Matić si znepřátelil vedení Rennes, změní v lednu dres?

12.01., 19:52
Aktuality

Na problémy si tento týden zadělal Nemanja Matić. Zkušený srbský záložník před letošní sezonou posílil Rennes a stránky francouzských deníků v lednu plní články o možném fotbalistově odchodu. Vše přiživil i sám Matić.

35letý fotbalista bez svolení klubu opustil město a nedorazil na několik tréninků. U vedení mu to neprošlo, zástupci chování považují za "naprosto nepochopitelné" a jsou připraveni přijmout veškerá nezbytná opatření k ochraně svých zájmů, na kobereček Matić půjde v pondělí.

"Drazí fanoušci, rád bych ukončil spekulace a řekl, že loni jsem byl poctěn, když mi Stade Rennes nabídlo příležitost stát se důležitou součástí ambiciózního projektu, který potřeboval hráče se zkušenostmi. Po šesti měsících mohu jen potvrdit, že Rennes je výjimečným klubem pro všechny jeho hráče, zvláště pak pro ty mladší," napsal na sociálních sítích.

"Díky mojí chybě jsem se bohužel nedokázal adaptovat po osobní ani profesionální stránce. Nemohl jsem zapsat děti na mezinárodní školu, kterou navštěvovaly od prvního roku školní docházky. Právě z tohoto důvodu jsem třetím dnem mimo město, snažil jsem se vyřešit situaci, která pro mě a mojí rodinu představuje velký problém. Zítra se vracím do Rennes a společně s vedením rozhodneme o dalších krocích," dodal.

Matić má smlouvu do června 2025, za francouzský celek odehrál devatenáct zápasů a podle některých zpráv s ním klub přestal počítat poté, co byl před několika týdny odvolán trenér Bruno Genesio. Zájem o jeho služby má Fulham, celou situaci monitoruje i Lyon.

Matić během kariéry hrával za Chelsea, Vitesse, Benficu, Manchester United a AS Řím a vyloučena dokonce není možnost, že Rennes bude jeho posledním zaměstnavatelem. Některé informace hovoří o tom, že si záložník pohrává s myšlenkou na ukončení aktivní kariéry.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klidně bych ho vzal na ten půlrok zpět, pořád by byl o parník nejlepším záložníkem a Edo vedle něj poroste, i ten Cristante s ním dával chvílemi smysl ve hře.

Ale jemu se nebude chtít mezi naši italskou elitu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele