Mel: Moje srdce mi nedovolilo Betis odmítnout

23.12.2014, 11:00
Aktuality
Takřka přesně po roce se uzavřel kruh a Pepe Mel se znovu stal trenérem Betisu. Sevillský celek loni sestoupil ze španělské nejvyšší soutěže a letos hodlá bojovat o návrat, sám 51letý kormidelník říká, že nabídku zkrátka nemohl odmítnout...

Mel vedl Betis od léta 2010 do loňského prosince, kdy byl kvůli neuspokojivým výsledkům propuštěn. Na jaře následně neúspěšně zkoušel štěstí v anglickém WBA.

U kormidla Betisu minulý měsíc skončil Júlio Velázquez a tým od té doby dočasně vedl Juan Merino. Mel má smlouvu do konce sezony, která bude v případě postupu prodloužena o dva roky. Aktuálně je tým přitom na třetím místě.

"Teď mám mnohem více odpovědnosti, než v roce 2010. Vedení Betisu jsem položil tři otázky a odpovědi byly dostatečně uspokojující. Spousta lidí mi říkala, že nedělám dobře, když se vracím. Moje srdce mi ale nedovolilo Betis odmítnout. Řekl jsem ne jiným dvěma nebo třem klubům, ale nemohl jsem totéž udělat Betisu. Tohle je můj tým, můj domov a místo, kde chci být," nechal se slyšet Mel.

"Co se za ten rok změnilo? Umím lépe anglicky. Jsem trenérem, jehož lidé milují, protože jsem takový, jaký jsem. Jestli mě Betis zavolal, bylo to kvůli tomu, že chtěl Pepeho Mela zpět. Povinnosti budu mít stejné jako ostatní trenéři a budu říkat, co je dle mého názoru správné a co ne. To jsem posledně nedělal a byla to moje největší chyba," dodává.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Absolutne nejlepsi zprava, kterou sem z fotbalovyho sveta mohl koncem roku dostat. Super clovek, super trener. Navic do toho fakt dava srdce, kdyz sem videl, jak v Jablonci kopal do reklamniho panelu, kdyz se nedarilo uplne presne co chtel, krasa a nezapomenutelny :))

Reagovat
Dominator

Kvoli comu bol vlastne odvolany ten predchadzajuci trener? Ocakavania boli nejake vyssie? Alebo tam bola nejaka seria nepriaznivych vysledkov, nespokojnost s predvadzanou hrou alebo?

Reagovat
Phillipinho

Mel je fakt srdcar . To nejlepsi mozny reseni pro Betis i pro nej. Nepochybuju, ze je dotahne zpet do Primery. Doufam v to, protoze tim, ze minulej rok sestoupili, prisla Primera o tradicni spanelsky tym, fantasticky fanousky a o Sevillske derby.

Reagovat
Dominator

Ak by sa im podarilo vratit sa do Primery, tak by to mohlo znamenat uz aj navrat Joaquina - toho som mal vzdy rad, urcite by som bol zvedavy na Betis v Primere a zase s Joaquinom

Reagovat
Phillipinho

Podle me se urcite vrati

Reagovat
smazaný uživatel

pri Joaquinovi mi hneď v mysli nabehne penaltový rozstrel s Koreou MS 2002

https://www.youtube.com/watch?v=tT6Kbg6kJwM

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšikovia Betisu a Sevillské derby

Reagovat
smazaný uživatel

To je Pepeho táta?

Reagovat
havrys99

V Anglii jsem si ho za tu chvíli oblíbil Snad dotahne Betis tam, kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový rok si nepřeju nic jiného, než zdraví a postup Betisu!

Reagovat
smazaný uživatel

moc bych to betisu přál,už kvůli tomu že tam hrál Cedrick,Hraje u vás pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne

Reagovat
Phillipinho

Hostuje v Osasune

Reagovat
eliskafan

Pepe nás tahá zpátky, a to je fajn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele