Marseille nechá Cissého v zimě odejít

13.12.2007, 17:12
Aktuality
Útočník Djibril Cissé nenaplňuje očekávání, která do něj v Olympique Marseille vkládali. Bývalý francouzský reprezentant není pravidelným členem základní sestavy a proto vedení klubu nebude bránit jeho lednovému odchodu.

Cissé strávil v Marseille už uplynulou sezónu, kdy zde hostoval z Liverpoolu. Útočníkovy výkony přesvědčily vedení kluby, aby ho získalo natrvalo. Logicky se od nové posily čekalo mnoho branek, jenže ty letos nestřílí.

Marseille hraje většinou jen s jedním útočníkem a v této pozici dostává přednost Mamadou Niang. Proto se začíná mluvit o Cissého odchodu. "Od Djibrilla čekáme góly. Bohužel nyní nehraje, a tak určitě není spokojený," prohlásil Pape Diouf, prezident Olympique.

"Navzdory všemu nedělá žádné problémy a nedává najevo, že chce odejít," pokračoval Diouf. "Ale my chápeme, že pokud se situace nezmění, tak přehodnotí svůj postoj. Máme spolu výborný vztah a věříme si. Takže pokud bude chtít odejít, věřím, že budu prvním, komu to sdělí, a společně to probereme."

O Cissého údajně projevil zájem Lens, s útočníkovým odchodem to však nemusí být nijak žhavé. Mamadou Niang, momentální jednička útočné vozby Olympique, totiž bude s největší pravděpodobností hrát na Africkém poháru národů, takže bude klubu v zimě zhruba měsíc chybět.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*_Cesc_

Ja myslim ze to je stejnej pripad jako Owen strasne moc vselijakejch zraneni...a jakmile se dostanou zase do formy naberou zase fyzicku atd. tak se opet zrani...s takovou bych se na ten fotbal z vysoka vyee

Reagovat
smazaný uživatel

CISSE-kdo to je ,jednoho jsem kdysi znal

Reagovat
smazaný uživatel

Stavejte se mnou mesto...stac jen jednou denne kliknout...je tam i chat, tak se pripojte a netrucujte http://quaraninov.myminicity.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvoje pitome město ti všichni z vysoka serem pitomče...co to tady tlačiš za plky...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

coto je vubec...???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle hrac je mi sympaticky asi jako 20 stupnove mrazy.

Reagovat
smazaný uživatel

No koukam samy inteligentni komentare

Reagovat
smazaný uživatel

DJIBRILE CISSÉ ŠTVE MĚ ŽE ODCHÁZÍŠ

Reagovat
smazaný uživatel

ŠKODA

Reagovat
smazaný uživatel

SAKRA

Reagovat
smazaný uživatel

VOLE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele