Maduro chce hrát v Itálii

07.01.2008, 21:00
Aktuality
Dvaadvacetiletý holandský záložník Ajaxu Maduro prozradil, že by ho lákalo angažmá v italské Serii A. Zájem o jeho služby projevily tři kluby: Fiorentina, Juventus a Inter Milán.

"I Edgar Davids s Jaapem Stamem tvrdí, že je to vysoce postavená soutěž. Hrát tam by pro mě bylo velkým potěšením," řekl Maduro.

Největší šance na ulovení Madura má podle italského tisku Inter Milán, který se momentálně musí obejít hned bez několika zraněných záložníků. Navíc trenér Roberto Mancini před pár dny potvrdil, že do svého týmu nějakou posilu přivede.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Edgar Davids a Jaap Stam řekli, že je to vysoce postavená soutěž" - podle mě by měl mít svůj názor ne?!

Reagovat
smazaný uživatel

jak se tak dívám, tak při každé spekulaci o přestupu se vždy objeví na seznamu Juve. Ale skutek utek (Huntelaar, Maduro, Van der Vaart,Diego,Ujfaluši)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dneska tu bylo že Inter zájem o Madura nemá a že to potvrdil sám Mancini...takže Inter Madura NECHCE!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele