Loran podepsal v Manchesteru

17.05.2002, 23:55
Aktuality
Obránce Volendamu a člen holandské reprezencate do 21 let Tyrone Loran se včera na rok upsal Manchesteru City. Kevin Keegan byl připraven zaplatit až milión liber, nakonec ale získal talentovaného beka mnohem levněji.

Mluvčí Volendamu dnes řekl: "Tyrone včera podepsal v Manchesteru. U nás měl smlouvu do roku 2003, proto jsme nemohli žádat víc peněz než je stanovené maximum za hráče jeho věku." Protože je Loranovi teprve 20 let, mohl za něj Volandam žádat maximálně 100.000 eur. To je v přepočtu asi 60 tisíc liber, tolik nakonec Keegan za obránce zaplatil. A je opravdu rád, vidí v něm hvězdu budoucnosti...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele