ČMFS chce zákon proti chuligánům

26.05.2011, 09:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Kokesh

Ten zákokn už tu má být několik let...není potřeba o něm mluvit pokaždé, když se něco podobnýho stane, ale konečně už začít jednat!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak !!

Reagovat
pavel.fotbal

Prostě a jednoduše zavést stejné věci jako v anglii, databázi výtržníků, zákazy na fotbal pro tyto lidi, v čase zápasu se hlásit na policii, kamery na stadionech, nebo aspoň u sektorů kde hrozí nebezpečí výtržnictví. A důslednou kontrolu před vstupem na stadion, aby se fotbal vrátil tam, kde byl. Beru, že někdo třeba nadává, ale tohle co se ťeď děje a nejenom u nás. Poslední dobou je toho všude nějak moc (Švédsko atd..) nejsme žádnej Balkán, prostě učinit tomu konec! Rovnou samosoudce a policii i na stadionu, on by si pak každej takovej kokot rozmyslel !!

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k dementnosti policie to ksončí tak, že se bude zatýkat i při každý oslavě titulu při které si hráči pozvou fanoušky na trávník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
centos

Vymýšlí chujoviny místo aby si dali mastnou pokutu a na následující tři zasedání svazu by nikdo nesměl přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takové chování fanoušků se musí tvrdě trestat. Ten zákon jednoduše musí být, aby tyhle situace naprosto vymizely ze stadionů v naší zemi. Musíme jít po vzoru Anglie a nemět s výtžníky žádné slitování !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele