Mangala byl s kolenem na operaci, sezona pro něho asi skončila

28.02.2018, 21:19
Aktuality
Eliaquim Mangala dost možná už odehrál poslední zápas za Everton. Francouzský obránce přišel v lednu na hostování z Manchesteru City a hned ve svém druhém startu si poranil koleno, s nímž byl nyní na operaci, chirurgický zákrok pravděpodobně předznamená konec v letošní sezoně...

"Operace je hotova. Teď je třeba znovu začít pracovat, abych se vrátil ještě silnější. Proč padáme? Abychom se naučili, jak znovu vstát," napsal na svém twitterovém profilu.

27letý Mangala dříve oblékal dresy Standardu Lutych, FC Porto a Valencie a v Manchesteru City s ním letos příliš nepočítali. Francouz stihl jenom devět ligových zápasů, v nichž nepůsobil nejjistějším dojmem, jeho odchod pak byl jistou věcí poté, co z Athleticu přišel Aymeric Laporte.

V Evertonu Mangala nastoupil začátkem února a byl u debaklu 1:5 na půdě Arsenalu, zranil se v závěru první půle následujícího zápas proti Crystal Palace.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (375)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele