Marchena: Nesmíme se vzdát

17.03.2009, 12:56
Aktuality
Valencia je ve finanční a výsledkové krizi a i nadále se propadá tabulkou. Klub z východu Španělska o víkendu opět nevyhrál a ze zápasu s Recreativem Huelva si připsal jenom bod. Valencia ztrácí na čtvrté místo již pět bodů, Carlos Marchena ale i nadále věří, že se probojuje do příštího ročníku Ligy mistrů...

"Do Ligy mistrů se stále můžeme dostat. Nic není nemožné a do konce zbývá ještě hodně kol. Hraje se o spoustu bodů a rozdíl není tak velký. Samozřejmě zde jsou kluby, které usilují o totéž co my. Ale nesmíme se vzdát. Odehráli jsme zápasy, ve kterých jsme promarnili šance na výhru, avšak když budeme i nadále bojovat, výhry zase přijdou," prohlásil Marchena.

Do konce Primera Division zbývá jedenáct kol a Valencia je nyní až na osmém místě. Klub v roce 2009 vyhrál jenom dva ligové zápasy, další špatnou zprávou je fakt, že se silnějšími kluby síly teprve změří. Reputaci si Valencia nenapravila ani o víkendu, remízu s Huelvou zachraňoval až v 83. minutě Pablo. Marchena tou dobou na hřišti již nebyl, o deset minut dříve totiž byl vyloučen.

"Jasně jsem nejdříve zahrál míč, ale rozhodčí to viděl jinak. Ale nejlepší bude nic neříkat, stejně bych ublížil jenom sám sobě. Každopádně ještě stále jsem naštvaný," řekl Marchena.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Fedro

Doufam že se do Ligy mistrů dostanou, byla by škoda kdyby další rok chyběla. Kord když má tak kvalitní hráče ale tou dobou tam už třeba někdo nebude. Každopádně držim palce

Reagovat
smazaný uživatel

Maj to Netopýři nahnutý ...

Zopakuju, že by pro ně bylo nejlepší, to rozprodat, postavit se na vlastní finanční nohy, odepsat dvě, tři (možná víc, zkrátka kolik bude potřeba) sezony a začít od začátku - divácké zázemí mají, jméno taky, takže bych se divil, kdyby se jim to nepodařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

no, síce nerád, ale kedže asi ani iná cesta nieje, súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nový začátek, samozřejmě bez hráčů jako jsou Baraja, Angulo, Del Horno, možná Albelda..

Reagovat
smazaný uživatel

každý je fanúšik keď sa darí ale keď sa darí zrazu je menej fanúšikov a začínať od začiatku nie je vždy najlepší nápad lebo sa to nemusí podariť

Reagovat
smazaný uživatel

každý je fanúšik keď sa darí ale keď sa nedarí zrazu je menej fanúšikov a začínať od začiatku nie je vždy najlepší nápad lebo sa to nemusí podariť

Reagovat
smazaný uživatel

Ve španělsku je taková zvláštní tradice, že pouze 2 kluby si drží jakous takous vyrovnanost a konkureceschopnost v Evropě. Před 5 rokama bych dal ruku do ohně, že z Depor a Valencie se stanou evropské velkokluby a ono prd. Tak stejně jako před 9 roky z Atleticka teď jsou tyto kluby rády, že se vůbec dostanou do základní skupiny ligy mistrů. Nevím čím to je. Ekonomická nestabilita ESP, či náladovost a netrpělivost šéfů.... . Ostatně už jste se tady o tom vícekrát bavili PD strácí a jedinej kdo konkuruje těm anglickoneanglickejm (rozuměj Ruskejm, Arabskejm, Americkejm ,....atd) je z PD jen Barca. Dobře to řekl ETO´o, že už je unavenej z té anglické nadvlády a přiznám se, že Live tak nesnáším, že jsem možná i přál Realu postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético sestoupilo a od té doby je v problémech... do té doby to byl tým s dlouhodobou konkurenceschopností, i když samozřejmě ta vyrovnanost nebyla až taková.

U Deporu... no to by sis docela s tou rukou věřil, nedalo se moc čekat, že to může udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco myslis,ze to nebolo dlhodobo udrzatelne u Deportiva?ved sa im darilo v CHL a mali z toho relativne dost financii.Alebo bol problem v zazemi?PD moc nesledujem,takze ma nenapada nejak,preco by to nebolo mozne....

Reagovat
-Kopy-

Jsem na to zvědavý, věřím, že když jednou teďka vyhrajem tak se to zlomí a začnem vyhrávat a ten čtvrtej flek uděláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to všechno o psychice...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vštko až nie, ale psychika robí vela vo futbale a všeobecne v športe, možno musí Valencia prelomiť tu smolu, šance má ale efektivita je velmi malá..., myslím, že za ich zlé výkony môže aj určite velký tlak na hráčov kôli tej kríte, ak by nebola tá finančná kríza, hádam by to bolo s tabulkovým postavením lepšie..., ale každopádne, ak majú skončiť do top4, tak nech skončia...., ale na ukor Sevilly a nie Villarrealu, inak je to sympatický tím...ale Villarreal je sympatickejší...

Reagovat
smazaný uživatel

V našem případě se nebojím říct, že je to o hlavně o psychice. Šancí je fůra, jen ta efektivita je nízká. A přitom ti hráči nejsou žádná polena, co by neuměly zakončit.

Reagovat
Woyta

ale u nás na webu nepípnou ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

kádr na 4.mají...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele