MANCHESTER CITY MÍŘÍ DO EVROPY

31.12.2002, 16:55
Aktuality
Nový domov Manchesteru City, Commonwelth Stadium, by podle manažera Kevina Keegana mohl příští rok hostit zápasy evropských pohárů. Poslední utkání s Fulhamem City vyhráli zásluhou Anelkova gólu 1:0 a v tabulce Premier League se posunuli už na deváté místo...

To však Keeganovi nestačí, chce své svěřence vidět ještě výše. "Lidé se nám smáli, když jsme si dávali za cíl šesté místo. Ale zvedáme se a už jsme devátí," prohlásil sebevědomě boss manchesterského klubu. "Míříme do nejlepší šestky. Musíme si stanovit takový cíl, který bude na hráče stále vyvíjet tlak," dodal Keegan.

Stín na výhru nad Fulhamem vrhá zranění záložníka Berkoviče, který si určitě nezahraje na Nový Rok proti Evertonu, a také zpráva potvrzující zranění a měsíční absenci Dannyho Tiatta. Ztráta dvou záložníků ještě zvyšuje pravděpodobnost, že Keegan bude chtít v lednu promluvit do dění na přestupových trzích. Už před časem prohlásil, že by k Anelkovi rád získal nového útočného partnera.

City hrají letos naposledy na stadiónu na Maine Road, po sezóně se přestěhují na zbrusu nový stadión, který byl postaven za účelem pořádání letošních letních Her Commonwealthu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1526)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele