Manchester City koupil z Arsenalu Clichyho

04.07.2011, 19:10
Aktuality
Gaël Clichy se v Arsenalu v posledních letech nedočkal trofejí a od nové sezony bude o tituly bojovat v dresu jiného anglického klubu. Francouzský obránce přestupuje z Londýna do Manchesteru, kde bude hájit barvy tamních Citizens. Arsenal to před chvílí oznámil na své internetové stránce...

"Arsenal FC může potvrdit, že přestup Gaela Clichyho za nezveřejněnou částku do Manchesteru City byl dotažen," stojí v prohlášení na internetové stránce Gunners.

Zájem Citizens o francouzského reprezentanta nebyl dlouhodobý a v Anglii se o něm začalo spekulovat minulý týden. Clichy se dnes v Manchesteru podrobil zdravotní prohlídce a následně podepsal smlouvu.

Clichy přišel do Arsenalu v létě roku 2003 z Cannes a hned ve své první sezoně přispěl k zisku mistrovského titulu. Oba kluby přestupovou sumu tají, podle médií ale Arsenal dostane sedm milionů liber. Clichy by pak měl týdně pobírat 90 tisíc liber.

Autor: Tomáš Pavlík / arsenal.com

Komentáře (806)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele