Coupet má namířeno do Atletika Madrid

21.06.2008, 13:45
Aktuality
O Gregorym Coupetovi se dlouho mluvilo v souvislosti s možným stěhováním do Anglie, nakonec zřejmě dostane přednost Španělsko. Zkušený francouzský brankář by měl zakotvit v Atletiku Madrid...

Coupet se již delší dobu netají úmyslem opustit Lyon a v odchodu mu nebude bránit ani vedení klubu. To se na podobnou situaci připravilo a z konkurenčního Nice získalo Huga Llorise.

35letý gólman byl u všech sedmi po sobě jdoucích titulů Lyonu, nyní si chce vyzkoušet zahraniční angažmá. Podle informací deníku L'Equipe se s Atletikem již dohodl na podmínkách tříleté smlouvy a nyní čeká, jak dopadnou jednání mezi oběma kluby.

V hlavním městě Španělska by Coupet měl nahradit Christiana Abbiatiho, jemuž skončilo hostování a vrací se do AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

proč ? Franco se poslední 2 roky zrovna nepředvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Franco je ale jistota, stejně tak je dobrý mladý Bernabé.... Coupet navic po tom co predved na Euru neni o moc jistější nebo lepší jak Leo Franco

Reagovat
smazaný uživatel

Franco mi právě, moc jako jistota nepřišel. ale je fakt, že Coupet není o moc lepší..., navíc ten věk.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to zbytečný. Franco je dobrej golman.Ještě vyzraje víc, a bude jednička Argentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti tři jsou ještě společně s Abbiatim zhruba na stejné úrovni. Chytí nemožné a za pár minut udělají velký kiks...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak nějak no , však nás to s Abbiatim pravděpodobně čeká, tuhle sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

A podobnej typ je taky Storari, kterýmu to u vás nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Storari byl úlet. ostatně jako všichni naši golmani za posledních 10 let (vyjma Didy v životní formě a právě Abbiatiho, než přišel Dida).

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati byl podle mě někdy kolem roku 1999 nejlepší gólman na světě, to jsem se těšil na každej jeho zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to zní trošku silně. byl to fantastickej talent, ale taky trošku labilní. když přišel Dida, celej se zesypal a začal dělat chyby.

Reagovat
fantomas

Proč tam?

Reagovat
smazaný uživatel

ptž tam chce

Reagovat
fantomas

Ukaž mi nějaké citace, ze kterých jasně vyplývá, že tam opravdu chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus použít hlavu a nebudeš potřebovat citace - podepisoval by Atléticu, kdyby tam nechtěl jít?

Reagovat
fantomas

"podle deníku"...kolik tady už bylo takových podle deníku a nakonec z přestupu nebylo nic. Kdyby si tomudle všemu měl věřit tak je Ade dávno hráčem ACM, Nasri už je definitivně v Arsenalu min. 3 týdny a mohl bych pokračovat...já si raději počkám na vyjádření samotného hráče, které se ještě nedostavilo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=EboaCJHqVCw&eurl=

pre Kyslíka údajná "bitka" medzi Ramosom a aragonesom

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte pravdu, vy co tvrdíte, že Coupet není dobrá koupě. Byl jediným světlým bodem trapného francouzského týmu. Stabilně chytá velice dobře, patří mezi nejlepší světové gólmany, má spoustu zkušeností v LM do které se chce Atletico probojovat. Coupet by klidně mohl chytat i za věhlasnější tým.

Reagovat
Logan

No souhasil bych s vetsinou,az na tu druhou vetu...Coupet na sampionatu totalne vyhorel,v zapase s Holandske byly jeho 2 goly... to by se svetovemu brankari stavat nemelo....zbytek jakztakz souhlas,golman je to dobry,mozna by mohl chytat i za lepsi klub,i kdyz myslim,ze Atletiko je vyborny klub :)

Reagovat
smazaný uživatel

coupet nikdy nebyl extratrida.mel stesti ze chytal v dobrem tymu.na euru tym nepodrzel.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť, úpodla mna bol v minulosti extratrieda. Teraz je po zranení plus ten jeho vek, tak sa nečudujme ako chytá.....

Reagovat
smazaný uživatel

jestli AC vsadí na Abbiatiho tak to bude dost zajímavý,starý průměrný golmna,takhle chtějí odčinit zpackanou sezonu???nechápu proč neinvestují ty prachy,a nekoupí Boruce z Celticu,sice bych to neviděl rád,ale je to logický,radši než kupovat hráče do pole,tak to postavit na famozním golmanovi,a skvělé obraně,to základ,AC uvažuj

Reagovat
Fernando_Torres

Doufam ze neprijde nikdy mne nepresvedcil o tom ze by byl nejakej extra golman, daleko vic by se mi zamlouval ten Issakson o kteryho mame prej taky zajem....

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som bol uprimny nie som z tejto spravy moc nadseny, ale Atletico nemalo velmi na vyber. Povodne chceli kupit Reinu, ale to nebolo realne, tak hladali nejake nahradne riesenie. Navyse penazi nie je moc a potrebuju posilnit muzstvo pre LM hlavne na inych postoch (obrana, stred zalohy, treti utocnik). Coupet ma skusenosti aj ked je to len lahky nadpriemer. Ak sa mu bude darit bude jednotka, ak nie bude nahradnik L.Franca. Na rok-dva sucasna dvojica vydrzi a potom ma prist cas pre jedneho z dvojice De Gea-Bernabe, ktory su povazovani za najtalentovanjesich mladych spanielskych brankarov. Aspon taka je vizia vedenia Atletica.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele