LOPEZ CARO KONČÍ V LEVANTE

15.01.2007, 14:18
Aktuality
Sobotní utkání ve Valencii bylo pro Juana Ramona Lopeze Cara posledním ve funkci trenéra Levante, vedení španělského klubu totiž po porážce 0:3 definitivně došla trpělivost a rozhodlo se pro změnu na trenérském postu.

"Levante oznamuje, že na dnešní dopolední schůzce bylo rozhodnuto o odvolání Juana Ramona Lopeze Cara. Důvodem jsou současné špatné výsledky a ještě dnes bude znám nástupce Lopeze Cara," oznámil klub na svých webových stránkách.

Nováček letošního ročníku Primera Division nezačal sezónu špatně a z prvních devíti zápasů si odnesl dvanáct bodů. Ve druhé polovině z dosud odehrané části soutěže to ale už tak slavné nebylo. Levante vyhrálo jenom jednou, získalo pouhých šest bodů a balancuje na hraně sestupu do Segunda Division. Není proto divu, že se vedení rozhodlo současnou situaci řešit tím nejjednodušším způsobem.

Lopez Caro za poslední rok vystřídal již tři španělské prvoligové kluby. Před rokem se ujal kormidla v Realu Madrid, kde tou dobou končil Vanderlei Luxembourgo. V létě pak ze Santiago Bernabeu podle očekávání odešel a následně se dohodl na spolupráci se Santanderem, který však nevedl ani v jednom zápase. Po pěti týdnech totiž své rozhodnutí přehodnotil a dezertoval k Levante.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele