Liverpool si pojistil Flanagana a Ibeho

21.05.2015, 20:34
Aktuality
Hned dva talentované mladíky si pojistil Liverpool. Nové smlouvy s anglickým klubem uzavřeli Jon Flanagan a Jordon Ibe. Prvně jmenovaný má kontrakt do roku 2016, talentovaný křídelník pak dostal o čtyři roky delší smlouvu...

Celým jménem Jonathon Patrick Flanagan je odchovancem Reds, přičemž do prvního týmu se začal výrazněji prosazovat během minulé sezóny. Tu letošní ale promarodil s vážným zraněním kolene a před nedávnem si zranění obnovil, načež Liverpoolu vypadl na dalších šest měsíců.

I přesto mu celek z Anfield Road dal důvěru a dohodl se s ním na ročním prodloužení spolupráce. "Je to pro něho nešťastné, protože se zranil těsně před tím, než došlo k prodloužení smlouvy," prohlásil manažer Brendan Rodgers. "Všichni ale věříme, že se vrátí silnější a zdravější," dodal.

O poznání větší jistotu má Jordon Ibe, který by měl za Liverpool nastupovat minimálně dalších pět let. "Jordon si zaslouží dlouhodobou smlouvu. Je to mladý kluk, který má obrovský potenciál, musí však na sobě ještě hodně pracovat," řekl k Ibemu manažer Rodgers.

"Jsem rád, že jsme se dohodli. O tomhle jsem snil celé dětství," řekl po podpisu dlouholetého kontraktu Ibe. "Nyní už se mohu soustředit pouze na výkony," uzavřel.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (347)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele