Málaga oloupila Real Madrid, vytvořila ale nový rekord

27.09.2015, 10:57
Aktuality
Vynikající defenzívou a tragickou činností v útoku se v nové sezoně zatím prezentuje Málaga. Španělský klub včera loupil na Santiago Bernábeu a do Andalusie si odvezl bod za remízu 0:0, zároveň ovšem vytvořil jeden smutný rekord Primera División...

Málaga je vůbec prvním klubem, který neskóroval v žádném z prvních šesti duelů sezony. V historických tabulkách tak předčila Xerez, ten před šesti lety k prvnímu gólu potřeboval 497 minut. V tabulce je Málaga až na šestnácté pozici, přestože zatím inkasovala jen třikrát.

"Jsme spokojeni, věděli jsme, jak složité je dát zde gól. Sice jsme stále nedali branku, ale bod v současné situaci nás posílí a budeme ještě organizovanější. Doufáme, že nám tento zápas pomůže ke změně," věří trenér Javi Gracia.

Málaga byla v hlavním městě podle očekávání herně horším týmem a ustála i hru v oslabení poté, co v 77. minutě neudržel nervy na uzdě Nordin Amrabat. Její klíčovou postavou byl brankář Carlos Kameni.

"Kameni byl dle mého názoru velmi dobrý, taková hodnocení ovšem často znamenají, že tým měl štěstí a to dle mého názoru v tomto případě neplatí. Brankář Realu zase předvedl vynikající zákrok proti Reciovi a musel řešit i další situace. Byl to zápas, v němž zachytali dobře oba gólmani, toho našeho mohu ohodnotit známkou deset," hodnotí dále Gracia.

Autor: Tomáš Pavlík / malagacf.es

Komentáře (39)

Přidat komentář
Zark

není Juanmi, není Samuel, není Darder.. nejsou góly

Reagovat
Kang & Kodos

#FDF #branit

Reagovat
smazaný uživatel

Pozrel som si káder Malagy lebo som moc nezachytil tie letné obchody a veru musia byť finančne slabí. Jediný kto tam má potenciál je ten chalan čo prišiel z NAC Breda na krídlo, ostatné sú buď vyslúžilí hráči po zenite, alebo proste lacní fotbalisti. Najvačšia sranda, že v celom kádri je asi 20% - 30% španielov. Cudzinecká légia. Pritom by som bol ale veľmi nerád keby zostúpili.

Reagovat
REPLIKATOR

Rekord proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga nemá moc dobrej tým asi nyní kvalitou jako deportivo a takové nulové týmy ve španělsku

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokos teraz kukam ze na Eibare vcera 4480 divakov.

Reagovat
oli9

tak 90% kapacity stadionu naplněno tak co

Reagovat
smazaný uživatel

hej, uz tam chyba len CD Numancia a mozu organizovat od novembra do februara namieto fotbalu preteky na lyziach

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Vykopali si postup do prvni ligy tak proc by tam nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, ved nic sa nedeje.

Reagovat
Magic player

No nic, jen ses zgrcal.

Pritom by ti spis melo byt zle z toho, ze se tvuj oblibeny klub stal hrackou asi nejodpornejsiho agenta ve svete fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

veru kritika je na mieste. nastastie mame slobodu prejavu

Reagovat
Kluivert9

Kritika čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

kritika hocičoho. ale napr. aj Valencie

Reagovat
Pasha

Tak čo sa čuduješ, veď predsa najlepšia liga sveta má najlepšie fanúšikovské zázemie

Reagovat
CHONG

Eibar má necelých 30 000 obyvatel a stadion má 5 250 míst, takže je to více než solidní návštěva, moulo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nedáš pokoj. Přitom je to takový příjemný stadionek a i fotbal hrajou pěkný. Ale těžko ti něco vysvětlovat, když se na to asi nekoukáš a jenom čumíš do statistických okének.

Reagovat
oli9

#bilkovatvrz Míšovo srdce muselo včera opět zaplsat a Malága se zařadila určitě mezi nejlepší mančafty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Na tejto urovni to snad ani nie je mozne toto

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga právě na té úrovni málokdy neobstojí. Organizací hry jsou jedni z nejlepších v lize a každému se proti nim hraje blbě. Je třeba vzít v potaz, že jim v létě odešli tři klíčoví útoční hráči.

Reagovat
Phillipinho

Ten ustup z pozic se dal proste ocekavat. Odchod Juanmiho, Samuela, Castilleja a Dardera je proste musel poznamenat. Amrabat tam na vsechno nestaci. Charles a Cop zatim zklamani. Navic hodne chybi Camacho....

Reagovat
smazaný uživatel

Ulupila o bod; neskutocny pribeh

Reagovat
fantomas

Jako bys nevěděl, že každá taková ztráta v PD bolí dvakrát tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to slovo je z pohladu Malagy velka prehanka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. ještě neskutečnější byl, když hrál nedávno Livepool proti Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuka tu niekto Gijon Betis? Halilovic je velky pánko

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska jsem videl pouze akci pred golem, predtim sestrihy jeho momentu. Co k tomu rict no, kdyz tam budeme ted valcit s Munirem/Sandrem. Ale rozhodne je dobre, ze ma herni vytizeni v Primere.

Reagovat
Footballer

Zlepšuje se zápas od zápasu, jde na něm vidět herní sebevědomí, dovolí si čím dál tím více a často mu to vychází

A jak psal Hristo, je docela paradox, že teď, když mladí mají šanci na dostatek herního prostoru na hřišti, tak pomalu není koho postavit anebo tam máme hráče (Gumbau, Munir, Sandro), kteří nemají tolik potenciálu jako hráči, které jsme poslali jinam (Adama, Halilovic, D. Suarez)....

Reagovat
smazaný uživatel

veru Dennis Suareza aj Halilovica ste si mohli nechat, ale iba ak by dostavali pravidelne priestor, inak by to nemalo vyznam. Bol by som zvedavy ako by hral na takom hostovani Sandro ci Munir. podla mna by zapadli do toho priemeru ako to bolo s Tellom a Cuencom

Reagovat
Hristo Stoichkov

Denis se nemohl vratit kvuli banu, to hostovani bylo dvoulete. Halilovic mohl, ale Lucho mu neveril, ale i tak si myslim ze to asi bylo dobre, protoze pokud se prosadi na hostovanich (u Denise teda na prestupu se zpetnym odkupem), dokazou si snad vybudovat mnohem silnejsi startovni pozici do budoucna v Barce. Ted to na podzim budeme muset nejak vydrzet, ale je jasny, ze to bude casto i utrpeni, s tim uz musime pocitat. Jinak Halilovic na Messiho pozici vypada hodne zajimave, mohl by byt presne tim mladikem, ktereho chteji nekteri fanousci kupovat misto Nolita ci jineho provereneho hrace.

Reagovat
patas92

Reagovat
Footballer

stejně jako se na hostování prosadil Rafinha, tak v tomto věřím i Halilovicovi. Tohle hostování je prozatím hodně povedené, klidně bych ho prodloužil ještě i pro příští rok, kdy už zase budem mít lavičku obsazenější než v tuto chvíli.

Ale ty 3 měsíce, které nás teď čekají, to bude opravdu křest ohněm. Jaká je teď škoda Rafinhova zranění... hrál by v základu, sbíral by spoustu minut, získal by ještě více sebevědomí. Takhle bude zpět až někdy na jaře, kdy už bude k dispozici Arda, Vidal a pravděpodobně i nějaká posila, takže prostoru dostane podstatně méně.

Reagovat
CHONG

Hrozně hloupá ztráta, snad si spravíme chuť příští neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

asi radost fandit tymu ktery nema zajem davat goly a jen betonuje na vapne

Reagovat
smazaný uživatel

radost denně číst ty tvoje hovna

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

defenzívna dominancia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele