Magera z Boleslavi měl prsty ve třech z pěti gólů s Jabloncem

20.04.2014, 10:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Filip12

Reagovat
cetto

Možná mě zase ukamenujete, ale Boleslav mě prostě s*re. Je to klub s možná největším potenciálem u nás, mají velké finanční možnosti a jsou v regionu bez konkurence. Mohli by se zaměřit na mládež, vychovávat prvotřídní hráče, ale místo toho furt berou přeplacený přestárlý hráče jako Jarolím, Štajner nebo Magera. Jasně, Jarolím je dlouhodobě jejich tahounem, Magera kvalitním prvoligovým útočníkem a Štajner, když ho přiváděli, patříl mezi TOP5 nej hráčů v lize, ale i tak. Mám na to prostě takový názor, že kdyby ty peníze vrazili do mládeže, tak jednak se jim to v budoucnu vrátí a navíc by tím pomohli i českému fotbalu

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kepy_FCB

ty finance by měli dávat lidem za to že příjdou na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

podobně to mají i ve florbale

Reagovat
exse

Největší potenciál u nás??? Absolutně vůbec. Největší potenciál má o parník Brno. Jediná výhoda Bolky je Škodovka, jinak je to klub sotva s potenciálem hrát ligu.

Reagovat
Han střelil první

Ty co hulíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co to hulis, ale chci to taky

Reagovat
F.Torres

Největší potenciál má Sparta a Slavia, pak by se dalo s tím Brnem souhlasit, ale nejdřív by do něj někdo bohatej musel vstoupit.

Reagovat
cetto

Přesně tak - v rámci možností velký město a kromě olomouce jsou prakticky bez konkurence v okolí. Nicméně zájem o fotbal nulový, finance žádný.. Tu Boleslav jsem myslel hlavně z toho finančního hlediska, páč jestli se nepletu, tak mají druhý největší rozpočet v ČR (možná třetí, ted nevím jistě..). A co se ráče Slavie, tak ta je schopna hráče dlouhodobě vychovávat - i dnes to z velké části stojí na odchovancích, takže Slavia ten potenciál v mých očích naplnuje mnohem víc, než Bolka .)

Reagovat
Nazgúl

Jenže Slavie hraje o záchranu. Blka má v kádru asi sedm odchovanců, kolik bys jich chtěl, celou jedenáctku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přečetl jsem si komentář a procházel sem si tak náhodně stránky klubů.. a hele co na tebe vyskočí jako první když vlezeš na stránku bolky http://www.fkmb.cz/img/nabor1.jpg sedí to k komentu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že tam vychovali už pár dobrejch playerů, ale teď to bude všechno o tom hrát poháry, protože tam mají nějakou pauzu a podle toho kolik do toho sypou, by už chtěli výsledky no....asi jako Pelta v Jablonci

Reagovat
cetto

No až tak moc jich nebylo - o Chramostovi se říkalo, jakej je to talent a zatím poslední roky stagnuje. Možná Bořil, Fabián a Zahustel, ale to jsou spíš průměrní, nebo lehce nadprůměrní prvoligoví hráči. V minulosti Matějovský, Bednář..ale přijde mi, že tým, který má vedle Sparty nejlepší finanční zázemí u nás, by měl těch hráčů vychovávat víc Chápu, že chtějí úspěchy, ale to je stejně jen krátkodobá cesta. Něco jiného je, kdyby koupili Kukece, Beneše, Masopusta atd - hráče, kteří by je mohli táhnout dalších 5-10 let. Stejně tak, jak zde někdo zminuje - Jarolím je tahoun. To je mi jasný a nic proti jeho angažování nemám. Je to podobná situace jako když byl ve Slavii Kisel a kolem něj se to točilo. To je jasný, že v tom týmu musí být nějaký takový vůdce. Ale v okamžiku, kdy jsou tam takové předražené hvězdy 3, tak to už mi přijde na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Kolousek, ,Flachbart, Papousek, Petr Vrabec, Zahustel, Bejbl, Chramosta,....

Reagovat
F.Torres

Největším potenciálem? Tak to si nemyslím teda ani zdaleka. Jsou v regionu bez konkurence? Vždyt Praha a Liberec/Jablonec jsou kousek od nich... Zrovna příklad Jarolíma je dost mimo, on je základní stavební kámen. Oni prostě mají finance, tak proč by si někoho vychovávali, když ho můžou jednoduše koupit a zvýšit kvalitu týmu takřka okamžitě, proč to dělat složitě přes mládež.

Reagovat
iamek

Nevis kolik muze mit v Boleslavi Magera ? V Rumunsku mel pul mega mesicne a to mam primo od nej. Akorat posledni pul rok nevidel ani korunu .

Reagovat
cetto

To netuším, ale tihle navrátilci mívají obvykle výrazně vyšší platy, než domácí hráči

Reagovat
Nazgúl

Tenhle článek by ti měl odpovědět na hovadinu, jakou jsi napsal.

http://www.fkmb.cz/ostatni.php?article=7970

Tady máš odkaz na současnej kádr, tak se podívej, kolik odchovanců tam je. Skoro polovina

http://www.fkmb.cz/soupiska.php

Ščuk třeba je taky v Boleslavi od svých sedmnácti let, další hráči jsou v týmu už třeba 5 let, takže není pravda, že bychom každý rok, nakoupili novou jedenáctku žoldáků.

Každej tým doplňuje kádr. Třeba Štajner je starej, ale přišel zadarmo. Jarolím tuším taky a je společně se Ščukem hlavní hvězda kádru, tak nevím, co tu řešíš.

V současné době se staví v Boleslavi fotbalová akademie, kde budou další asi tři hřiště i se špičkovým zázemím pro mládež. Boleslav má naopak dlouhodobě jednu z nej mládeží v lize.

Reagovat
Fingulka

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, zrovna nedávno byla nějaká reportáž na čt4 právě o jejich zázemí, takže jen těžko říct, že se zde s hráči nepracuje, ba naopak ten rozvoj mládeže je u velký..bohužel v čr je složitý produkovat hráče největší kvality, jelikož není dost sponozorů ani pro mužský fotbal, na to tak mládežnický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 3krát nastřelená ruka.

Reagovat
Fingulka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele