Mata budoucnost neřeší, soustředí se jenom na výkony

21.10.2009, 15:57
Aktuality
Real Madrid se před několika lety poměrně snadno vzdal Juana Maty a na Santiago Bernabeu tohoto kroku dnes mohou litovat. Mata zamířil do Valencie, v jejímž dresu se vypracovat až do španělské reprezentace. V létě se mluvilo o zájmu Barcelony, Valencia by ale naopak s hráčem ráda prodloužila smlouvu...

Valencia disponuje jedním z nejobávanějších útoků ve španělské nejvyšší soutěži a Mata je jeho hodně důležitým článkem. V loňské sezoně dal v lize jedenáct branek, letos se trefil zatím dvakrát.

"Ohledně smlouvy jsem klidný. Raději to neřeším a soustředím se jenom na své výkony. Jsem rád za to, že si mě v tomto klubu váží a dali mi příležitost, díky čemuž jsem se dostal až do reprezentace. Strávil jsem zde dvě sezony a další dvě mám ještě před sebou. Jsem spokojený a myslím jenom na sportovní záležitosti," prohlásil Mata.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
madridcan

ostan

Reagovat
miky10

taky podle toho ty výkovy vypadají

Reagovat
smazaný uživatel

bral bych ho k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

real je prostě real.perfektných hráčů zbavuje,a pak kupuje za hříšné peníze namyšlené frajeři,který nevedí co to je týmová hra

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

Nevies o tom nic. Real za to nemoze ze odisiel. On sam sa o to bil a ked mu koncila zmluva tak jednoducho odisiel a Madridu za to kolko rokov sa onho staral a vychovaval ho ukazal prostrednik. Samozrejme pre seba urobil to najlepsie co mohol, lebo je skutocne pravdepodobne, ze by sa do prveho timu nepresadil co je v jeho pripade iste velka skoda, co sa tyka kvalit je to vyborny hrac. Charakter vsak no nvm. Utiekol z klubu, ktory ho choval az do poslednej sezony ako v perinke a casto si otiera usta o to ako by chcel hrat za Barcu. Sklamal ma podobny typ ako Eto. Skoda, no nech sa mu dari a siri vyborne meno liahne Realu, ktora vytvara vela vybornych futbalistov. Skoda, ten talent potom klub nevie zuzitkovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar ma 2 accounty?

Reagovat
smazaný uživatel

jen dva?

Reagovat
smazaný uživatel

dyž byl v Realu tak sem ho moc neznal a nevadilo mi když odešel ale ted maj právo toho litovat, ale jinak by měl zůstat ve Valencii s Davidem Villou, dle mě by se do Barcy nehodil

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší levé křídlo PD. A do dvou, tří let i světa dle mne, geniální hráč. Snad strhne Valencii k lepším zítřkům i přes špatnou situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Bastos?

Reagovat
smazaný uživatel

Super hráč, ale nejlepší podle mě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele