Liverpool vyjednal příchod Enriqueho z Newcastlu

11.08.2011, 15:17
Aktuality
José Enrique bude od nadcházející sezóny s největší pravděpodobností oblékat dres Liverpoolu, který dnes odpoledne na svém webu oznámil, že se dohodl s Newcastlem United na jeho přestupu. Španělského obránce nyní čekají jednání o smlouvě a obligátní zdravotní prohlídka...

Domluvenou přestupovou částku kluby zahalily tajemstvím, podle nepotvrzených informací z rozličných anglických plátků by ale měli Reds za posilu zaplatit šest milionů liber.

Pětadvacetiletý levý bek přišel do Newcastlu v srpnu 2007 z Villarrealu a zůstal v něm i po sestupu do League Championship o dva roky později. V St. James’ Parku mu ale příští léto končila smlouva a na nové se s vedením klubu nedokázal dohodnout. Následně ho na Twitteru kritizoval kvůli odchodům opor a malým ambicím.

Odchovanec valencijského Levante nyní zamíří do klubu ležícím na řece Mersey a pokusí vyřešit problémový post na levém kraji obrany, kde po odchodu Johna Arneho Riiseho nepřesvědčili například Álvaro Arbeloa, Fábio Aurelio, Daniel Agger nebo Paul Konchesky. Právě posledně jmenovaný byl před měsícem prodán do druholigového Leicesteru City.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (322)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele