LUQUE MÁ SVOLENÍ K PŘESTUPU

02.12.2006, 15:35
Aktuality
Alberto Luque, levé křídlo či útočník ve službách Newcastlu dostal od klubu svolení k odchodu v lednovém přestupním termínu. Kromě možného přestupu se ale na stránky novin dostala též automobilová nehoda, ze které bez vážnějšího zranění vyšel jen s přispěním štěstí.

Luque byl léta považován za jednoho z nejlepších forwardů ve Španělsku, párkrát si zahrál i za národní tým. Dlouho věrně sloužil Deportivu La Coruňa a až v létě 2005 ho zlákala nabídka anglického Newcastlu. V něm se ale levonohý hráč neprosadil a jeho pozornost se upírá k návratu do Španělska. V jeho první sezoně v Anglii odehrál jen osm zápasů a vstřelil pouhý jeden gól.

Od činovníka klubu Freddie Shepherda má podle jeho slov svolení k odchodu, pokud přijde akceptovatelná nabídka. Newcastle stál hráč 10 milionů liber. Mezi zájemci o jeho služby jsou Real Betis a Villarreal, sám hráč preferuje Villarreal, hostování či trvalý přestup. Médii též proskočila zpráva o zájmu Barcy sužované zraněními útočníků.

Všechno mohlo být ale zapomenuto ve středu ráno, když hráč vyvázl z vážné automobilové nehody blízko letiště. Newcastle v té době cestoval do Frankfurtu, na zápas Poháru UEFA. Během jeho cesty píchl pneumatiku a když stál za autem a telefonoval, spatřil rychle se blížící další vozidlo. Stihl ještě skočit do příkopu. Auto 28letého hráče je prý zcela rozbité. Ne však jeho touha změnit dres.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

ta poslední věta je good...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

teda poslední dvě věty jsou good...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

To jsou teda super věty hmmmmmm

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nechápeš...

Reagovat
Messiáš

Hmm ta fotka toje skoro jak Cristiano Ronaldo...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co??? mně spíš hned trkl Sidney Crosby

Reagovat
HOST*Sickboy

Reagovat
smazaný uživatel

*mě

Reagovat
Messiáš

Nebo taky ten...

Reagovat
HOST*Tavo

Trochu Adriana Lima.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele