Liverpool získal dalšího nového hráče, posílil ho Clyne

01.07.2015, 13:26
Aktuality
U konce jsou od dnešního dne spekulace ohledně toho, čí barvy bude v následující sezoně hájit Nathaniel Clyne. 24letý anglický obránce opouští Southampton a přestupuje do Liverpoolu, který za něho zaplatí dvanáct a půl milionu liber...

Clyne měl v Southamptonu smlouvu na poslední rok a v průběhu jara bylo jeho jméno spojováno s Chelsea nebo Manchesterem United. V posledních dnech se pak schylovalo k transferu do Liverpoolu a dnes na Anfield Road podepsal pětiletý kontrakt.

"Jsem potěšen a splnil se mi sen, budu hrát za velký klub s velkou historií. Jakmile o mě Liverpool projevil zájem, byl jsem šťastný a chtěl, aby přestup vyšel," řekl pro internetové stránky Reds.

Liverpool plánuje útok na pozice zaručující start v Lize mistrů a na přestupovém poli je letos hodně aktivní. Už před Clynem kádr posílili Roberto Firmino, Danny Ings, James Milner, Joe Gomez a Adam Bogdan.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (302)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele