Mancini bude jednat o nové smlouvě

10.09.2007, 11:35
Aktuality
Olympique Lyon si sice na konci srpna dělal velké naděje na angažování záložníka AS Řím Manciniho, ten ale do Francie neodešel v létě a zřejmě tak neučiní ani v zimě. Agent 27letého fotbalisty Gilmar Veloz v nejbližších týdnech pojede do Itálie vyjednat prodloužení současného kontraktu...

"V říjnu budu v Římě jednat o prodloužení smlouvy. Mancini se v Římě cítí dobře a nepotřebujeme vědět, jaké kluby o něho mají zájem. Budeme jednat pouze s Římem. Mohu říci, že spekulace o lednovém odchodu nebo přestupu příští rok nás absolutně nezajímají," prohlásil Veloz.

Vedle Lyonu se o brazilského fotbalistu zajímal také Liverpool. Sportovní ředitel francouzského klubu Bernard Lacombe tehdy vše podložil informacemi o tom, že Mancini má spory s trenérem Lucianem Spallettim a příliš dobře nevychází ani s kapitánem Francescem Tottim.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (41)

Přidat komentář
Slejdy

pro cely AS Řím

Reagovat
HOST*

jíz do lyonu,to by si pomoh a v liverpoolu by taky tolik nehrál,at' zůstane

Reagovat
HOST*M11

Mancini je borec

Reagovat
HOST*Holocom

Mancini do Interu, to jediná správná volba.

Reagovat
HOST*M11

este to tak...

Reagovat
HOST*

Co se divíš.Inter je nejlepší tým světa a proto do něj patří kvalitní hráči a tím je i Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*M11

ja se nedivim... mancini je super hrac... jen se modlim aby nesel mezi ty blbce..

Reagovat
HOST*

Blbce, to myslíš Juventus, ale určitě v Interu žádný blbci nehrají.

Reagovat
HOST*FEROAS

presne tak blbci tam nie su...ved zlatan je sympatak

Reagovat
HOST*

Nejsou na rozdíl od nevymáchané držky Mexese a prasete De Rosiho v AS.

Reagovat
HOST*M11

nj ted si to teda uhad... jeden z nej stoperu a jeden z nej DM CM... ty si zase jednou trapak...

Reagovat
HOST*

Já neříkám, že jsou to špatní hráči.Oba dva bych v Interu přivítal tuze rád.Takže trapák si maximálně ty, když hráče Interu oslovuješ slovem blbec.Já jsem je jenom bránil proti tvé demenci a FeraAS jsem jen tak škádlil, když to je fanoušek AS.

Reagovat
HOST*M11

to jestli si skadlil me nezajima... urazis takove hrace nepravem lamo.. ja jsem se jenom branil proti tve demenci... aha aha... dobre s tema blbcama sem to treba prehnal... ale kdyz ja je nemam tuze rad... no ale to je fuk... ale veta ''nevymáchané držky Mexese a prasete De Rosiho v AS'' nevim co potom je kdyz ja su dement za slovo blbec... jezis vzpamatuj se co pises lamo

Reagovat
HOST*

ty si ale dobry kokot...

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
HOST*M11

ty se radsi podepis at aspon vim na jakou lamu reaguju... nemyslel jsem tim vsechny hrace...ale hlavne to vedeni tam... tak mlc

Reagovat
HOST*

Najednou si myslel vedení, když se bavíme o hráčích.Hochu ty mě překvapuješ, že ty si fanda toho zkorumpovaného Juventusu.Lama je zvíře, takže to fakt nejsem a ty vaše slangové výrazy si nech pro někoho jiného a taky nechápu proč bych se měl podepsat, když je to stejně k ničemu.

Reagovat
HOST*M11

jezis ty si trapny... ja fandim juve od dob co je tam paja...a nemuzu za to ze podplaceli...to neznamena kdyz me prirostli k srdci ze jim prestanu fandit... ja se o hracich nebavil tak nevim co meles,,, ikdyz sou tam nekeri blbci aj hraci...a slovo lama se hodi pro takove jake si ty prave

Reagovat
HOST*

Tak si to užij, když tě baví nazývat ostatní jako zvíře.Já nejsem trapný, to si trochu pleteš, kdyby si třeba koukl na příspěvek M11, to je hrůza, tam by si měl začít hulákat ty svoje výrazy Lama nebo trapák.A že fandíš Juve, to mi nevadí a je mi to jedno, ať každý fandí komu chce.Jenom by mě zajímalo........proč vedení a hráči Interu jsou blbci, to mi vrtá hlavou.Ty je znáš, nebo víš jací jsou, asi ne, tak nevím proč to píšeš.

Reagovat
HOST*

ptz jejich prestupova politika je pro me desna... pro to jsou u me blbci... tim blbci nemyslim jako nadavku jen proste ze to nedelaji dobre... ja vim ze reknes ze treba nemam pravdu ale je to muj nazor... me nezajima ze me prispevky ti prijdou trapne... treba sou... ale pride me trapne me napad za neco co jsem neudelal... na hrace jsem nadaval az v prispevku po sleze na vrchu ale to az ptz me to nastvalo... lamo ti rikam ptz me stves ze si urazil juve... a taky proto ze nevim jak mam na tebe reagovat kdyz nemas nick... tak sry... ale uz to neresme no...

Reagovat
HOST*M11

*M11

Reagovat
HOST*

Jako první si napsal ty, že v Interu jsou blbci, tak jsem ho bránil, protože mi to přijde jako pitomost.Jinak bych Juventus nenapadal i když ho nesnáším za jeho nekalé činnosti.A to že jsem napsal o tvých příspěvcích že jsou trapné, tak jsem se opět jenom bránil tvému slovnímu napadení.Takže jak říkáš neřešme to.

Reagovat
HOST*

Jinak přestupová politika se mi taky moc nezdá, ale třeba Chivu a Suazo jsou dobré nákupy.Nebo Mancini(trenér)na toho jsem naprosto alergicky, ale neříkám že je blbec, protože ho neznám.

Reagovat
HOST*M11

ok ok...beru to... omlouvam se...

Reagovat
HOST*

inter že je nejlepší tým na světě chachacha....dostal od barcelony 5 golů

Reagovat
HOST*

Představ si to, že je.Postav Juniorku Barcelony proti našemu áčku a tvoje Barca dostane ještě víc.My jsme postavili proti vám náhradníky a juniory, to značí jaký respekt máme z Barcelony...........vůbec žádný.

Reagovat
HOST*FEROAS

hovoris ako keby si bol clen tymu Interu

Reagovat
HOST*

Taky jsem, tak čemu se směješ.

Reagovat
HOST*

trapne vymluvy...

Reagovat
HOST*

Trapný příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti je sice naštvanej úplně na každýho, kdo mu nenahraje, ale ty vzájemné vražedné pohledy, které si vyměňují s Mancinim, opravdu nelze přehlédnout. Navíc mám pocit, že když dá jeden z nich gól, tak ten druhý mu málokdy běží pogratulovat. Asi to bude i tím, že Mancini odmítá respektovat Tottiho pozici jasného šéfa, vždyť když byl Francesco dlouhodobě zraněný a hrál místo něho na hrotu, tak dával snad ještě víc gólů než on.

Na Mancinim je vidět, že už ho to v Římě tolik nebaví. Čtyři sezony v klubu se na něm už jasně podepsaly a ty výkony jsou stále více nevyrovnané. On s tím měl vůbec vždycky problémy a asi i proto se nikdy nedostal do absolutní světové špičky. Jediný jarní gól je důkazem toho, že se bez něho Spalletti obejde, zvlášť když má skvělou posilu Giulyho. Ten sice vydrží asi jen dvě sezony, ale do obrany soupeře vnese přesně ten rozruch, jaký dokázal udělat Mancini.

Měl by proto odejít co nejdříve, aby našel ztracenou motivaci a pokusil se o nemožné - dostat se do kádru Brazilců na MS v roce 2010. Jako jednomu z mých nejoblíbenějších hráčů bych mu to moc přál...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že by byl sezonu od sezony horší. Ale prostě jeho výkony jsou kolikrát jako den a noc. Jeden zápas hraje jako by ani nebyl člověk, druhý odchodí s totální nechutí a ještě se diví, že ho Spalletti střídá. S Tottim asi opravdu nejsou nejlepší přátelé, ale že by se nesnášeli? No nevim. Snad neodejde, do Brazilské repre se může dostat i z AS Řím (jako Doni).

Reagovat
HOST*ROMANISTA

Ja s tim souhlasim, nicmene AS Roma nemuze byt tym postaveny jen na Tottim. Krome toho se jejich vztah udajne zlepsil, neni to pry tak zhave. Pokud bude vedeni schopne nabidnout Mancinimu adekvatni smlouvu (jakoze imho ne), tak zustane. Rim ma genius loci, malokomu se z nej chce odejit a Mancini tam ma pritelkyni. Navic je to ted zase velmi silny tym.

Reagovat
HOST*ROMANISTA

Jeste bych dodal, ze Mancini byl velky kamarad Cassana a spolecne tvorili takovou tu antitotti kliku v AS Roma. Ja se jim v podstate ani moc nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže odejde ...

Reagovat
HOST*francesco

no :D kdyby tam nebolo francesca tak AS kope v druhé polovině tabulky RESPECT TOTTI

Reagovat
HOST*

Přesně AS bez Tottiho je v prd.........

Reagovat
Slejdy

ale hovno

Reagovat
Slejdy

ale jak hraki na Lyonu tak se radovali

Reagovat
Slejdy

a k tomu trotlovi co se neumi ani podepsat se nebudu vyjadrovat..jak mozes napsat ze De Rossi a Mexes sou nevymachane drzky ?? pica napis sem adresu a jedu te zkopat !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele