Lubas: Zásah proti chuligánům měl být razantnější

26.05.2011, 10:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slavit s hráči je něco navíc, prasárna tam byla hlavně ze strany Olomouckých fandů, že tam museli běžet taky, aby si to vyříkali.

Reagovat
smazaný uživatel

včera jsem tam byl s kolegou z práce, kterej je fanoušek sigmy, listky jsme měli na sezení na tý starý tribuně, ale tam stejně všichni stáli, navíc tam nebyl ani jeden pořadatel, takže tam bylo spoustu lidí , kteří tam lístky neměli atd..chaos. nejsem fanoušek ani jednoho klubu, tak mě bavilo seadovat, co tam ty olomoucký hovada , před kterýmu byly vlajky na zábradlích : modrá zvěř a hooligans atd.., dělají od začátku zápasu. od začátku druhý půle tam asi 20 idiotů lomcovalo se zábradlím, až se jim podařilo ho vylomit, až v tu chvíli se tam seběhlo asi 40 securitáků, v tu chvíli ty frajeři zmizeli v davu. Securitas si tamjen stoupli a pozorovali co bude dál...S blížícím se koncem už bylo jasný, že tam ta masa idiotů vběhne a že pořadatelé(najatá služba) s tim nic neudělá a že bude průser. To si ještě olomoučáci mysleli, že tam vběhnou na oslavy vítězství, ale i kdyby to dopadlo opačně, tak by to byl podlel mne stejnej průser. Policie do penalt nikde, nevím kde byla. V momentě kdy kopnul chramosta poslední pencli, jsem jen registroval přesně to, co jsem čekal, fanoušci tam v davu vlítli a nikdo už neměl šanci s tim nic udělat. Totálně nezvládlé, samozřejmě k tomu přispěl i nevhodný stadion . V ten moment jsem mazal k autu, takže co se tam dělo dál nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

sigma vcera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele