Ajaxu 15 milionů eur za Suáreze ani náhodou nestačí

25.01.2011, 09:51
Aktuality
Není žádným tajemstvím, že Liverpool má zájem o uruguayského útočníka Luise Suáreze, vedení Reds však bude muset ve svém snažení o něj přitlačit na pilu. Ajaxu sice již udělalo nabídku ve výši patnácti milionů eur, s tou ale v amsterdamském klubu nejsou ani trochu spokojeni...

Do nizozemské metropole včera dorazil technický ředitel liverpoolského klubu Damien Comolli, s úspěchem se ale u svých amsterdamských protějšků nesetkal.

”Budeme muset počkat, až přijdou s uctivější nabídkou,” řekl pro BBC mluvčí Ajaxu. ”Chceme ho udržet - minimálně do konce sezóny a nejradši po celou dobu jeho kontraktu,” dodal.

”Pokud srovnáte 15 milionů eur, které za něj chce Liverpool zaplatit, s ostatními přestupy, tak si asi dokážete představit, že ta částka je od našich představ hodně vzdálená. Luis je poslední tři roky naším nejlepším střelcem a také hráčem s největším počtem nahrávek. Byl jednou z hlavních opor Uruguaye na mistrovství světa a stále u nás má kontrakt na dva a půl roku,” uzavřel zástupce Godenzonen.

Liverpool si zřejmě bude muset pospíšit, trenér Ajaxu Frank de Boer se totiž před pár dny nechal slyšet, že chce situaci kolem Suáreze vyřešit co nejdříve, aby měl čas přivést náhradu za kapitána týmu, který v klubu působí čtvrtým rokem a v letošní sezóně se ve dvaceti soutěžních zápasech trefil dohromady osmkrát.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (324)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele