jen se jim smálo.

Reagovat
Rudnevs

Nikoho netrápilo? Ty si nechodil na EF v roku 2016?

Okrem iného, plány Arabov vyzerajú vážnejšie než Čína, tá hrozba je väčšia.

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč hrozba? No tak budeme čumět na Arabskou ligu místo španělské, italské, německé však to je jedno.

Reagovat
Rudnevs

No ja teda nebudem K Arabom moc vrely vztah nemam, nechcem pozerat na ich ligu. Kludne nech som za toto xenofobny a neviem co vsetko, ale mne sa paci europska futbalova kultura, europske ligy… nie som jeden z tych ludi, ktory by kukali aj na cinsku ci arabsku ligu, kebyze su tam prachy a hviezdy. Nemecky futbal je proste nemecky futbal. Ked sa mi nieco nepaci a nebude to mat pre mna ten vibe, tak to proste nebudem sledovat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Však žádná škoda, dobrých lig v Evropě zůstane dost. Pokud tam nebudou chodit mistři druhé nej ligy světa z Ligue 1 tak to taky nebudu sledovat. Si asi vystačím z PL a Ligue 1, stejně není čas čumět 10 hodin každý den o víkendu na kopačky.

Reagovat
king23

To srovnáí s Čínou je trochu mimo. Tam nikdy neodcházeli tak kvalitní hráči jako například dva držitelé Zlatých míčů.

Reagovat
Mass

Ti dva držitelé ale už sou trochu za zenitem.

Reagovat
Hachim Mastour

To si vybral zlý príklad. Ti sú za zenitom na konci kariéry

Reagovat
Seydou Doumbia

Pořád tam podle místních nešel žádný hráč který by je zvedl ze židle.

Reagovat
Greaber

Stejně je to psycho, když si uvědomíte, za co všechno šejk vyhazuje prachy a pořád jich má dost. Fotbal, golf, kriket, box a to jsou ještě pořád drobný výdaje v porovnání třeba s tím, jak brutálně financují americký zbrojní průmysl.

Reagovat
ACSMan

Je to smutné člověk se tady u nás furt musí otáčet, a na východě jsou všichni vážení pánové jenom, protože se jim pod prdelí rozpustilo víc dinosaurů.

Reagovat
Error

oni zase nikdy nezazijou pocit z dobre odvedene prace

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ACSMan

Vlastně nám celou dobu závidí

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak ono když ti prachy stříkají sami ze země...

Reagovat
ACSeRw!n

Ronaldo mel pravdu.. hlavne, ze se mu vsichni smali

Reagovat
LyEX

A v čom mal pravdu? Že do Arábie idú dôchodci a zúfalci, ktorí možno chceli prestup do lepšieho, ale v určitom čase o nich nakoniec nebol najväčší záujem, nebola predložená seriózna ponuka (Neves) a pár síce možných talentov, ale zatiaľ no nameov (čo aj tak ostane), bez motivácie. Aspoň sa to o takéto typy preriedi a otvorí cestu tým s vyššími ambiciami čo je len dobre.

Reagovat
king23

Kam do těch tvých škatulek zapadá aktuální držitel zlatého míče (Benzema) nebo nejlepší hráč Lazia (Savič)?

Reagovat
Talker

Je prdel, jak se vždycky ozývají fanoušci Realu s Benzemou jako držitelem zlatého míče (za minulou sezonu, tj o rok dříve), který pomalu bude končit kariéru a asi úplně už neměl motivaci jet dál na nejvyšší úrovni.

Reagovat
king23

Moc nerozumím kam tím míříš... "který pomalu bude končit kariéru a asi úplně už neměl motivaci jet dál na nejvyšší úrovni" - s tímto tvým výrokem se dá skoro bez výhrad souhlasit, takže to vypadá, že se shodneme.

Jak to ale souvisí nebo nesouvisí s tím, že jsem fanoušek Realu nebo s tím, že nesouhlasím, že do SA odcházejí jenom zoufalci nebo ti co o ně nebyl zájem? Benzema je hráč, který mohl hrát následující sezonu základ v Realu, kdyby chtěl. Savič je hráč, který taky měl na to, aby příští rok hrál základ v klubu kvality Realu, přesto odchází do SA, takže kecy kolegy nade mnou o tom, že tam zjednodušeně nechodí dobří hráči jsou mimo.

Reagovat
Talker

Ale vždyt tam napsal nejen zoufalci, ale i "důchodci, hráči bez motivace,...". Měl to rozdělit, aby to dávalo lepší smysl.

Za mě tam jdou zatím pouze hráči, kteří tak nějak ví, že si v rámci své kariéry už nepolepší nebo nemají už tu motivaci jet dále. Buď jsou za vrcholem, mají před sebou jednu poslední smlouvu (to jsou všichni ti třicátníci) nebo o ně už v rámci těch TOP klubů, které bojují o trofeje není zájem (Neves, SMS) a museli by nechat dojet smlouvu, aby jim někdo z TOP nabídl něco - a je otázka, zda by šli do základu.

Savič prošvihl čas, kdy mohl jít do TOP klubu jako naprostý diamant, na kterém se bude stavět. Lazio ho nepustilo. Letos má smlouvu do konce sezony, takže všichni ví, že by ho mohli koupit, ale nikdo to reálně neudělal. Přitom celá Anglie překopává zálohu, kupuje nové hráče, ale nebyly žádné spekulace snad. U CFC se spekulovalo u něj mezi fanoušky ale s tím, že by přišel jako backup do zálohy.

Jo, mohl zůstat ještě rok a zkusit za rok zdarma, ale to by šel z role, kdy je téměř dekádu jasnou hvězdou týmu do týmu, kde by byl jedním ze 3-4 nejlepších záložníků. Musel bojovat o svojí pozici, musel by si ten základ vymlátit, všichni mají plno.

Tam prošvihl svůj čas na přestup o 3-4 roky.

Reagovat
10

https://www.telegraph.co.uk/football/2023/07/12/real-madrid-face-questions-over-unexplained-122-million/

po Juve a Barceloně je překvapivě na řadě Real...tak se dívejte, jak si s nima Florentino vytře prdel

Reagovat
DelPiero137

Som zvedavy, chcelo by to hodne oleja do ohna nech sa prehnila UEFA strachuje.

Reagovat
AlevsakNevadi

na barcu aj juve mali páky ale Peréz pôjde tvrdo po Ceferinovi ak je to pravda ozaj že za tým stojí on kvôli Superlige.

Reagovat
LAM

Dobrá zlatokopka

Reagovat
inbloom

Já ty hráče nechápu v 36 ok. Když hraješ naši ligu a mas 100 k měsíčně a někde ti daji 2 miliony měsíčně, tak je to jasný , ale proč největší hvězda Lazia v 28 letech se takhle zakope…

Reagovat
I*M

V 36 by se na něj vykašlali...to není Messi nebo Ronaldo. Dyť v Laziu mu nabízeli 4 mega. Kdyby Ti nabídli stejnou práci za 5x větší peníze, tak bych byl zvědavý, jestli odmítneš. Odehraješ si tam v klidu bez nervů 3 roky místo 15 v Laziu. Navíc nikdy nevíš, co se Ti stane. Zranění a neštěkne po Tobě ani pes.

Reagovat
inbloom

Dobre, ale on pořad mohl třeba do united a tam by mu zase dali trochu více a myslím , ze je to podobne nasi situaci , taky bych si někde vydělával více , ale nechtěl bych tu práci dělat . Pořad je to sport a bavíme se o platu 80 mega ročně …

Reagovat
I*M

Vydělal bys víc, ale musel bys změnit obor. O tom právě mluvím, že on bude dělat stejnou práci za 5x víc peněz. Tady není o čem

Reagovat
Talker

Tak je otázka, zda měl motivaci jet dál po X letech v Laziu, kdy mu nikdy nevyšel ten přestup do TOP klubu, teď už v těch 28 letech není úplně velký zájem.

Ono se stačí kouknout - v Anglii všichni kupovali/kupují záložníky, nikdo nepředložil nabídku a neměl velký zájem. Tam by šel jako rozšíření kádru nebo do menšího klubu. Real a Barca mají plno. Milánské kluby na něj nemají a Juventus by ho možná bral, ale taky jsou ve sračkách a nemají evropu a je otázka, jestli budou bojovat o titul.

Takže prakticky nikde by si nepolepšil.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky se to dá brát z toho uhlu pohledu že by byl blbý kdyby tam nešel. 5X tolik peněz za to že můžeš na poslední roky kariéry sundat nohu z plynu a nesnažit se a nebojovat jako hovado jak si to dělal 25 let své fotbalové kariéry. Jít do roboty kde ti stačí menší nasazení za několikanásobně větší plat...neber to

Reagovat
I*M

Reagovat
Breze

Ano, lenze chalan este vobec nebol v poslednych rokoch svojej kariery. V podstate bol len v jej polovicke, v 27-28 rokoch vacsina hracov dosahuje svoj vykonnostny vrchol, ale pri spravnej zivotosprave a motivacii by mohol hrat kludne dalsich 6-7 rokov na top urovni a keby isiel do lepsieho klubu, tak by hral aj o trofeje. V jeho pripade je ale vidiet, ze nema vobec ziadnu sportovu ambiciu a staci mu vacsi plat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Neber to podle první profesionální smlouvy, ale přeber si to na to kdy začal s fotbalem. 25 let se snaží jako hovado, čili posledních 6 roku může být konec kariéry. Jde o to úsili které tomu těch 25 let dal a to podstatnou část té doby ani nebral plat. Chill, pošetřit tělo, vydělat love už stačí. Ambici měl dost když se z nějakého zasraného srbska dostal až do Lazia.

Reagovat
Rezan

Ze sportovního hlediska velká škoda.

Reagovat
ACSeRw!n

vubec, ten mel prestoupit uz davno.. evidentne nemel rad zmeny a spis preferoval pohodicku..

Reagovat
King Ciro

Už je vysmátej,budoucí miliardář,díky za vše seržo...at' se daří

Reagovat
Hachim Mastour

Ty vole ešte Zielinski odidde do Arabie

Reagovat
Bot690

Už mě to štve tu saudi ať to skončí jak Čína prosiiiiim

Reagovat
Bot690

Už mě to štve tu saudi ať to skončí jak Čína prosiiiiim

Reagovat
Doomblade

Říká se, že Arábie je druhá Čína. Ale myslím, že do Číny takhle kvalitní fotbalisti v pořád perspektivním věku nechodili.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele