Luis Alberto se stal posilou římského Lazia

31.08.2016, 19:27
Aktuality
Lazio Řím přivedlo Luise Alberta. Španělský ofenzivní hráč se na Apeninský poloostrov přestěhoval z Liverpoolu a s Biancocelesti uzavřel smlouvu na následujících pět let...

Ofenzivní záložník je odchovancem Sevilly, za tu se však opakovaně nedokázal prosadit, načež se před třemi lety přesunul do Anglie, kde se dohodl na angažmá s Liverpoolem.

Za ten Luis Alberto během první sezóny odehrál devět ligových utkání, posléze však zamířil zpátky do vlasti, postupně hostoval v Málaze a během minulé sezóny v Deportivu.

Za La Coruňu nasázel 23letý záložník šest gólů a rázem na sebe znovu upoutal pozornost. Nakonec se Luis Alberto za 5 milionů eur stěhuje do Lazia, kde by měl dostat potřebný herní prostor.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

iba 23 rokov, priestor dúfam dostane v Laziu

Reagovat
Pipo123

Taká nenápadná posila, ale docela mu verím že sa chytí

Reagovat
REPLIKATOR

Legenda Liverpoolu

Reagovat
Pipo123

Prečo ide na neho taký výsmech od sekcie PL ? Nemal na LFC, alebo nedostal poriadnu šancu ? Minulú sezónu mal dobré čísla v Deporitove, 6 g a 8 asistencii je dosť dobré. Neviem čo si o nom mysliet

Reagovat
lucius6

Podívej se na Aspase, taky se mu hodně lidí směje za jeho působení v Liverpoolu a přitom po návratu do Španělska je zase výbornej, prostě Rodgersova neschopnost, nikoliv nekvalita těch hráčů.

Reagovat
Largo

Přesně tak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec vydarene mercato. Je sice skoda, ze jsme neprodali Keitu kvuli te frasce, kterou predvedl, ale jinak se Lotito s Tarem vytahli. Mam jeste obavy o Lukakua, ktery podle me na Serii A jeste dlouho nebude mit takticky, radsi bych misto nej videl napr. Murrua z Cagliari. Je kazdopadne dobre, ze se vedeni poucilo z minule sezony a vyresilo stred obrany, ktery konecne po letech vypada jako kvalitni.

Reagovat
Largo

Murru docela talent, ten by se k vám hodil. Ale každopádně bych nezatracoval lukakua, má čas a klid na rozvoj. Škoda ´toho Keity, ale shánět dvě křídla takhle rychle by asi bylo mnohem obtížnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu proste neverim, typove je to podle me hrac pro Anglii, kde fyzicke predpoklady porad hraji podstatnou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

kluk šikovný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele