Nebudeme na Ibeho spěchat, řekl Rodgers

01.08.2015, 10:52
Aktuality
Liverpool přišel o Raheema Sterlinga, jenž odešel do ManCity, díky tomu se však otevírá větší prostor pro dalšího talentovaného odchovance Jordona Ibeho. Na jeho rozvoj však nebudou Reds spěchat...

Nyní 19letý křídelník přišel do Liverpoolu ještě během dorosteneckého věku z Wycombe Wanderers a postupně se vypracoval až do prvního mužstva Brendana Rodgerse.

Kvůli nedostatku herního vytížení pak odešel na hostování do druhé nejvyšší anglické soutěže, kde nejdříve pomáhal Birminghamu a během první části loňské sezóny nastupoval za Derby County. Právě u "Beranů" udělal ohromný progres a Reds si ho následně nechali ve svém kádru.

To bude platit i během nadcházející sezóny, vedení klubu z města Beatles však nechce na Ibeho spěchat a nechá mu potřebný čas. "Během minulé sezóny předváděl skvělé výkony. Nesmíme však zapomenout, že je mu stále teprve 19 let, dostane tak potřebný čas a prostor na další zlepšení," prohlásil Rodgers. "Je to však hráč, se kterých chceme pracovat," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (479)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele