Marinovi se výkon Neapole ve Veroně nelíbil, tak rozdával pokuty

19.01.2009, 09:44
Aktuality
Mužstvo dvou tváří, taková je podle sportovního ředitele Pier Paola Marina současná Neapol. Mužstvo, které venku sbírá body jen velmi obtížně, se doma na stadionu San Paolo mění v neporazitelný soubor. Po další porážce s Chievem už ale budou padat pokuty.

Sportovní ředitel klubu Marino, jemuž se připisují největší zásluhy na znovuvzkříšení tradičního klubu nemohl být s výkonem Partenopei ve Veroně spokojen. "Jsme jako Jekyll a Hyde. Doma dokážeme být silní, ale venku hrajeme špatně. Bez šťávy, odhodlání a charakteru," řekl Marino.

Klub, který se už stal součástí užší špičky Serie A, v některých fázích sezóny myslel i na Ligu mistrů, ale Marino je skromnější. "O Lize mistrů se prosím nebavme, měli bychom se soustředit na to, abychom si zajistili alespoň postup do poháru UEFA," uvedl.

Porážku od Chieva odnesla Neapol pádem na páté místo tabulky a někteří hráči pocítí ostudnou prohru také finančně. Mělo by se jednat o opory týmu Germána Denise a Marka Hamšíka. "Jejich přístup byl naprosto nepochopitelný. Oba dostanou pokutu," vysvětlil Marino. Denis si ji vysloužil vzteklou reakcí k trenérovi Edy Rejovi po svém vystřídání, Hamšík zase červenou kartou v 55. minutě.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
M11

znovu se potvrdilo ze venku jsou jen stin toho domaciho Napoli.. Hamsik je posledni tydny nejaky divny

Reagovat
terry

Bohužel. Věřil jsem, že to ve Veroně zlomí, ale výkon byl fakt katastrofální. Navíc Hamšík naprosto zbytečná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

"užší špičky Serie A"

To berete do užší špičky 6-7 týmů?

Reagovat
smazaný uživatel

Máte špatně už nadpis...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pokuta jim urcite zvedne sebevedomi

Reagovat
terry

Pokuta nejspíše zasloužená, ačkoliv se to nemuselo řešit finančně. Každopádně výkon byl katastrofální.

Reagovat
didosh

Pravda!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pokutY..? tak ty ho nebudou mít moc v oblibě...pak odejsou..myslím že za výkony by se pokuty dávat neměli jde to vyřešit i jinak

Reagovat
smazaný uživatel

"Marka Hamšíka"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele