Pepe Mel se po roce vrací na lavičku Betisu

20.12.2014, 15:23
Aktuality
Real Betis již našel trenéra, se kterým bude v jarní části sezóny usilovat o návrat mezi španělskou elitu. Na lavičku tradičního sevillského celku se po dvanácti měsících vrací Pepe Mel, který se s klubovým vedením dohodl zatím na smlouvě do konce sezóny...

Pokud jednapadesátiletý madridský rodák s Betisem dosáhne kýženého postupu, prodlouží se mu smlouva na další dva roky. Po sedmnácti kolech jsou Verdiblancos na čtvrté pozici a na přímý postup ztrácejí jen tři body.

Zkušený trenér, celým jménem José Mel Pérez, už vedl Betis od léta 2010 do loňského prosince, kdy byl kvůli neuspokojivým výsledkům propuštěn. V předminulé sezóně přitom dovedl sevillský tým až do Evropské ligy, kde Betis vypadl až v osmifinále na penalty s městským rivalem a pozdějším vítězem Sevillou FC. Na jaře pak Mel neúspěšně vedl West Bromwich Albion.

Od sestupu do Segundy División na lavičce Betisu působil Júlio Velázquez, jenž o práci přišel před více než měsícem. Dočasně pak mužstvo trénoval Juan Merino, který se nyní vrací k rezervnímu týmu.

Autor: Petr Vaněček / insidespanishfootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Phillipinho

vubec ho nemeli odvolavat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší volba pro klub i trenéra

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Žito 44

Reagovat
eliskafan

Bylo načase se vrátit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele