Lotito si Verona v Laziu nepřeje

07.01.2009, 17:26
Aktuality
Z návratu Juana Sebastiana Verona do Lazia zřejmě nic nebude. O této možnosti se v Itálii v posledních dnech hodně často spekuluje a sám nejlepší fotbalista Jižní Ameriky za uplynulý rok by se příliš nebránil, jeho názor ale rozhodně nesdílí prezident římského klubu Claudio Lotito...

"Nemám rád návrat starých koní. Nechci svůj klub přecenit, ale přijde mi, jako kdyby spousta lidí pouze vyjádřila své přání. Možná by si nejprve měli všichni uvědomit, že udělal chybu, když měl klub finanční problémy a on odešel," prohlásil Lotito v rozhovoru pro Radio Kiss Kiss.

Veron v současné době hájí barvy argentinského klubu Estudiantes La Plata a před několika dny byl dokonce vyhlášen nejlepším fotbalistou Jižní Ameriky za rok 2008.

Italská média zároveň spekulovala na téma možného odchodu Stefana Mauriho z Lazia do Juventusu, ani z toho ale nic nebude. "Mohu všechny ujistit, že Mauri zůstane u nás a zároveň potvrdit, že jsme od Juventusu žádnou nabídku nedostali," řekl Lotito.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Inzaghi

Škoda. Bylo by zajímavé sledovat, jak by se mu dařilo zpátky v Itálii. Na druhou stranu má ale Lotito pravdu a není se mu co divit..

Reagovat
smazaný uživatel

všechna čest Lotitovi, jak to tam v Laziu vede po finanční stránce..., klub pod ním kvalitativně roste..., ale někdy je to strašnej šulin, to se musí nechat

p.s.: zajímalo by mě, co na to poví "Lotita milující" tifosi biancocelesti

Reagovat
smazaný uživatel

Veron je pořád skvělej fotbalista, Laziu by návrat matadora jeho kvalit jenom prospěl.... Lotito

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako urcite by zas ukazal ze je to Pan fotbalista,ale neni se cemu divit Lotitu

Reagovat
smazaný uživatel

A Cribariho mohl taky zmínit.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasne ved Juan Sebastian je Cragnottiho milacik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele