Marcelo přiznal penaltu, kouč Bayernu se na sudího nevymlouval

02.05.2018, 10:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (369)

Přidat komentář
Frantszek

Bayern naprosto neschopnej v zakončení a chyby vzadu.

Na neodpískané penalty se můžou vymlouvat jak chtějí, ale nepostup si vykoledovali chybami sami.Cakir je ale sračka té nejvtekutější formy sračky z jalapenos burgeru.

Reagovat
SpartaOvenka

Však se na ně nevymlouvají..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si ich pomylil s fans Barcelony

Reagovat
Frantszek

Jupp ne, ale včera pod zápasem bylo ohledně penalty tak nazvraceno, až mi bylo reálně na zvracení.Nevyhrál si postup Real, ale vyhrál jim to Bayern svými chybami. Přesně jak Jupp říká.

Reagovat
vanGomm

Ano oni se na rohodčího nevymlouvají a to je velice chválihodné!To suplují jen ti experti ve studiu všichni co tam sedějí.To bohatě stačí.A také zde se najde dost lidí co to říkají stále dokola,jako když se v gramofonu zasekla jehla,že je vyřadil rozhodčí.Přitom těch jasných gólovek měl Bayern za oba zápasy snad 10.No a když se ktomu přidají hrubé chyby hlavně ty ze kterých dával Real Madrid vždy na 2:1.Tak se potom nemůžou divit,že následky jsou pak na této úrovni přímo smrtící.Stejně ale to by člověk nevěřil co se tu vyrojilo lidí kteří fandí Bayernu

Reagovat
Frantszek

Myslím, že to nebylo o tom, kdo fandí Bayernu, ale spíš mraky lidí, kteří nepřáli Realu.

Reagovat
vanGomm

Jo? Ne tak to já samozřejmě vím,že tomu tak tak bylo jak jsi mě to potvrdil. Takže zde je další důkaz,že ty řeči o nezaujatém diváku jsou naprosto liché.Nezaujatý divák prostě neexistuje,protože takový by se na fotbal po dobu 90 minut přece ani nekoukal,protože ho to nezajímá.Každý,kdo se kouká na tyhle zápasy,tak je vždy jednomu týmu více nakloněn a fandí mu.Tak to prostě je.

Reagovat
ttopi

Ale existuje. Když hrají 2 týmy, které tě obecně nezajímají, tak sice jednomu z nich v konkrétním zápase přeješ víc, ale můžeš být schopen objektivně hodnotit situace. Když hodnotíš zápas svého týmu, vždy máš tendence být trochu méně objektivní.

Reagovat
Frantszek

Já vím, žes to věděl Nezaujatej divák neexistuje v průběhu zápasu.

Je možné, že k obrazovce jako nezaujatej divák si sednout jdeš, ale v průbehu zápasu se ti hra jednoho či druhého týmu začne zamlouvat více a budeš tomu týmu v tom daném zápase nakloněn. Přestože si do startu šel jako objektivní divák.

Mám to také tak. Sice mám v oblíbených 4 týmy (každý z jiného specifického důvodu), ale jinak jsem prostě fanda fotbalové krásy a moc na klubové příslušnosti nedám. Přiznám se, že Real je mi nesympatický a je to jeden z mála týmů, vůči kterým jsem zaujat (což se začíná vytrácet, bylo to způsobené hlavně Pepem a jeho blikanci a simulování některých). mezi ně náhodou patří i Bayern (a to jen kvůli jejich vykrádání bundesligových celků) a zrovna včera jsem do toho šel jako neutrální fanoušek. Ale v průběhu jsem se přikláněl k Bayernu a jeho snaha mi byla mnohem více sympatická. (zase jen asi opisuji, co jsi napsal, ale trochu rozsáhleji)

Reagovat
vanGomm

Ano tak to prostě je.Každý kdo se na tyhle zápasy kouká,tak bud už předem ví komu bude fandit,nebo po čase se z "nezaujatého" diváka stane ten,který se pak stejně přikloní k nějakému týmu,kterému začne fandit.Nezaujatý divák se na to koukat přece nebude a pokud přece jen si tu TV zapne,tak buď velice brzo se na to koukat přestane,nebo se z něj po nějakém čase stane divák zaujatý.Jinak to nevidím.Nezaujatí by měli být komentátoři,kteří se většinou velice brzy prozradí na či straně ty jejich sympatie jsou.Ono hlídat se 90 minut není jen tak Absolutně nezaujetí by měli být rozhodčí.Jenže ani zde bych za ně tzv.ruku do ohně nedal.Zajímají se přece o fotbal,tak určitým týmů fandí,nebo minimálně k některým ty sympatie mají větší,menší,nebo dokonce záporné.

Reagovat
smazaný uživatel

Neveril jsem, ze je nas vic. Dokonale jsi to vyatihl.Jeste dopnim, ze treba ac jsem z OV, fandim ceskemu fotbalu jako takovemu a v poharech se modlim za Spartu/Plzen co to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce patri tobe ale hlavne Frantszekovi. Oba jste provedli krasne mirove shrnuti. Vubec jsem prekvapen kvalitou diskuze.Az na klasicke vyjimky.

Reagovat
oli9

ty vole on řekne, že na rozhdočí to neháže...že měli plno šancí na to to rozhodnout sami ale ty sem stejně musíš vysrat ty tvoje houna prostě si jen vykálel několik písmenek

Reagovat
Frantszek

to samé jako teď ty

Reagovat
Frantszek

Napsal jsem to nešťastně. Omlouvám se ti, velký oli9. Myslel jsem to uplně stejně jako Jupp. Narážel jsem na to, jak se všichni včera pod zápasem mohli z těch neodpískaných penalt pominout. Nicméně Cakir ty velké zápasy moc nezvládá

Reagovat
Vsadim gule

Ať je to jakkoliv ty penalty být měly a zásas by se odvijel jinak. I bez nich to mohli vyhrát ale pravidla mají být pro všechny stejná a spoustu lidí to proste uvidí tak ze rozhodčí real do toho finále proste dotlacily

Reagovat
Gazdo

Hou hou... ja mam jalapeno burger rad tak opatrne

Reagovat
Frantszek

já taky. Ale měl jsem ho na Majálesu a tam je to vždycky v tak šílených hygienických podmínkách, že to pak ráno je velmi výživné.

Reagovat
ttopi

Stáhni si pravidla z FAČR.

Reagovat
Frantszek

Víš moc dobře, že je stažené mám

Reagovat
kaaspis

Četl jsi ten článek?

Reagovat
Frantszek

ne, měl jsem?

Reagovat
kaaspis

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu jak kdo hrál, tak měli za ten dvojzápas kopat minimálně 3 penalty a jediná branka by stačila na postup. Real taky dostal penaltu proti Juventusu, a to tam navíc ani nebyl faul. To samí proti P$G.

Reagovat
smazaný uživatel

Jupp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Puskas

Reagovat
ZB 07

Reagovat
oli9

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Kucka

Reagovat
Y.N.W.A

jop

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Ten triumf jsem si přál víc kvůli němu než kvůli Bayernu..

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
JM

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Kdyby byl Marcelo co k čemu, tak se přizná rozhodčímu. Ale jelikož se hraje fotbal, kde je podvod braný jako chytrost hráče, tak se to nikdy nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím důvod, proč by se měl přiznávat během zápasu. Byl by hloupej kdyby to udělal. Stejně jako Suárez a dalších milion hráčů, kteří získali svýmu týmu tímhle způsobem výhodu. Hráč tam prostě není od toho, aby ulehčoval rozhodčímu práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je právě ten zdegenerovaný pohled na věc. Hráči by tam měli být od toho, aby to sudím ulehčovali. Naopak se děje ale to, že se snaží sudího nějakým způsobem oblafnout. Sudí by neměl být na tom hřišti soupeř. Na to by tam mělo být 11 protihráčů.

Zrovna včera jsem si na tohle téma povídal s místním hráčem krajského přeboru. Říkal jsem mu, že bych je fakt nechtěl pískat, protože je to hodně soubojový fotbal. Samý kontakt. Míč lítá hodně vzduchem, hráči taky .... A on právě říkal, že si sudích hodně váží a že se jim ti hráči to snaží ulehčit. Je tam hrozně málo vidět, že by se tam hráč na rozhodčího vztekal nebo rozhazoval rukama. Je tam vidět určitý odstup a úcta. Profíci z nejvyšších lig by se měli přijít něco přiučit.

Reagovat
CHONG

Ty fakt žiješ na obláčku číslo devět.

Reagovat
smazaný uživatel

odpověď hodné tvé velikosti

Reagovat
CHONG

Určitě, naivko, kolikrát v životě jsi viděl, že by se někdo přiznal k něčemu, co by výrazně uškodilo jemu samotnému a společenství jehož je součástí?

Nehledně na to, že srovnávat amatérskou soutěž, ve které jde de facto o hovno s profesionálním fotbalem na té nejvyšší úrovni, kde se točí miliardy, je taky celkem síla.

A v neposlední řadě ti můžu z vlastní zkušenosti říct, že v krajském přeboru nějaký odstup a úctu k rozhodčímu abys pohledal mikroskopem

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nijak nevyčítám Marcelovi, že se nepřiznal. Píšu dole, že se to prostě obecně neděje.

Takže když něco děláš za pivo a párek, tak to děláš v rámci nějaké obecně uznávané morálky, ale když to děláš pro prachy, tak můžeš používat svinstva a podvody? Zajímavý pohled na svět.

Reagovat
technecium

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
CHONG

Na tom není nic zajímavého, tak se svět prostě točí, pokud riskuješ ztrátu piva a párku, tak se přiznává líp než, když riskuješ ztrátu balíku peněz.

A hlavně mi přijde naivní, že věříš povídačkám a nějakém odstupu a úctě k rozhodčím na úrovni krajského přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to tak máš fakt nastavené ... no to je síla.

To nejsou povídačky. Chodím na místní docela pravidelně. Není to tak samozřejmě pořád, ale ve většině mačů je vidět, že si hráč k sudímu nic moc nedovolí. Jen se zeptám - napadáš moje argumenty o krajském fotbale - kolikrát a kdy naposled byls na tomhle fotbalovém "polopralese"?

Reagovat
CHONG

Nejde o to, jestli to tak mám nastavené já, jde o to, že tak je to nastavené prostě globálně a upřímně řečeno nevěřím tomu, že ty bys byl jiný, a že by ses zachoval v ten zlomový moment jinak (morálně správně na úkor nějakého benefitu, který nemusí být jen finanční), i když možná věříš tomu, že jo.

Co se týče krajského fotbalu, tak ti to píšu níž, byl jsem jako hráč nebo fanoušek na stovce takových zápasů (od přípravky až po muže), co se týče toho, kdy jako hráč, tak to už je hodně dlouho, tak deset let, ale jako fanoušek naposled před měsícem.

Reagovat
hefy

No nevim, na všech pralesech, co jsem byl, tak se to píčovalo s takovou kadencí, že jsem rozhodčí dost litoval. Nejednou se vyhrožovalo, že po zápase dostanou do držky. Právě se mi zdá, že naopak, jak ty hráči přeboru nemají o co přijít (mzdu, místo v top týmu, vykartování se pro duležitej zápas), tak to maj na háku a jdou do těch rozhodčí ještě víc. Nejednou dokonce tady kolovaly screenshoty zápisů, kde sudí vylučoval za fakt hrubý urážky do čůráků, zmrdů atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já zrovna na jednom mači kraje byl - přesně tohle jsem tam viděl. Hráči si od sudích drželi odstup. Nepíčovali, negestikulovali.

Reagovat
CHONG

Jeden mač není zrovna velký vzorek, já byl jako hráč nebo fanoušek na stovce takových mačů, od přípravky až po muže a vím, že ta realita je trochu jiná.

Reagovat
vladino10

To potom bola skôr výnimka potvrdzujuca pravidlo

Reagovat
andrew96

To se stává málokdy, možná ze začátku zápasu je vidět respekt. Jakmile však jde v druhém poločase do tuhého, mnohdy jde o zdraví. Jednou pískne sporný zákrok, diváci začnou hulákat a hráči se strhnou s nima.

Reagovat
Jerichoo

Tak ja som "kraj" hrával celý život a mám presne opačný pocit.

Reagovat
Puskas

Jiný kraj, jiný mrav.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, kde to bylo? Tohle je hodně velký masakr, rád bych se tam zajel podívat, abych to viděl.

Reagovat
technecium

Ty jsi vlastně právník že? Ty jsi živý z podvodů a šmejdů. Tak to chápu proč hájíš křivárny

Reagovat
smazaný uživatel

achboze ty jsi ale hlupec

Reagovat
Kucka

Reagovat
F.Torres

Reagovat
misinho7

Reagovat
vladino10

Reagovat
CHONG

Teď na právníky nadáváš, ale až se ti při výkopu uvolní krumpáč a zraní tě, tak ještě jednoho rád vyhledáš

Reagovat
technecium

Nenadávám na právníky, utahuju si z tebe konkrétně

Reagovat
smazaný uživatel

Takže považuješ CHONGA za jedinýho právníka? To je chudák v jednom kole. Respekt, že si najde čas na eurofotbal ještě.

Reagovat
CHONG

Určitě Psal jsi o právnících obecně (protože těžko si můžeš utahovat ze mě konkrétně, když nevíš, jakému právu se věnuju, koho zastupuju apod.), ale pak se ti všichni vysmáli, tak se to snažíš křečovitě korigovat a vztáhnout to pouze na mě

Reagovat
smazaný uživatel

ale niekto to vie...

Reagovat
CHONG

Někdo si myslí, že to ví

Reagovat
smazaný uživatel

niekto pozná kancel

Reagovat
13

Prozraď Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem, nie som konfident.

Reagovat
CHONG

To tě šlechtí, ale nemáš ani co prozradit, protože v té advokátní kanceláři, ve které si myslíš, že jsem už ve skutečnosti nějaký ten pátek nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě zastupuješ imigranty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Hodils smajlíka z obou nicků, jo?

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Azazelo RD

Radši by měl hledat lékaře, ale tohle přesně vyjadřuje, co bys dělal ty. Ležel v krvi na zemi a nejdřív volal fotografa, tři svědky a notáře a pak advokáta.

Reagovat
Azazelo RD

Proto jsem napsal lékaře.

Reagovat
CHONG

Já ale nenapsal, že by toho právníka vyhledal bezprostředně po úrazu

Reagovat
Azazelo RD

No, ale po tom už je pozdě. Jelikož soudkyně okresního soudu není schopná pochopit, že se krvácející člověk po úraze nezajímá nejdříve o zajištění důkazů!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Puskas

Jistěže by to byl ideál, ale neděje se to. Maximálně se někteří na přímý dotaz přiznají. Bican ve své knize píše, jak se sám od sebe přiznal Meazza v SF nebo F Středoevropského poháru čili tehdejší LM. Ale asi i tehdy to byla výjimka, nevím. Víš, jak dopadl Hušbauer, když v Příbrami přiznal blbý roh...

Reagovat
Bayernista18

Třeba něco takovýhleho. Sice tam v podstatě o nic nešlo, ale hráči na vrcholový úrovni radši vyhrajou podvodem, než aby se zachovali čestně. https://fotbal.idnes.cz/pohar-josefa-masopusta-gesto-fair-play-dyn-/fot_dsouteze.aspx?c=A130529_095943_fot_dsouteze_min

Reagovat
smazaný uživatel

No ale přece nemůžeš srovnávat kraj a Ligu Mistrů nebo vlastně jakejkoliv zápas, kterej rozhoduje o úspěchu nebo neúspěchu tvýho týmu v sezoně. Když se přiznáš v kraji, tak možná dostaneš gól, ale po zápase do spláchneš pivem a jede se nanovo. Ale když tohle uděláš v semifinále Ligy Mistrů, tak tím úplně nepředstavitelně poškodíš svůj tým. Navíc to není o vytváření nějakýho tlaku na rozhodčí, zkrátka vidíš, že to nepískl a hraje se dál.

Já tyhle podvůdky chápu. Hráči i rozhodčí jsou jenom lidi. A nikdo nehraje vždycky fér. Tohle hanění Marcela je nesmyslný. Drtivá většina hráčů by to neudělala a ty, kteří by to udělali, bych neoslavoval. Poškodili by totiž svůj tým.

Reagovat
Bayernista18

A ty, kteří by to udělali, bych neoslavoval. Poškodili by totiž svůj tým. - To myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozřejmě

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hokaido

To snad nemyslíš vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

A chápeš, že hráči nejsou pravidloví experti? Od toho jsou na hřišti rozhodčí. Hráči by měli přiznávat kontakt s míčem při chybně nařízeném rohu/autu za jasné situace, ale tohle... Zvláště když to pravidlo o hraní rukou je tak... jak to říct diplomaticky... zajímavé.

Reagovat
Puskas

Nemusíš být pravidlový expert, abys věděl, jestli Tě míč trefil do ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to, že tě míč trefí do ruky, hned automaticky neznamená, že je to penalta, viz má poslední věta. Capisce?

Reagovat
Puskas

Vědě, kde ty ruce měl, podle mne v něm dost hrklo, bo si byl vědom, že je to penaltová ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve hráči hrkne vždycky, když zahraje rukou. Ale hraje se dál, dokud rozhodčí nepískne. Od toho tam on je. Hráč je tam od toho, aby hrál, trenér od toho, aby trénoval, rozhodčí od toho, aby rozhodoval o těchto věcech.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, taky si říkám, že třeba řidiči by neměly zastavovat, když srazí na přechodu chodce. Jen tím ulehčí práci policii a navíc by přišli o výhodu pro sebe, že mohou vyváznout bez trestu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud srazíš někoho na přechodu, tak zastavit, je ze zákona tvoje povinnost

Marcelo nemá povinnost přiznat se, že hrál rukou.

Reagovat
Spalovač šancí

Ale má ...

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je ta povinnost zakotvená prosimtě?

Reagovat
Spalovač šancí

Přestupku se dopouští hráč, je-li podle názoru rozhodčího jeho jednání

v rozporu se zásadami slušného chování ...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevidíš, že to tam nemůže patřit?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč nesmí hrát rukou, hráč nemůže faulovat. To je dáno pravidly a od toho, aby to ohlídal je rozhodčí... Řidič nesmí ujet od nehody, zloděj nesmí krást. To je dáno zákony a od toho aby to ohlídal je policista. A pokud tedy jsi zastáncem toho, že je lepší za každou cenu nehrát fair-play a nic nezjednodušovat rozhodčímu, asi bys to neměl zjednodušovat ani policii a oběcně všude, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nepřiznat, že si hrál rukou je v podstatě to stejný jako ujet od nehody. Ok

Reagovat
smazaný uživatel

no je, však jde stejně všude jenom o prachy, že?

Reagovat
technecium

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Pokud nekrade, není to zloděj.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

ted se přizna,když maji finale jiste ,je to o tom,že vlastně ti rozhodči co tam stoji u branky jsou uplně k hovnu.........kura at vyhraje Liverpool finale ,bo už mě sere ten Real ,to je same jak v F1 pojebanej Mercedes..........Forza Ferrari a as Roma i když postoupi Live

Reagovat
Pigeon

Hledat ve fotbale morálku by bylo marné. V podstatě fotbal se pyšní tím, že kdo koho více přechčije, tak je lepší. Hráči se už skoro víc plácají po ramenou, když jejich spoluhráč hodí rybičku ve vápně a "vybojuje" jim tak penaltu.

Nezazlíval bych Marcelovi, že se sám nepřiznal. Spíš by mě zajímala situace, kdy by se ho rozhodčí hned v zápase zeptal. Neříkám, že by dle toho měl rozhodovat, ale jistě si tu reakci hráče vyžádat, pokud je situace sporná. A to klidně uvádět do zápisu. Osobně si myslím, že drzost hráčů neskutečně narostla a zkoušejí, co všechno si mohou dovolit. Nevidím pak jinou cestu než to, aby se zaváděly přísné tresty za nesportovní chování. Zpětně dle videa dávat tresty za simulaci, za nevhodné chování, protože ti hráči jsou na očích milionů lidí. Když si vzpomenu na první utkání v Mnichově, kdy každý centr byl doprovázen teatrálním vystřelováním Ramosovy ruky s tím, že když pomezní nemával, tak se tam rozčiloval a vztekal. Za každé takové gesto klidně hned žlutou kartu, protože pak rozhodčí nemá autoritu a vypadá tam jako fackovací panák hráčům.

Španělská liga je na tyto výstřelky naprostý odpad a ani by mě nenapadlo tu ligu sledovat. Právě to signalizování ofsajdu, kdy klidně všichni 4 obránci zvedají ruce, vybrečení si žluté karty, když tam na sudího gestikulují, skoky ve vápně a rozčilování se v případě nepisknutí. To všechno by se mělo trestat, aby byl pokus fotbal trochu očistit. Takže video jednoznačně ano a zavést tvrdé dodatečné tresty za tyto trapnosti, které nikdo sledovat nechce.

BTW: Ramos ne jen že to je momentálně snad největší kašpar evropského fotbalu, ale on je to i velmi špatný obránce. To, co včera předváděl, co se týče hry. To bylo naprosté fiasko. Ještě že umí dobře hlavičkovat , aby tomu Realu vůbec k něčemu byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

a samozřejmě zavést čistý čas. Nic by se nezkomplikovalo a ušetřilo by to fotbal od další kupy trapnosti, kterým divák musí být přítomen

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Bayernista18

Kdyby se rozhodčí zeptal Marcela, jestli hrál rukou, nejspíš by řek, že ne.

Reagovat
CHONG

A myslíš, že někdo by v takovém zápase a za takového stavu řekl, že jo?

Reagovat
andrew96

Thiago ne, James ano.

Reagovat
Pigeon

argumentace většinou je úsměvná a mimo mísu.

Reagovat
CHONG

To není argumentace, pouze dotaz.

Reagovat
Pigeon

Marcelo byl po zápase dotázán, zda to ruka byla a on řekl jak to vidí. Jenže takhle už to nebude mít žádný dopad. Ale já věřím, že je to dostatečně silný člověk, aby to přesně řekl i v okamžiku, kdy to dopad mít mohlo. A tahat do toho někoho jiného nemá smysl.

Reagovat
Bayernista18

Každej by se nejspíš zachoval jak Marcelo. O to víc je to smutný. Taky to nebylo mířený proti němu, ale obecně.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Filipow

Ale Suárezovo skočení proti PSG jsi oslavoval ne?

Reagovat
valloire

pfffffff muhehe

Reagovat
smazaný uživatel

Mels to priznat behem zapasu! Ted si bude hrat na fair play hrace, spina brazilska... letos je Nemci na MS uz nepoisetri, s usmevem jim daji 10 a cela brazilie muze zase brecet

Reagovat
Stannis Baratheon

jako jo, na obdiv a cenu Fair play to asi nebude

Reagovat
Puskas

Utíkat za Cakirem s tím, že hrál rukou? Něco jiného je, kdyby se ho zeptal, ale takto si nedovedu představit nikoho, že by se hlásil o penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím, jak ty bys na jeho místě běžel za Čakirem a hulákal na něj, ať odpíská penaltu v neprospěch tvého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt nechapu, co to tady nekteri zkousi.. kdo chhce psat bit, hul si vzdy najde

Reagovat
Kucka

Reagovat
$$CaptainKokotko

V nedůležitém zápase možná, ale v semifinále LM, na stadionu 90k lidí, 99,9% hráčů se nepřizná, možná jen blázen. Musí být video

Reagovat
vanGomm

To samé platí i v životě,kde pouze hodně malé děti,blázni a velmi velmi staří lidé si můžou dovolit mluvit pravdu.

Reagovat
oli9

Reagovat
valloire

Reagovat
Stannis Baratheon

Real jsou borci, že jsou zase ve finále. Ale tak nějak tam ta pachuť je. Navíc se mi včera nelíbilo, že kromě klasiky Ramose a Ronalda včera simuloval i takovej sympaťák, jako je Kroos.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevím v jakém vesmíru je Kroos sympaták. Od doby co je v Realu ním už není. Nepíšu to jen proto že od nás odešel, ale hodně se tam změnil.

Reagovat
Stannis Baratheon

je pravě, že jeho sympatie u mě dost klesají. Opravdu sympaťáka abys v Realu pohledal. Snad jenom Bale je mi sympatickej.

Reagovat
Elliasson

Kovaćič. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič

Reagovat
RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Co třeba to tomu rozhodčímu trochu ulehčit a přiznat se

Reagovat
patas92

*už v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli si v ten okamžik je stoprocentně hráč jistý,. že to měla být penalta.. Jsi v emocích, snažíš se nepustit míč.

Podle mě ani on to v tu chvíli nevěděl přesně.

Reagovat
Puskas

Já myslím, že jo.

Reagovat
misinho7

otazka je kto by sa priznal .. myslis zeby niekto z barci utekal za rozhodcom ? urcite nie kedze tak nikdy nespravili ..

Reagovat
technecium

Ty máš buď psychický blok na Barcu, že jakékoliv obecné téma argumentuješ "ale Barca tohle", nebo jsi úplný dement

Reagovat
misinho7

a ty si retard alebo retard..poukazuje sa tu ze preco sa nepriznal dal som priklad ze ci by niekto z barci urobil to iste ...

Reagovat
smazaný uživatel

je to dement, ještě umí argumentovat modrým smajlíkem, to je pro něho ještě jednodušší, protože nemusí tlačit z hlavy nějaké slova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ty děláš, jak kdyby si ta vaše ufňukaná hovna zasloužila něco hlubšího než modrého smajlíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Poukazování na neustávající nadržování Realu Madrid ze strany rozhodčích nelze nazývat fňukáním, ale spíše spravedlivým hněvem. Ale chápu, že přesnost výraziva a jeho užívání nepatří mezi standardní výbavu fanouška RM.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že ty jsi takový myslitel

Reagovat
patas92

Myslím, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se bohužel ve fotbale neděje.

Reagovat
Al Capone

Tvl ty tady brecis nad tim jak hraci sudimu nepomahaji (logicky), ale jsi schopny tlaskat Neymarovi jaka je to krysa na prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

U Neymara je to tak, že zlo okradlo ještě větší zlo. Ve vztahu PSG (Katar) vs. Neymar nemůžeš najít ani krapet morálky.

Reagovat
Al Capone

No, ale zní to docela směšně...

Samozřejmě by bylo pěkný kdyby všichni byly fér, ale takhle svět nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zní směšně? PSG od nás koupilo hráče tak, že jsme s tím nemohli nic dělat. Jsem rád, že stejné blbce, jaké udělali oni z nás, udělal pak Neymar z nich. Mám z toho prasečí radost.

Reagovat
Al Capone

To, že máš radost z křiváka Neymara a pak si zoufáš, že Marcelo nepřizná ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, mám radost z toho, když křivák okrade křiváka.

Marně se neříká, že když zloděj okrade zloděje, tak se pán bůh směje.

Reagovat
Frantszek

pán bůh neexistuje

Reagovat
Bayernista18

Ty rouhači!

Reagovat
valloire

a vy jste pak koupili Coutinha tak, že s tím Liverpool nemohl nic dělat

Reagovat
F.Torres

viděl jsem, že soupeř zakopl penaltu do pryč, ale že by se někdo na vrcholové úrovni přiznal k penaltě? Fakt si na nic takového nevzpomínám, to ale neznamená, že ho obhajuji, v ideální světě by se měl každý přiznat, ale takový svět není a ani nebude.

Reagovat
_Blind_

Já myslím, že všichni 3 rozhodčí, kteří se na to dívali viděli že zahrál rukou, jen to prostě podle mě nebrali jako úmyslné ovlivnění trajektorie balónu tak to nechali být. Takže nějaké přiznání, ano rukou jsem zahrál, ale nechtěl jsem, by stejně nehrálo roli myslím.

Reagovat
Kokesh

To by asi historie neznala bozske ruky od Maradony a Lionela, Henryho proti Irum a dalsi a dalsi situace, ktere se daly vyresit tak jednoduse...jen se priznat, ze.

Reagovat
Billy McClane

Je nahoda, ze vsetky bozie ruky hrali za Barcu?

Reagovat
asskicker

Je náhoda, že božskú ruku od Raúla si nepamätáš? Ale to by do jemnou potom nepasovalo

Ale aj včera si to dal pekne, vraj si nie si istý či to bola penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný postřeh.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=0piMpTG3iHE

a co tahle Ramosova boží ručka v letošní LM? to už si nikdo nepamatuje co? samozřejmě, protože rozhodčí to opět neviděl

Reagovat
valloire

není

Reagovat
patas92

Však to byla nadsázka

Reagovat
misinho7

teraz to priznanie nic neriesi no ..ale tak kto by sa priznal v zapase? este za takehoto stavu ... nikto

Reagovat
PlackaSKS

je těžký přiznat se i v blbý Hanspaulce. V semifinále lm? Vůbec. Navíc od posuzování a pískání je tam rozhodčí, ne hráči.

Reagovat
misinho7

od prichodu Zidane (2 a pol roka) sme utratili 118 melonov a za odchody inkasovali 169 melonov a za to obdobie sme vyhrali 2 x LM po sebe, raz ligu 2 MS klubov, 2 europsky superpohar, spanielsky atd ..a to nas v lete caka este prestavba asi za riadne prachy tesim sa na dalsiu sezonu to bude bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Si čítal na bilybalet.cz nie?

Reagovat
misinho7

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne MS klubov je vybojovany pohar

Reagovat
valloire

a co to je?

Reagovat
Mirek na tenisu

Marcelo si hraje na objektivního páč postoupili. Kdyby to bylo naopak tak šlechetný by nebyl. Osobně si nemyslím že by se pentle za takové hraní rukou měly pískat. Marcelo blokoval centr ve výskoku když ruce nemůže mít u těla a nehrál tedy rukou úmyslně. Neco jiného by bylo kdyby po balonu sáhl nebo už míč směřoval do branky, na volného spoluhráče atd. Dneska je v posuzováni hraní rukou ve vápně strašný bordel. Obecně se 90 procent hraní rukou nepíská, možná i více. Komenti a "experti" melou pokaždé jinak. Vesměs podle svých preferenci nebo vsazených tiketů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuze je mit u tela a za telem jo. Vzdyt je to uplnej standard v tehle situacich.

Reagovat
Mirek na tenisu

Zkus vyskočit s rukama za tělem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

No ve vyskoku fakt ne...Ramos s nimi chodi pravidelne za zady, ale jen kdyz blokuje a stoji na zemi.

Reagovat
Bayernista18

To je pěkný, že se hráči k něčemu přiznaj vždycky až po zápase. Ne že bych to nechápal, fotbal je holt sport plnej lidskýho odpadu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Není důvod se vymlouvat na rozhodčí. Jupp je charaktér a ví že zakopaný pes byl v tragickém zakončení a individuálních chybách. Nejsme jako ostatní týmy, které se neustále na něco vymlouvají. Dvojzápas jsme si prohráli prostě sami. Ano rozhodčí tomu zrovna nepřidal, ale není to jediný důvod nepostupu Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern vcera po vzore fair play zakopol loptu, ked hrac Realu lezal na ihrisku. Pritom neostavalo moc casu na otocenie zapasu.

Na oplatku dostal zdrzujuceho Asensia, ktory si nevahal pri striedani este stahovat stucne. Fakt paklub ten Real.

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Zakopl to James (a Alcantara se kvůli tomu na něj ještě rozčiloval), nikdo jiný z Bayernu by to nezakopl, tak zanech toho romantizování

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak ty už víš i co by kdo udělal v te a te situaci?!

Reagovat
CHONG

Tak bylo to celkem vidět, jak ten balón "zakopávali" předtím, než ho dostal James

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

ty jsi to neviděl že?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl nebo mi snad chceš říct, ze všech 10 hráčů Bayernu už si predtim sáhli na míč, ale až bývalý realista a kluk se zlatým srdcem James to zákopl do autu?

Reagovat
F.Torres

všech ne, ale pár se jich dotklo a jelikož další si řikali o nahrávku a nabíhali si do akce a po odkopu dost hráčů gestikulovalo negativně, tak zakopli by to tak možná 2-3 /10 a to přeháním

Reagovat
smazaný uživatel

A dobře by udělali, ten váš wonderkid uklouzne, začne se tam válet a po zakopnutí okamžitě vstane James udělal chybu. Fakt nemáte ani jednoho sympatickýho hráče.

Reagovat
RMCF

Jinak James včera super výkon a chování jako velkej sympaťák, škoda že se nevrátí

Reagovat
F.Torres

hráči bayernu to vrátit nechtěli. Vrátil to James, který má vztah k realu a spoluhráči na něj ne moc pozitivně gestikulovali za to, že to zakopl. Navíc způsob, jakým vraceli míč při 2 míčích na hřišti taky nebyl moc fair play ale chápu, každý vidí co chce

Reagovat
Billy McClane

Aj si si poplackal Romanko ked sme postupili? Posledne roky to pre teba musi byt fakt utrpenie

Reagovat
smazaný uživatel

Tvorcovia filmu Udalosť (The Happening) odporúčajú, aby sa každý pri finále LM snímal, keďže po prípadnom víťazstve Realu Madrid zrejme stúpne počet samovrážd a budú to mať tvorcovia filmu ako námet na pokračovania

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31740091_805416889657824_1915889523816923136_n.jpg?_nc_cat=0&oh=24335b3e3af7521e19e8c2cdf2486a66&oe=5B58D1D7

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho obrazku chytam PTSD..

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

"Samozřejmě když vidím opakovaný záběr, je to penalta. Ale nechci se bavit o rozhodčím, nemá cenu tady brečet, když jsme soupeři darovali dva góly a sami plno šancí neproměnili," řekl v televizním rozhovoru kouč Heynckes.

Reagovat
vladino10

prehrali sme si to sami

Reagovat
Jerichoo

Rešpekt

Reagovat
Kenneth

S Jamesem jediny sympatak v tom klubu.

Reagovat
Bakary3

Přesně, dyť třeba takovej Kimmich, Alaba, Hummels, Javimar, Wagner, Ulreich..., ty jsou hrozný, viď?

A když kouknu na Real... Tak tam bych tak označil možná Carvajala, Varaneho, Modriče, Kroose..

A do toho plno divadelníků jako Ramos, CR, Marcelo, Casemiro a spoustu dalších se rádo přidá.

No nic, jen mi přijde vtipný, když jako fanda Realu označíš kádr Bayernu jako nesympatickou bandu..

Reagovat
smazaný uživatel

To je člověk, kterej absolutně nemá cit pro posouzení charakteru.. Sám charakterově nízkej tudíž mu jsou nesympatičtí právě ti ušlechtilí...

Reagovat
andrew96

Zrovna Wagner A JaviMar taky není šlechetný jak se zdá. A do výčtu ochotníků bych na straně Realu doplnil i Kroose.

Reagovat
Bakary3

Jo, tak zas tak podrobně nesleduju ani Real, ani Bayern, jen pohled "zdálky"

Kroos nevím, tam jsem zaregistroval jen jednu simulaci, třeba jo..

Ale obecně mi spíš ten kádr Bayernu přijde v pohodě...

A jako sympaťáka označil Jamese, kterej kdyby nehrál v Realu a nedělal tam tas to trapný gesto, jak ten gol vlastně snad ani dát nechtěl, tak by pro něj byl špína taky.

Reagovat
Seydou Doumbia

Většina je u nás sympatáku. Hráči, kteří nejvíce fanouškům ostatních týmu leží v žaládků jsou Vidal, Robben, Müller, Lewa a Ribery...jinak pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Mecelo je bol a bude hajzel... Proste video rozhodca 21.storoci musí by, lebo cirkus real bude vyhrať LM pravidelne...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět Mourinha na místě Juppa.

Reagovat
CHONG

Nebo Pepka

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy, kdo nebude za tri tydny sedet opet na terase a lustit sudoku, by vzpomenuk i rozhodci. Kazdy. I Kovac.

Reagovat
smazaný uživatel

To přece není o tvém dalším působení? Naopak poslední Juppovo šanci vyhrál LM z části upřel i rozhodčí, o to víc rozhořčenej mohl být..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je. Nikdo, kdo bude dal trenovat, by si nedovolil pokarat hrace takhle ven, namísto rozhodcich. Mourinho by ti na to mohl dát přednášku.

Reagovat
Miguel19

Bayernu zoufale chybělo křídlo. Muller byl absolutně k hovnu.

Reagovat
RMCF

Jj všechno nebezpečí z leva a Riberyho pak docela utahali...

Reagovat
andkoo

ked aj neberiem do uvahy vcerajsi zapas, Cakir je podla mna jeden z najslabsich rozhodcov v LM...vobec nevie komunikovat s hracmi, nema ziaden respekt a robi dost vela chyb, takmer v kazdom zapase sa zbytocne zviditelnuje

Reagovat
Nikikrew

Uprimne, Bayern bol lepsim tymom a hrali naozaj dobre ale take sance musia premenit a preto je Real opat vo finale pretoze oni su v konckovke lepsi. /

Prial som to velmi bavorom, paci sa mi ich hra pod Juppom. Skoda ale uz treba VAR do LM buducu sezonu

Reagovat
Visca el barca

Thiago to jak včera sám přehrával celou zálohu Realu.Jeho bych chtěl zpět. Je šíleně dobrý. Je aspoň nějaká šance ho získat zpět?

Reagovat
smazaný uživatel

V součinnosti s Tolissem byli skvělí. Dělali si tam doslova, co chtěli.

Reagovat
-Carles-

Obávam sa že na neho nebudú prachy

Reagovat
Visca el barca

Jeho bych chtěl mnohem víc než Griziho

Reagovat
-Carles-

Tiež, dominantný záložník bol potrebný ako soľ už minulé leto, teraz ako odíde Andres tak to musí byť absolútna priorita a Thiago musí byť prvá voľba.

Reagovat
Visca el barca

Thiago mě mrzí z těch našich odchodů nejvíc. A když si vezmu, že to bylo na úkor Cesca tak dvojnásob. Pokud by byl k mání za těch 70, tak se to dá udělat částečně i z prodejů nepotřebných. ALe furt tam hapruje ten Grizi, já si myslím, že on je tutovka a bohužel díky němu nebude na Thiaga

Reagovat
-Carles-

Z predajov sa viac než 30 - 40 mega nedá čakať, pokiaľ nevykúpia Umtitiho.

Navyše má Thiago zmluvu ešte tri roky, tých 70 mega je asi absolútne minimum čo by eventuálne mohol Bayern akceptovať. Tie šance na jeho získanie sú veľmi mizivé, navyše Bart a spol sú čo sa týka vyjednávania veľmi slabé váhy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Z prodejů určitě bude mnohem víc peněz.

70 za Thiaga je reálná cena. Já věřím, že ho letos přivedeme, ten přestup mi dává smysl po všech stránkách. Jeho cenu dost snižuje zdravotní stav, jinak by o jeho odchodu nikdo ani nespekuloval. Dokáže zahrát v záloze všechny posty naprosto špičkově, v hloubi pole jsou jeho kvality naprosto geniální, takhle kdyby dostával Messi přihrávky do “kapsy” mezi soupeřovou zálohou a obranou... Tenhle výkon by si měli pustit všichni Rakitićovi obhájci, takový hráč nám od Xaviho odchodu akutně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Z trojice Gomes, Denis, Vidal bude ťažko viac než tých 30 - 40, navyše u Denisa ak neostane tak to vidím skôr na klasické hosťovanie.

Tak Thiago je úplne iný level ako Rakitič, už len zamenením týchto dvoch v zostave by sa naša hra výrazne zmenila. Celkom sa núka akési 4231 s Messim ako 10ka, Luis na hrote, krídla Couts a Dembelé a stredová dvojica Bus - Thiago.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj je to o tom zdraví. Už jsme to tu se sterdem řešili - je určitá šance, že by se mohly jeho zdravotní komplikace částečně zlepšit odchodem z Mnichova. Tam prostě obecně má vícero hráčů zdravotní problémy.

Každopádně pokud by to byl výběr on nebo Griez, tak asi taky volím jeho. Záloha Sergio, Thiago, Coutinho by mohla být skvělá a i vyvážená. Navíc by teď jeho příchod dával ještě větší smysl, když odešel Iniesta. Kontinuita Xavi - Iniesta - Thiago je přirozená.

Reagovat
Visca el barca

On je můj velkej oblíbenec a u nás by byl ještě lepší než u nich byl by to prostě pro mě sen

Reagovat
Nikikrew

vyborny hracik

Reagovat
RMCF

Je skvělý, kdyby nebyl skleněný, tak mohl nejlepší střední záložník na světě, ale na druhou stranu nebyla to ta TOP záloha Realu, ten co jí dělá nejvíc, musel hrát na kraji...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naprosto božský výkon. Včerejší zápas byl příkladným popřením některých nesmyslných mýtů, například toho, že takový hráč nemůže hrát na DM. Smetanu tradičně slíznul ofenzivnější hráč (v tomto případě James), ale ten Thiagův servis pro ofenzivní hráče byl neuvěřitelný. Jinak mě Bayern celkem zklamal, ofenzivní hráči zahráli dost špatně.

Reagovat
Dody10

Reagovat
Bayernista18

Vinit v tomhle případě z nepostupu jen sebe je podobný, jak kdyby holka, kterou znásilnili, řekla, že si za to mohla sama, protože si vzala krátkou sukni.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se ten pomezni rozhodci, ktery ochmelkoval u branky, chtel jen kouknout na fotbal, tak by mel platit vstupne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozhodčí se fakt nemusíme vymlouvat, meli jsme jim dat dvakrát bura a cau...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam ze fotbal uz zdaleka neni sportovni zalezitost.... fairplay nic nerika zadnymu fotbalistovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náš postup do finále je docela záhada stejná asi jako že Barca s tou jejich hrou vyhrála ligu..jsme tam docela nezaslouženě..tenhle dvojzápas sme tahali opravdu za kratší konec v obou duelech ..na druhou stranu, vyřadili sme prakticky nejsilnější možné týmy co proti nám mohly být nalosovane ...v létě to chce určitě posílit konečně ..Keylor včera mega podržel

Reagovat
Al Capone

Bayern je jediný tým, který byl lepší oba zápay... takže zas taková záhada to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaslu uz na toho dementa z Turecka, kaslu na chybu Rafinhi, kaslu na tu grotesku, co predvedli pri golu na 2:1 hraci Bayernu, kaslu na sest VYLOZENYCH tutovek z prvniho zapasu, na co ale nekaslu je to, ze v udajne nejlepsi poharove klubove soutěži na svete, neni VIDEO Ti dementi vydelavaji rocne tolik, ze se z toho dela cloveku zle, ale nejsou schopni zaridit video, ktere ma i nase liga! Ubozaci z UEFY

Reagovat
smazaný uživatel

uplny suhlas

Reagovat
andrew96

Pěkně ho to Lafata naučil.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jupp je skvelej proste. Mohl si postezovat, jako by to udelala vetsina treneru a stejne se zachova takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale výkřiky, že se měl přiznat v zápase, jsou mimo. S tim se prostě nedá počítat. Přiznáním po zápase to moc nezachránil, ale vyčítat mu, že v semifinále LM nepřiběhne za rozhodčím a nechce penaltu proti svýmu týmu, je úlet. Vždyť bylo haló jenom z toho, je James zakopl balon, když nemusel...

Real hrál opět docela tragicky, ale to, s jak malym úsilím dokážou dát gól, je neuvěřitelný. Bayern si tam kope před vápnem, ale když se real dostane k šestnáctce, tak to vždycky smrdí gólem. Shazovat to při třetím finále za sebou na štěstí je nesmysl, na druhou stranu ani v jednom roce ten výkon nebyl tak dominantní, jak by se na trojnásobnýho mistra slušelo, ale na to se historie neptá. Každopádně respekt, tohle se asi jen tak opakovat nebude

Co mě furt ještě nepřestalo mrzet, je odchod Thiaga. Ten kluk je přesně to, co nám chybí.

Reagovat
Greny

kdo z realu tu mluvil o fair play pri vraceni mice?

Reagovat
Stiksxx

Ruka jo, ale řekl bych že venku..

Reagovat
homeles8

Reagovat
valloire

Reagovat
maxton

v pohode by si to Marcelo obhajil aj keby sa ho to rozhodca pyta priamo v danom momente. Jednoducho by povedal ze ano bola ruka ale ze ju mal pri tele a ze bola z blizka nastrelena. Cakir by tiez nemohol nic povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle se Marcela musim zastat.. Penalta samozřejmě jasná, ale tou rukou nemával dva metry od těla, dokonce měl část ruky u.. A v tý situaci, kdy se všechno semele během vteřiny, kolikrát ani nevíš, jak přesně se to stalo a jestli to bylo penaltový, či nikoliv.. V tu chvíli tě může oblafnout i tvůj mozek. Podobně jako nevíš, jak se zachováš v krizový situaci - spousta z vás by si řekla, že by vytáhla ženskou z hořícího auta, ale polovina z těch lidí by si v takový situaci maximálně naplnila gatě.. Třeba to doznání učinil až na základě opakovanýho záběru. (tim nechci obviňovat všechny hráče, kteří se zachovají nečestně, ale zrovna ty ruce jsou tak sporný, že je kolikrát schopný rozluštit až video a zpomalenej záběr. To mi spíš přišly nemístný reakce Ramose, kterej tam naprosto kreténsky dvakrát sundal Lewu a ještě startoval na rozhodčího hrozně pobouřenej. Dřív jsem ho měl docela rád, ale ty časy už jsou dávno pryč..

Reagovat
vladino10

ono možno cítiš, že ti lopta trafila ruku, ale to, či ju mal presne v tom momente pri tele alebo 20cm od neho hlavne ak je v pohybe možno nevedel ani on sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, určitě věděl, že ho balon trefil do ruky, ale to v jaký poloze tu ruku přesně měl a všechny další okolnosti, už těžko mohl posoudit na základě do toho setinového pocitu. Kdyby všichni hráči běhali přiznávat penaltový ruce, poté co je do nich někdo trefí, vzniklo by víc kontroverzních rozhodnutí, než těch správných. Tohle je opravdu v moci videa, potažmo v týhle situaci i brankovýho rozhodčího.

Reagovat
havrys99

souhlas

Reagovat
DreamTeam

Jasně brankáři běžně nepřiznávají ani tec na roh, ale Marcelo měl obíhat rozhodčí a přesvědčovat je, že by měli pískat penaltu

Tady nešlo vůbec o penalty, kdy navíc není jistý, že by to byl vůbec gól.

Tady šlo o neschopnost Bayernu, v prvním zápase zahodi šance a naservírují gól, ve druhém pak udělají to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Každý rok sú výhody len pre madrid.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

a nie???

Reagovat
Al Capone

Samozřejmě že ne. Jen teď s Bayernem jinak všechny postupu a vítězství z posledních let jsou zasloužené.

Reagovat
Bayernista18

Vždyť i ve finále proti Atleticu dával Ramos vedoucí gól z ofsajdu.

Reagovat
maxton

Real si zaslúži istoty. - Florentino Fico

Reagovat
Frantszek

mají výhodu, že maj docela dobrej tým

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten sympatak spolu s delfinem Kroosem, skautikem Modricem (co se priznavaj az po zapase) a spinou Asensiem...co to je za klub, kdyz vcera nejsympatistejc vypadal HEREC NUMERO UNO CEE ER 7

Reagovat
DreamTeam

To je Real Madrid vítěz 3z posledních 4 ročníků.

Klidně se můžeš věnovat slavení titulu v La Lize, ale proč by jsi to dělal?

Samotnému ti je jasné, že Real přepisuje historii, kdežto vy jste klasicky dávno ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

neprepisuje nič, podvody si každý budeme pamätať

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
DreamTeam

Pamatuj si co chceš, já si třeba budu pamatovat jak tragicky jste nám darovali góly a jak neschopní v zakončení jste byli, nic na přepisování historie se tím nezměni.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Dítě

Reagovat
smazaný uživatel

Bez pomoci rozhodcich byste neziskali ani loňský titul

Reagovat
Bayernista18

Až na pár rozhození rukou včera působil jako největší sympaťák ze strany Realu. A když se stane něco takovýho, tak je něco hodně špatně.

Reagovat
Alf14

tady někdo těžce neunáší

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ty jdi taky do haje uz. Tohle ti budu posilat, az potecete ve finale v 70. minute 0:3

Reagovat
misinho7

ok pockam si na to ale myslim ze nebudes mat moznost to posielat

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu, protoze to ani nebudu sledovat. Pocitam, ze tri dny pred zapasem se zrani Salah, pak Mane, a zapas bude vypadat tak, ze na zacatku rozhodci nepiskne penaltu proti vam, a hned z protiutoku si da Lovren vlastnaka. Pak Firmino spali tri tutovky, aby na zacatku druhe pule pisknul rozhodci nezakrok na Ronalda pred vapnem, a udelal z toho penaltu. Z toho průběhu zápasu Liverpool udela dva zakroky na redku a v 93. minute utece Ronaldo a da na 3:0 a nasledne prebehne bez tricka i trenek cele hriste. Diky, nechci. To si radši pustim na iVysilani Sokolsky zpravodaj a V sachu

Reagovat
misinho7

clovek by cakal ze to uz predychas ale nejak ti to nejde ...asi urobis dobre ked si to finale nepozries lebo asi by si to uz nezvladol, ale nie tym ze by nam bolo nieco vymyslene ale tym ze ich real normalne prehraje ako naposeldny juve vo finale , vyhraje a ty nebudes moct hladat vyhovorky a to bude este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nepreju si nic jineho, nez aby jednou zase konecne zapas Realu byl bez kontroverzi. Kdyz to tak bude, klidne vyhrajte.

Reagovat
r3

To je tak ked je niekto uplakany este pred zapasom..

Reagovat
Alf14

nechápu ty kecy že se Marcelo měl přiznat hned v zápase dyť to by neudělal ani nikdo v nějakym okresním přeboru natož v takhle duležitym utkání a reakce Juppa klobouček, kéž by se takhle chovali i fanoušci a uznali že hlavní příčina nepostupu Bayernu jsou hlavně fatalni chyby v obraně a neproměnování šancí

Reagovat
kilobyte

Už vím proč se tady rozčilují fanoušci Realu, když někdo napíše, že Real má jen štěstí. Protože rozhodčí je víc než štěstí.

Reagovat
Pony Slaystation
Reagovat
smazaný uživatel

K smichu. Ale fanousci Realu ti vysvetli, proc to nepiskli. Asi meli vsichni tri momentalne prach v ocich

Reagovat
gocii

Stejne ta ruka byla mimo vapno ni?

Reagovat
F.Torres

pšt, to se nehodí do konceptu, všichni si chtějí jen kopnout, pravidla je nezajímají

Reagovat
Puskas

ni

Reagovat
smazaný uživatel

minule 11m proti Juve nemala byt, s Bayernom zasa mala byt....uz ste z toho chory chlapci

pomaly uz ani nevies usudit co je penalta a co nie

Bayern mal v play off Besiktas a Sevillu, Levirepool zasa Porto, City-tim z domacej ligy na ktorych viedia zahrat a teraz AS Rim....Real - PSG, Juventus a teraz Bayern....co uz zasa places, nahriate lopticky? uz pomaly vsetky penalty proti Realu mali byt piskane a pre Real ziadne, objektivita nula bodov

Reagovat
ttopi

Tohle je článek o penaltě pro Bayern, né o penaltě pro Real z jiných zápasů. Nejhorší je, když někdo neumí objektivně něco uznat a raději začne psát věty typu "A v jiných zápasech to a tamto..", nebo "A Barcelona taky to a tamto". To jsi fakt tak zaslepenej, že ty penalty prostě nevidíš? Ikdyž se k tomu Marcelo sám přizná?

Dost si vážím fanoušků, kteří včera napsali, že Bayern byl ve dvojzápase lepší, že mu bylo uškozeno, a že normálně postoupit měl. Ale tohle je hrozný "fanouškovství".

Reagovat
smazaný uživatel

v sucte dvoch zapasov dal Real viac golov....ale pretoze Bayern hral lepsie mal postupit...hmm to je logika

Reagovat
ttopi

No když vezmu v potaz, s jakou pravděpodobností hráči Bayernu proměňují penalty, tak jim přesně ty neodpískané penalty k postupu chyběly. Ale dobrý, ty si vždycky něco najdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě je největší sranda, že ta ruka byla mimo vápno ty gumo, takže už přestaň brečet a táhni

Reagovat
ttopi

Mimo vápno? Dej fotku.

Tady z té fotky nahoře je to matoucí, protože Marcelo je ve výskoku a tak to vypadá, že stojí na čáře. A ikdyby stál, tak ruku má až vedle nohy, směrem k brance, takže i tak by to bylo ve vápně. Ale schválně sem dej nějakou fotku, která tvé tvrzení potvrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=RPkaVg8YHOs Sice pořád z úhlu, takže je tam nepřesnost, ale vyskakuje z vápna a dopadá za, míč trefil někde nad čárou. 1s akce kdy pochybuju že rozhodčí stihl zaregistrovat jestli ho míč stihl ve vápně nebo mimo.

Reagovat
ttopi

I tady to vidím ve vápně. Marcelo je ve výskoku a má zadek někde nad čarou. Ruka je furt ale ještě kousek blíže k brance. Penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze to nezapiskani bylo spis kvuli tomu, ze v ty ruce nevideli prohresek proti pravidlum a ne ze tu hru rukou vubec nevideli.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto uz pomaly pripomina uroven rozhodovania na majstrovstvach sveta, ked si uz aj hraci vitazneho timu mozu takto nepriamo robit prdel z rozhodcov

Reagovat
Puskas

T. Henry - Marcelo se měl přiznat.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
vanGomm

A taky Rezek co nafilmoval ve Skotsku penaltu! "Díky"tomu také jeli naši hráči na EURO.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Matesuj

Je to můj oblíbený hráč na kterého nedám dopustit...ale tohle mě kurevsky rozesmálo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
db18

Reagovat
Dody10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Spalovač šancí

Stárne a jde do sebe

Reagovat
valloire

blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Husté jak fanoušci barcelony neunáší

Reagovat
smazaný uživatel

To tady opravdu někdo vyčítá hráči, který střídá na konci zápasu (s cílem pozdržet hru), že jde mimo hřiště chůzí a nesprintuje? To že si sundá chrániče (otázka vteřiny navíc)? Každý kdo někdy hrál fotbal, na jakékoliv úrovni, tak přece ví, že to je naprosto normální věc. A soupeři je jasné, že kdyby byl na vítězné straně on, tak udělá naprosto to stejné..

Bayern měl na to, aby postoupil přes Real více než 180minut. A dokonce více než 180+nastavený čas, protože jim sudí ještě nějakou tu minutu přidal...

Marcelovi se tady vyčítá, že nepřizná ruku (což by neudělalo v ten moment 99,999%) hráčů, ale co takhle nezakopnutí míče, když leží hráč? V takové situaci naopak většina hráčů zakopne, ale hráči Bayernu nikoliv. Hlavně Thiago působil jako zmrdeček. Kdyby to nezakopl James, tak nikdo. Mimochodem včera James překvapil svým vystupováním

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Nezakopnutí míče chápu v případě, že hráči jsou v útočné šanci a ani pomalu neví, že za něma někdo zůstal ležet. V téhle situaci hráči bayernu si přihrávali na půlce a snad každý viděl, že Asensio zůstal na zemi. Vždyť to nebyla žádná gólovka, dokonce snad ani neútočili.

Reagovat
Matesuj

Trochu je tu opomíjená situace za které se to stalo. Asensio se bezdůvodně teatrálně svíjel na zemi, přitom nedošlo ani k žádnému kontaktu. V tomhle případě bys ten míč taky nezakopl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že ti nepriznalv zápase v rámci fair play. Teď je jen za alibistu a ubozaka. Však nebylo naposled co se týmy potkali a boží maliny jednou...

Reagovat
Puskas

zčervenají

Reagovat
kaja900

Už ať je video, protože tohle neustálý fnukání jak realu pomáhaj rozhodčí se nedá poslouchat bejt to jinej tým tak to skoro nikdo neřeší, ale jak je to real tak všichni ¨jak ovce nadávaj.. neskutečně zaujatý proti realu všichni, protože nezvládají že real třetí rok v řadě každýho postupně vyřazuje nejdřív to byli kecy na tu penaltu proti juventusu, přitom kdyby ste byli všichni objektivní tak víte že isco dal v prvním poločase regulerní gol na 1:1 a mohlo bejt dávno rozhodnuto, jenže všichni jste proti realu a děláte že o tom gole vubec nevíte a řešite jen penaltu a včera byste chtěli nějaky 2 penalty bayernu za co jako ? měla bejt maximálně jedna a to za ruku marcela.. a navíc by to byla hodně přísná penalta, hráč bayernu nastřelí macelovi ruku a hned penalta ? penalta má bejt velká výhoda, z 99 % gol když hráč není blbec a nekopne to špatně a vy byste je dávali za takový prkotiny.. hráč bayernu jen tak nakopne míč kterej by letěl do hajzlu a jen proto že to lízne marcelovi ruku tak penalta bayern je velkej tým, kterej by neměl potřebovat penalty na to aby postoupil... za to že vypadli si mohli především sami když nedali minimálně 10 velkejch šancí a udělali 2 hrubky jak v okresním přeboru.. zajimávý že to ví trenér bayernu, ale tady všichni brečíte a hlavně fans barci kterejch se to netýká a který jsou ty poslední co by tu měli brečet... tak tu přestante všichni jak ovce brečet, postoupil ten kdo dal víc golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Nastřelená ruka? Hráč ve výskoku a ruku pokrčenou od těla? Škoda, začal jsi objektivně, ale tímto jsi to docela zazdil

Reagovat
Puskas

Ještě prý "lízne ruku" . A to ani neříkám, že Macela je mrtvý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaja900

jak jsem řikal, ta marcelova ruka klidně mohla bejt penalta.. ale nevim kde všichni berete že měli bejt dvě penalty a našli se i borci co psali tři penalty joo jednu klidně mít mohli, ale mužou si za to především sami a i oni sami to ví, jen vy tu řešítě tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Neměly tam být nakonec 4 penalty ?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Oni podobne zavideli uz aj ked nas vyhlasovali za Najlepsi klub 20 storocia, u nich nic neobvykle

Reagovat
bayern987

jen proto že to lízne Marcelovi ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Cudujem sa, ze sa tu vyjadruju fans Barcelony nato ako piska rozhodca, pritom zarezanie Chelsea napr. je najznamejsi pripad podobného razu. Takze si pekne poupratujte pred svojim prahom ale chapem, ze 5 LM nie je rekord

Reagovat
db18

fair play, jak tu někdo včera psal...

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje někde záběr, kde je vidět, že to bylo ve vápně?

Reagovat
smazaný uživatel

existuje

Reagovat
valloire

neexistuje

Reagovat
Billy McClane

Tak ho sem postni, lebo ja som ho fakt nenasiel.

Reagovat
asskicker

Lol plačko si pekný. Na Barce si si stále hoňkal a teraz nevieš priznať jednu penaltu?hore máš aj video, Marcelo skáče a je na čiare keď lopta trafí ruku no ľavú nohu ma ešte pred čiarou vo vápne. Keď ho lopta trafila do ľavej ruky tak ju bude mat mimo 16tku?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo v Lize Mistrů video, Real by už nikdy nevyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik plaču pro jednu nepísknutou, spornou ruku

Reagovat
valloire

To je úplně boží prča tady.

Reagovat
kaja900

prča bude teprv jestli to Real vyhraje potřetí v řadě to tady 80 % lidí nebude zvládat

Reagovat
valloire

udělám si popcorn

Reagovat
vanGomm

80%? Já bych to viděl na 95%!.Po včerejším zápase v Římě se ale nedostavili.Zalezli,protože objektivita jim nic neříká.Vůbec o ně nemám strach,protože po finále je tu samozřejmě máme a v plné sestavě ,protože bude hrát Real Madrid.Už kvůli nim bych přál,aby to Real vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako většina lidí chce, aby Bayern postoupil díky nastřelení ruky na hranici vápna? Tyhle situace mají rozhodovat zápasy? To se ten fotbal dostal do řádných sraček, když o výsledku místo kvalitních akcí mají rozhodovat nepovedené centry nebo lehké přistrčení a zatahání za dres.

Reagovat
Bayernista18

Dá se říct, že zápas rozhod kiks Ulreicha. Dá se snad mluvit o kvalitní akci Realu?

Reagovat
Zizou

Zajímavé, že to píše fanoušek Juve, který se zrovna po lehkém přistrčení Benatii musel z LM poroučet. A za druhé, Bayern si zasloužil postoupit díky výkonův v obou zápasech, kde byl lepším týmem. Bohužel jim v tom zabránila hlavně jejich střelecká nemohoucnost, kterou ale mohli o něco pozvednout právě díky jedné z penalt, které jim rozhodčí jaxi opomenul zapískat. Ale to je přeci maličkost a nyní už celkem běžná věc a nejenom u Realu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele