Clyne jedná o nové smlouvě, rozhodne se v dubnu

29.01.2015, 13:55
Aktuality
Southampton před letošní sezonou přišel o řadu důležitých hráčů základní sestavy, nový manažer Ronald Koeman je ovšem dokázal nahradit a Saints útočí na pozice zaručující start v příštím ročníku Ligy mistrů. Další otazník nyní představuje obránce Nathaniel Clyne...

23letý fotbalista patří do základní sestavy a letos odehrál dvacet ligových zápasů, v nichž vstřelil dvě branky. V průběhu podzimu si na své konto připsal první dva starty za anglickou reprezentaci, pro Southampton ovšem představuje potencionální nebezpečí smlouva platná jen do června 2016. Ruku v ruce s tím jde i fakt, že se o fotbalistu začal zajímat Manchester United.

"Počkáme do dubna. O nové smlouvě stále jednám s agentem a klubem," nechal se slyšet Clyne.

Důležitou roli při jeho rozhodování by mohlo sehrát konečné umístění Southamptonu v tabulce Premier League. Saints jsou aktuálně třetí s dvoubodovým náskokem na Manchester United, na třetí Arsenal mají k dobru ještě o jeden bod více, jejich manko na druhý Manchester City pak činí pět bodů.

"Máme dobrý tým a víme, že můžeme pokračovat v dobrých výsledcích. Máme za sebou několik těžkých zápasů na hřištích soupeřů a povedlo se nám je vyhrát. A v dalším zápase se Swansea na to chceme navázat," říká před nejbližším ligovým utkáním.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (520)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele