Lyon odmítl první nabídku Atletika na přestup Coupeta

26.06.2008, 15:37
Aktuality
Gregory Coupet zatím stále patří francouzskému Lyonu. Zkušený brankář podle všeho ukončí angažmá v Lyonu a namířeno má do Atletika Madrid. To do Lyonu již zaslalo první nabídku na přestup, vedení mistra Ligue 1 jí ovšem smetlo ze stolu...

"Předložená nabídka neodpovídala kvalitám Coupeta, dokonce se ani nepříblížila k částce ve výkupní klauzuli," prohlásil ředitel komunikací Lyonu Olivier Blanc.

Coupet přišel do Lyonu v roce 1997 a byl u všech sedmi po sobě jdoucích titulů. S klubem má smlouvu ještě na dvě sezony, již v průběhu jara ovšem naznačil přání vyzkoušet si zahraniční angažmá a vedení mu nehodlá bránit. Na odchod se dokonce již připravilo a z Nice získalo Huga Llorise.

Coupetovi je již 35 let, přesto nebude nejlevnější. Podle zákulisních informací může Lyon opustit za tři miliony eur.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 milony není moc, ale vzhledem k věku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč Atlético nepřivede Kameniho. Golmán je to skvělej, zvyklej na PD, navíc je ještě hodně mladej a jeho cena je něco kolem 4 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

4 milionů liber šterlinků ale.....spíš 5....taky bych viděl kameniho jako lepší variantu.....už to vypadalo že bude v tottenhamu.....no jo fanoušci atlétika nemají v lásce černochy .....takvý florent sinama-pongolle o tom ví svoje

Reagovat
smazaný uživatel

No to je možný, ale na svýho hráče by snad nehučeli. Uvidíme prý se jedná i o Moyovi z Mallorcy.

Reagovat
smazaný uživatel

ten ´´Matuzalem´´ si neskoro vymyslel prestup

Reagovat
Fernando_Torres

Jeste ze tak doufam ze vubec neprijde, v Atleticu ho nechci, to uz radsi Issasona o tom se taky tady mluvilo...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych nechtěl ani jednoho, oba mi připadali že na tom nejsou dobře s pohyblivostí a rychlostí taky nepřekypovali. Nejradši bych toho Kameniho, kterého jsem si zafixoval jako hbitého kocoura.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym Kamenim suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Kameni Ma predpoklady byt jednouch jeden z nejlepsich golmanu . Je mu 24 a tudiz muze chytat jeste treba 15let . 4M za Kameniho je nak malo ne ? A 3M za Coupeta docela taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jisty, ale myslim, ze Kamenimu bude koncit smlouva a navic ma vykupni kaluzuli asi 6 mega eur. Coupet uz je starsi, proto za nej tezko nekdo vysoli balik.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele