MANCINI: VE ŠPANĚLSKU VYHRAJEME

22.02.2007, 18:44
Aktuality
Inter Milán včera propásl šanci nakročit k postupu mezi nejlepší osmičku letošního ročníku Ligy mistrů. Proti Valencii sice byli Nerazzurri lepším týmem, ze své převahy však nakonec vytěžili pouze remízu 2:2. Ani ta ale nevnesla do jejich řad nějakou paniku...

"Řeknu vám jedno - ve Valencii vyhrajeme. Už se nám to podařilo a dokážeme to znovu," prohlásil trenér Roberto Mancini v rozhovotu pro tamní deník La Gazzetta dello Sport. Bývalý hráč Lazia a Sampdorie těmito slovy naráží na více než dva roky starý duel na stadionu Mestalla, v němž Inter svého soupeře potupil výhrou 5:1.

Milánský klub včera na poloprázdném San Siru zásluhou Cambiassa a Maicona dvakrát vedl, jenomže soupeř dokázal pokaždé odpovědět, poprvé srovnal skóre David Villa, čtyři minuty před koncem pak stanovil konečný rezultát David Silva. Sečteno, podtrženo to znamená, že Inter bude muset dát v odvetě minimálně jednu branku.

"Po pravdě řečeno věřím nyní více, než před rokem proti Villarrealu," vzpomíná Mancini na loňské prohrané čtvrtfinále s dalším španělským klubem. "Můj tým znám dobře, od začátku hrajeme na vítězství a to nám jde skvěle. Dnes jsme možná zůstali trochu za očekáváním, hlavně ve druhém poločase, ale výsledek není spravedlivý, Valencia nebyla tak nebezpečná," lituje Mancini dvou inkasovaných branek.

"Odehráli jsme fantastickou první půli, měli jsme dát tři branky. Oni místo toho dvakrát vystřelili na bránu a domů si odvážejí remízu. Valencia je vynikající tým, ale znovu opakuji, zasloužili jsme si vyhrát," uzavírá Mancini.

Valencia se s Interem v tomto tisíciletí potkala již třikrát a pokaždé odešla poražena. Bude se historie opakovat i do čtvrtice, nebo se španělský tým konečně zbaví fóbie z Interu a vystaví mu stop? To uvidíme již 6. března v utkání, do něhož nezasáhnou dělníci středu pole. Roberto Mancini nemůže počítat se zraněným Patrickem Vieirou, Quique Sanchez Flores se zase bude muset vypořádat s absencí distancovaného kapitána Davida Albeldy.

Ve prospěch italského klubu by mohl hrát i fakt, že v lize má své prakticky jisté. Milánští vedou tabulku Serie A již o 14 bodů a mohou se soustředit na poháry.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Si jenom mysliš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cambiasso je teda solidny futbalista. Dobra defenzivna cinnost, slusna rozohravka, sem tam streli aj nejaky ten gol.

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhodobě nejlepší záložník ligy

Reagovat
Xavi

A co Pirlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo je tiez dobry, ale obcas vykonovo nevyrovnany.

Reagovat
Shevchenko

letos po MS nic moc, stejně jako Milán na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Inter na Mestalle uhraje postup.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Každopádně není nic jisté... doufám, že to pujde v televzi

šance na postup 65% ku 35%

Reagovat
Slejdy

co si mysli ty vole...proste konci v LM ... v italii sou jini souperi tam mozou vyhravat ale Valencia uz je neco jineho..papa Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ve Valencii vyhrajeme... , no nic, tak jsme se zasmáli a v poklidu budeme pokračovat!

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*R9

Inter toho je schopný, jako jeden z mála

Reagovat
HOST*-Kopy-

A

M

U

N

T

Reagovat
HOST*Vincent

Reagovat
HOST*R9

Jak vidím tak noví smajlíci se ujali...já je ještě nepoužil tak:

Reagovat
HOST*aimar21

sice sme uhrali v milane 2-2 ale musite priznat ze inter je stale favorit. ja to beriem trosku pesimistycky! ale dufam a strasne chcem aby Los Che isli dalej! AMUNT VALENCIA

Reagovat
HOST*Vincent

až taak pesimistycky bych to neviděl

Reagovat
HOST*

pesimistYcky

Reagovat
smazaný uživatel

proste vubec Inter konci Valencia ma formu a doufam ze porazi Inter FORZA ACM

Reagovat
HOST*Pavol

Valencie postoupí ona na to má minule porazila Barcu a teď remizovala na Interu ja to jinak nevidím než postupem.

Reagovat
HOST*AntiJuve

Inter vyhraje na Valencii jako minule.

Reagovat
HOST*venab

tak to mam strach

Reagovat
HOST*Márty

tak to měj...taky si to myslim..Inter na to fakt má jak už v minulosti párkrát dokázal na mestalle...tak uvidíme...tip 1:2 Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se jim to nepodaří. Cítím to v kostech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele