Martin Petrov nebude hrát tři až čtyři měsíce

22.10.2008, 09:46
Aktuality
Sotva Martin Petrov překonal jedno zranění, s poškozeným meniskusem v koleni bude pauzírovat tři až čtyři měsíce. Záložník Manchesteru City se zranil v utkání za reprezentaci Bulharska, za kterou nastoupil v minulém týdnu k oběma utkáním.

29letý hráč letos celé září nehrál kvůli poranění podkolenní šlachy. Na trávník se vrátil na šest minut v utkání proti Liverpoolu, hned poté odjel na reprezentační sraz.

Trenér Bulharska Plamen Markov svoji hvězdu nikterak nešetřil, Petrov hrál oba zápasy, jenže proti Gruzii si koleno poranil znovu. Nyní je jasné, že zkušený záložník si od fotbalu na dlouhou dobu odpočine.

"Tentokrát to nejsou kolenní vazy, má prasklý meniskus," oznámil manažer Manchesteru City Mark Hughes. "Že nemá zpřetrhané vazy, je dobrá zpráva, ale pořád je to vážné zranění. Hrát nebude tři až čtyři měsíce."

V Manchesteru se obávali, že si Petrov obnovil zranění, které ho trápilo před dvěma roky. Ještě jako hráč Atlétika Madrid dlouho marodil právě s přetrženými vazy v koleni.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je smula. Pripomina mi to Barose, ktery taky vzdycky hral za repre a v klubu byl zraneny, myslim ze to bylo pred a behem MS 06, kdyz pusobil v AV.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele