Mancini hodlá zůstat v AS Řím

16.10.2007, 09:47
Aktuality
V Itálii se stále spekuluje o budoucnosti záložníka AS Řím Manciniho. Trochu světla do celé kauzy nyní vnesl sám hráč, který je připraven v hlavním městě dodržet smlouvu...

"Zůstanu minimálně do léta 2009, kdy mi končí smlouva. Nechci se ale bavit o prodloužení současného kontraktu," prohlásil brazilský fotbalista.

O Mancinim se v posledních měsících mluvilo především v souvislosti s Lyonem. Podle informací francouzského klubu měly k realizaci přispět Manciniho problémy v kabině AS Řím - neshody s trenérem Lucianem Spellettim a kapitánem Francescem Tottim.

V Jižní Americe o víkendu začala kvalifikace o postup na MS 2010 a Brazílie jí začala pouze bezbrankovou remízou v Kolumbii. Mancini u toho nebyl, trenér Dunga ho totiž na úvodní zápasy nenominoval. "Nejsem schopen si to vysvětlit. Já vpravo, Ronaldinho vlevo a Kaká uprostřed, byli bychom fantastičtí," myslí si Mancini.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

JJ

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho vpravo, já uprostřed a Robinho vlevo

Reagovat
smazaný uživatel

Byli bychom fantastičtí....

Reagovat
smazaný uživatel

typičtí Italové...

Reagovat
smazaný uživatel

on je brazilec ale:D

Reagovat
smazaný uživatel

...s brazilskou krví

Reagovat
HOST*vlk

to je dobre ze zustane..

Reagovat
Slejdy

pro me bylo od zacatku jasne ze zustane takze zadna novinka..

Reagovat
HOST*

Stejně půjde pryč až nějaký větší klub nabídne pořádné peníze.Kdo by zůstával v neúspěšném AS.

Reagovat
Slejdy

ty vole jak toto mozes rict ty magore..pi.a bych te dokopal jak kona !

Reagovat
HOST*

Neumíš nic jiného než nadávat?Když neumíš normálně reagovat, tak nereaguj.Jak tebe mohli vypustit na internet, to nechápu.Díky tobě a tobě podobným bych zavedl pablbům vstup zakázán a až od 18.let.

Reagovat
Slejdy

mmm co mam delat potom kdyz nemam jeste 18 ... znicim te !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele